dannycorker

Members
  • Content Count

    72
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About dannycorker

  • Rank
    Newbie

Converted

  • Gender
    Undisclosed
  1. Ah my bad, it was a permissions error on the 'disks/rclone_volume' path! Will have a play with it later this evening, but looking great at the moment, thanks!
  2. Maybe I'm misunderstanding something - in Sonarr I have a mapping of /data <-> /mnt/disks/rclone_volume/, but if I browse to data within Sonarr, I just see the contents of my local /mnt/disks/rclone_volume/ folder? It doesn't seem that drive is actually getting mounted there.
  3. Sorry to drag up an old thread - does this still work? I've installed the docker, ran the conf and I've got the /data drive showing within Sonarr which is great - I just don't seem to be getting the actual mount to happen at any point? Have I missed something obvious do you think?
  4. Does anyone have any instructions for migrating from Influencers plugins to these new ones?
  5. Every topic on here regarding releases seems to turn into a war about communication between Tom and the rest of us. As far as I'm concerned it is what it is, and I knew that going in so can hardly complain. On the other hand, I do think that some users on here forget that unRAID is a paid product, and its not unreasonable for users to expect some communication.
  6. Array has been running fine for months on my HP Microserver, tried to start today and it gets stuck somewhere - running 5.0 RC2 (was planning to upgrade today!) On the main unRAID page, it just says 'Starting' indefinitely (and I have SimpleFeatures). unMENU thinks that the array has started, and if I browse from Windows I can only access the flash drive. I think the problem is something to do with my cache drive? My Syslog is attached below, hope it is a relatively simple fix? This is the only error thrown according to unMENU. Jun 18 22:30:45 Tower kernel: ata1: SATA l
  7. Which version is better/most supported, this one or the one in the plugin forum?
  8. Since 1.07 update, commas and full stops are the wrong way round for me in the web interface. This anything to do with display settings?
  9. It should be... It did create itself fine on a reboot, and the mover is now working. Still absolutely clueless as to why it wasn't created and why my min free space was seemingly ignored.
  10. Have noticed I don't have a user0 share for some reason, which I imagine is causing the problem. Still don't know why the cache has allowed itself to get so full? If I restart the array will user 0 be recreated?
  11. Got back to my PC this morning to find the cache drive full and nothing moving from it. When I click 'Move NOw' I just get this message in the syslog, nothing else happes: emhttp: shcmd (70): /usr/local/sbin/mover |& logger & Here a syslog from the last few hours from when it got full to now. The Min Free Space for thecache is set to 40GB so I don't understand why it got so full. The shares which need to be written to both have over 2TB free space. The mover is supposed to run at the default time. Apr 17 08:07:13 Tower shfs/user: cache disk full Apr 17 08:07:46 Tower
  12. I have a 250gb cache drive in my machine, and have noticed this morning that for my TV Shows share, nfo and tbn files (~50kb) are being saved to it, but mkv files (~1.1GB) are going straight to the array instead. I have Min Free Space set at 40,000,000 (40GB?) and have 241GB free space, so don't understand this behaviour?
  13. I see, had a feeling it would be to do with High Water. So what will happen if files keep being saved to that disk dues to split level and it reaches Min Free Space? Also, if I were to manually move Game of Thrones season 2 to a different disk, would new files automatically be saved to that new disk?