malvarez00

Members
  • Content Count

    15
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About malvarez00

  • Rank
    Newbie
  • Birthday October 29

Converted

  • Gender
    Male
  • Location
    North Carolina, USA

Recent Profile Visitors

1267 profile views
  1. I have submitted a ticket to the developer. Try using https://...
  2. Pydio-Cells not working correctly I have been trying to make this work properly with success. I can running locally on computer without any problems. I have the same issues if I use the official docker image from Pydio. I get stuck in the gray loading screen. Do you have a procedure to install the container?
  3. Application Name: HOOBS Application Site: https://hoobs.org/ Docker Hub: https://hub.docker.com/r/hoobs/hoobs (Official Site) Github: https://github.com/hoobs-org
  4. I got it resolved. I basically took a fresh copy of unraid 6.8.1 and copy my old /config folder, then after a reboot it did not work. So, I took another fresh copy of 6.8.1 and preformed an upgrade to 6.8.2 and it did survive the upgrade. I still don't know what happened but I got the diagnostics, I will read them to see what I see in order to help others.
  5. I had tried that already and it did not work either. That's why I set the IP to static.
  6. I had my server offline for like 4 months. Turned my server back on line and it was working fine (minus one drive failure) until I did an upgrade to version 6.8.1. Now it does not work. The DHCP was enabled but I was getting a random IP (169.XXX.XXX.XXX). I went and manually configure the IP using the command line. But still I am not getting the GUI. I have tried to boot with GUI, no GUI, no plugins and nothing works. When I manually set the IP I tried to ping it without any response. At this moment I am just clueless. I am thinking to create a new flash drive. But the problem with that is all
  7. Can you post some logs? I will check on this.
  8. I have a question to all you guys. Are you using the application with other MotionEyeOS (Raspberry Pi, etc) FYI - I use the app with some D-Link Cameras that I have.
  9. Everyone. I install the Docker on my Dev Enviroment. I noticed that the File Storage inside MotionEye was not set to "/var/lib/motioneye/Camera1" -> EXAMPLE Also, I have the MEDIA PATH set to "/mnt/user/data/MotionEye" I'll update the TEMPLATE
  10. I have it like this for recording: MovieFormat: H.264 (.MP4) Something broke when upgraded to 0.38. I am working on the solution from my end.
  11. I'll check all that. I know that the MotionEye Developer is working on a new version. I'll check the recording issue from the docker stand point.
  12. I don't think that is supported by the app. I'll check that.
  13. Are you using Chrome? That is the browser that UNBT recommends.
  14. Application Name: UniFi-Video Application Site: https://github.com/ccrisan/motioneye/wiki Docker Hub: https://hub.docker.com/r/malvarez00/docker-unifi-video/ Github: https://github.com/malvarez00/Docker-UniFi-Video
  15. Application Name: MotionEye Application Site: https://github.com/ccrisan/motioneye/wiki Docker Hub: https://hub.docker.com/r/malvarez00/docker-motioneye/ Github: https://github.com/malvarez00/Docker-MotionEye