Naonak

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Naonak's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. I'm getting a lot of these connection attempts in the log file... but I'm not sure how to track down what's generating them. Can anyone point me in the right direction? Apr 8 22:14:51 Server sshd[30937]: error: connect_to cache-bwi5051.hosts.fastly.net port 443: failed. Apr 8 22:17:54 Server sshd[17845]: error: connect_to work.a-poster.info: unknown host (Name or service not known) Apr 8 22:22:13 Server sshd[17845]: error: connect_to work.a-poster.info: unknown host (Name or service not known) Apr 8 22:26:31 Server sshd[17845]: error: connect_to work.a-poster.info: unknown host (Name or service not known) Apr 8 22:30:48 Server sshd[17845]: error: connect_to work.a-poster.info: unknown host (Name or service not known) Apr 8 22:33:33 Server sshd[30937]: error: connect_to cp.cpiytrk3.com: unknown host (Name or service not known) Apr 8 22:36:33 Server sshd[30937]: error: connect_to cp.cpiytrk3.com: unknown host (Name or service not known) Apr 8 22:37:34 Server sshd[17845]: error: connect_to work.a-poster.info: unknown host (Name or service not known)
  2. Not sure I see the point of this application. There's no upload feature, no sync feature, no way to organize files that I can find, no way to delete pictures, etc... this is strictly a static photo viewer from what I can tell? It's kind of nice, interface wise, but really has very little point. What am I missing?
  3. Any comment on if write amplification on BTRFS cache drives is fixed yet? I am severely affected by this but don't want to lose my redundant cache by being forced to switch to XFS. If you instead support XFS cache raid, that might work as well, though.
  4. So I upgraded to 6.8.3 from 6.8.0-rc5 and Minio is running wild on the server. Actually, minio is fine, but it's pushing shfs to consume all memory. I'm not sure what to do at this point... Everything was working fine on 6.8.0-rc5. If anyone can help, I'd appreciate it. I woke up to the server out of memory this morning and /mnt/user essentially gone and the server borked because it ran out of ram. Got everything back and it's working fine, except for this problem. newmediaserver-diagnostics-20200323-2126.zip
  5. It does not restart the containers. I have to restart them manually. Done this two weeks in a row and I've had to restart them manually both times. It's backing up to the array. Should I be backing it up somewhere else? This started when I updated to this plugin from the old one.
  6. Here you go newmediaserver-diagnostics-20191225-0454.zip
  7. How do I do this for this plugin? You just want me to post the entire diagnostics file?
  8. This plugin stops all my dockers and backups up just fine. It is not restarting any of my dockers though, which is a problem. Plugin is up to date. Any idea what's causing this?