Jump to content

dariusz65

Members
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About dariusz65

  • Rank
    Member
  1. I have my nzbget setup to go thru privoxyvpn using Extra Parameter (--net=container:binhex-privoxyvpn).
  2. Thanks for this fix. I finally was able to update my Synology.
  3. I'm running 3615 in VM. I'm not sure about hyberbackup but other Synology apps are working fine including Surveillance.
  4. The field is empty in Plex. I'm thinking about starting over with correct parameters set from the very beginning.
  5. I know that this was covered not long time ago but I still cannot get the transcoding to RAM to work. I tried everything and Plex is always transcoding to /mnt/cache/appdata/binhex-plex/Plex Media Server/Cache/Transcode/Sessions This is my configuration:
  6. Thank you. It worked perfectly. One change I had to make was to replace e1000e with e1000. I was getting wrong transmission stats in Xpenology. Thanks again for help.
  7. I'm on 6.8.3. Is this still a problem? I'm getting full speed upload on Gigabit (112 MB) and barely 20-30 MB down.
  8. Can you post your settings for 3615 6.2.3? I'm getting hard disk not found. I'm using 1.3b bootloader.
  9. Thank you for looking into this. I removed that disk couple days ago as parity drive to copy substantial amount of data to the unraid. I put it back as parity and all is well.
  10. New to Unraid. All was well until yesterday. I'm getting this error: Warning: syntax error, unexpected '=' in Unknown on line 1 in /usr/local/emhttp/plugins/unassigned.devices/include/lib.php on line 1468