kingtony911

Members
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About kingtony911

  • Rank
    Newbie
  1. Hey Unraid Team, Thanks for all you do! Recently had some bad storms and a power outages. Found out my servers UPS settings where wrong, and had a hard power down. After coming back I had 8 errors after parity check. I have fixed the UPS settings. Did what the forums say, clean reboot, started a new parity check. Now 50% done and I have 8 errors again. How do I fix these? Attached is my diagnostic file. Thanks Tony nasa-diagnostics-20200813-1302.zip
  2. Hello Everyone, As I said in a past post, i was able to get the server up by downgrading to 6.8.0. I have now updated the BIOS to the newest version. When I reboot now, once again no hard drives founds. New log files attached. nasa-diagnostics-20200115-1820.zip
  3. Hello, I will update the BIOS when I get home. Just noticed I am running a VERY old version (Thank you). On a side note, in testing i went back to 6.8.0 and the server and all drives came up correctly. More updates to come later!
  4. Hey! Recently upgrade to 6.8.1 and now having an issue after a reboot. None of my drives plugged into my RAID card are being seen by the OS. When I go into the raid card software all drives are found. Have re-seated the card. Still no luck. Thanks! Tony nasa-diagnostics-20200114-1929.zip
  5. You are correct, the goal would be to move back to a 1 parity system until i get more drives upgraded. With that being said is it possible now?
  6. Hello Unraid Members! I need some advice. I currently have a 16 bay 4U Server running Unraid 6.7.12. Almost all my drives are 3TB (A few are 1TB). I recently had 1 of 3TB the drives fail. I am running 2 parity drives (Both of which are 3TB). Recently came into a sale of 10TB Drives, and i purchased 2 of them. My goal would be to have 1 of 10TB drives be a parity drive (Solo Parity for now.... will upgrade more as they come on sale) and the other be a data drive. If i didn't have a failed drive I would... Stop array Shut down server Ta
  7. Hey Everyone, again thank you for the help. I am still new to the boards. Can someone mark this as SOLVED please?
  8. When I was first T/S this issue I did move the raid card to a different PCIe slot with the same results. added the following to my /boot/syslinux/syslinux.cfg append pci=realloc=off initrd=/bzroot Per this post Now i can see ALL OF MY HARD DRIVES!!!! thank you everyone for your help. Quick question, which has been asked before. What is the down side of what i did? Thanks Tony
  9. Hello Everyone, Long time fan, first post ? Let me start by saying I have 2 server currently. One of them is running Unraid flawlessly for a few months now, love the software and all it can do! I am however having issues in one of my main servers. It is a 4U Server with 16 hard drive back plane. Currently have SAS9211-8I - Flashed to IT mode P20 (9211-8i_Package_P20_IR_IT_FW_BIOS_for_MSDOS_Windows) Intel Raid Expander Card RES2SV240 - (Not flashed or updated) Currently on the 9211 I have 1 cable plugged into the back plane (4 Hard Dr