Giggity_Grant

Members
  • Content Count

    17
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Giggity_Grant

  • Rank
    Member

Converted

  • Personal Text
    MB: ASUS x399 Professional Gaming | CPU: AMD Threadripper 2950x | GPU: RTX 2080 Super, MSI GT710 | Ram: 64GB G.Skill Ripjaws V (4x16GB) | SSD: 3 x 1TB NVMe, 1 x 2TB SSD | HDD: 6 x 8TB WD Red, 3 x 12 TB WD Red, 2 x 12 TB Seagate EXOS | HBA: LSI-92078i

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Thank you @johnnie.black!! What are your thoughts on the total TBW over one year?
  2. Also, these NVMe drives have been in service for about 1 year. They were in Raid0 config for about 6 months. I moved back to Raid1 a few weeks ago. Granted, I've downloaded alot of Linux ISOs (download and media folder cache use set to "YES"), but 127TB writes seems excessive. I currently only have 39.8TB total stored on my array.
  3. Hi all, I'm running into some significant cache disk IO errors, and am trying to determine if one (or both) cache drives are failing and need replacement. I rebooted my server this morning, only to find that my two cache NVMe drives (2 x Inland Premium 1TB NVMe in Raid 1 cache pool) were not recognized at all. After rebooting again, the system was able to identify and mount both cache drives. However, after array startup, there was a significant amount of cache disk IO errors which kept appearing in the syslog. Additionally, Docker would not start. I balance
  4. Has anyone been able to host a mac photo library on their UnRaid server with good stability? My fiance would like to get rid of her macbook, and just move to a tablet for everyday use. She will still need to backup her iPhone photos, and if possible, would like to still use the mac Photos system. I don't have a ton of space on my Macbook's SSD, so I would like to avoid backing up her photos to my Macbook. In an ideal world, we would both want to host separate photo libraries on the UnRaid server, with an external HDD backup and cloud backup. I migrated my
  5. @Squid I was the person having the issues with FCP in Safari via mobile. The problem is actually still occurring in both Safari and Chrome on iOS, but I just avoid FCP until I have access to a computer.
  6. @bastl Thanks for your reply! I originally tried disabling CSM, which seemed to work - but then I ran into the same issues that other folks in this forum mentioned. After seeing your comment, I re-enabled CSM, and stubbed the pci-ids of the 1st slot card. It's back up and running at least. I'm still running through the thread and trying a few of the mentioned solutions. Is there anything in particular that I would have to add in order to get unRaid to pick up a basic GPU in the 3rd slot, or is this something that happens automatically (since the 1st slot GPU
  7. @bastl how were you able to get Unraid to utilize your 3rd slot GPU instead of the 1st slot GPU (1080ti)? I haven't been able to find a way to force Unraid to utilize my 3rd slot GPU (GT 710) and passthrough my 1st slot GPU (2080 Super), so I just have the passthrough GPU in slot 3 (which is assigned to Node 0) and my unraid GPU in slot 1 (assigned to Node 1).
  8. @Squid running FCP on chrome works just fine. It appears to just have issues with Safari in my instance.
  9. @Squid Just confirmed that I am running v2019.10.06 (see attached screenshot). Nothing has shown up under "...this may take a minute" on any of the attempts that I can recall. I just ran another attempt to verify, and I didn't see anything show up. I'm using Safari on iOS at the moment. I had to VPN into my network from my phone, since I can't do so from my work computer. I'll give Chrome and Firefox a shot when I get home later tonight.
  10. Running Unraid 6.7.2. I had an issue with the hanging FCP scan screen a couple weeks ago that I was able to resolve. After updating FCP today, I am now getting the hanging screen error. The scan never completes, and the screen has not closed for over 30 min. I've tried multiple different attempts, uninstalling/reinstalling FCP, and rebooting Unraid. So far I haven't been able to find a solution to this issue. Here is a thread where I discuss what solved the issue last time.
  11. When testing my https://subdomain.duckdns.org, it just redirects me to google homepage. Is anyone else having this issue? Followed the steps through until the final nextcloud steps, since I figured out that neither my generic subdomain nor sonarr subdomain were functioning properly.
  12. @trurl Based on the thread, I disabled Global C States in my BIOS settings. I didn't notice any immediate changes, but I wasn't able to edit the \\tower\flash\config\go script, as I do not have any windows devices currently and flash only has SMB/Linux share. What did make a difference was turning off the automatic update notifications for plugins. Performing this step dropped the wait time only down to about 3 seconds. I also noticed a major issue on my Unraid network settings. For some reason I had listed the server's own IP as the IPv4 #1 DNS server and had 8.8.8.8 a
  13. @trurl Thank you for your reply. I'm working on implementing the fixes from the thread that you linked. If that doesn't work, would you recommend replacing the existing NVMe storage with a better known brand (i.e. Samsung 960 evo) or standard SSDs?
  14. I'm using 3 x 140mm fans in addition to the 3 x 120mm CPU radiator fans in a fairly large mid-tower case (Define r6), so there's quite a bit of airflow. Unraid is reporting that the NVMe cache drive is at 29C, so it doesn't appear that it is overheating. This is making the assumption that Unraid is pulling the correct temperature, though. Thank you for sending that link over, I'll read over that and implement those tweaks when I get home from work tonight. In the event that this doesn't solve the issues, would it make sense to completely wipe the OS/cache/array and star
  15. @trurl I just read the "need help? Read me first" link in your signiature. Sorry, I apologize for not searching out that post first. Here is my hardware info and add ons/plug ins loaded: Hardware Motherboard: ASRock - X399 Professional Gaming BIOS Information Vendor: American Megatrends Inc. Version: P3.70 Release Date: 08/27/2019 Address: 0xF0000 Runtime Size: 64 kB ROM Size: 16 MB Characteristics: PCI is supported BIOS is upgradeable BIOS sh