Jump to content

switchman

Members
  • Content Count

    441
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About switchman

  • Rank
    Advanced Member

Converted

  • Gender
    Undisclosed

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. I don't think this is true. I believe the 850/1000 are the same and the 1350/1500 are the same units with the difference being the battery capacity. At least that is what I remember from my original research.
  2. I was using the apcupsd plugin in R5. When I moved to R6, I started using the built-in UPS support, which is apcupsd. During the early phases of R6, there was discussions of introducing apcupsd as the initial package then replacing it with NUT in a later version. I have not been following the plans on the evolution of the UPS support. I was pointing out that CP1500PFCLCD is supported today by unRaid and that if they move to NUT it should continue to work.
  3. I know you specified APC, but another option is the CyberPower CP1500PFCLCD PFC Sinewave. I have one on my system and it works fine. Others on the board have also used it. It connects via the usb port. Every once and a while, very rarely, it will loose communications but will immediately be restored. https://www.amazon.com/gp/product/B00429N19W/ref=oh_aui_search_detailpage?ie=UTF8&psc=1 EDIT: I'm not sure if LT still plans on replacing APCUPSD with NUT, but it is shows as compatible with a couple of parameters not supported. http://networkupstools.org/ddl/Cyber_Power_Systems/CP1500PFCLCD.html
  4. I am on 6.1.9 and noticed the following when I try and set a custom parity schedule: Scheduled parity Check: Custom Day of week: Monday Week of month: Last week Time of day: 00:00 Month of Year: Bug Write correction: Yes When I select March, June September and December, hit the close button and apply it, February gets selected also.
  5. The step up to one of these i3. It is more than capable if you want a higher speed VPN. This just a vendor I picked at random. http://www.aliexpress.com/item/Eglobal-Fanless-Industrial-Mini-PC-Windows-10-Linux-Intel-Core-i3-4010U-2-Lan-6-RS232/32588970023.html?spm=2114.01010208.3.2.6nQrjE&ws_ab_test=searchweb201556_0,searchweb201602_5_10057_10056_10055_10049_10017_405_404_10059_407_10058_10040_10060,searchweb201603_1&btsid=f916025f-fb74-4358-a9d2-e038f6ccfc99
  6. This might be a good inexpensive hardware platform for you if you can get it at a reasonable price. https://forum.pfsense.org/index.php?topic=114202.0 These appear to have the same hardware if you want to order directly from china. http://www.aliexpress.com/wholesale?catId=0&initiative_id=SB_20160720115425&SearchText=QOTOM-Q190G4
  7. I'm not aware of an option for rsync to delete empty folders. If there is a flag to delete empty folders, I would like to know wha6t it is.
  8. https://en.wikipedia.org/wiki/Virtual_private_network and http://lmgtfy.com/?q=open+vpn
  9. I had issues, I just rebooted my server.
  10. OK, this appears to be operator error. The stream stays in the displayed till close to the end. It appears to finish the download and then message goes away, The balance of the video is in the pc buffer which completes playing normally.
  11. Ok, Ill test it again. It is possible that the stream had completed and had downloaded the entire file and it was sitting in the buffer on my pc to to complete playing. What about the Dashboard Shares list? Should it also indicate a stream is going. I have it set to SMB which is what my shares are. Never mind figured it out. I'm playing back from plex which transcodes to my cache, which is not in the list. If I just stream a video direct with VLC, it shows the stream going in the list. But whats strange is my transcode location is at \\TOWER\cache\apps\tmp\plex and apps shows in the share list, but there is no indication anything is being streamed. The count is still at 0.
  12. I’m currently on v6.1.9. When I initially start a show, Active Streams reflects the flow. I then navigate away from the Active Stream page then navigate back and the data is still shown. Navigate away and wait a few minutes then go back to active streams and it no longer shows anything being streamed. Any thoughts? Also, under the dashboard, in the shares list section there is a column titled Streams. The assumption is that any streaming data flows would be registered here by setting the value appropriately. Mine never change from a zero when I have a video stream going.
  13. You need to do this in your router, assuming you only care about what is going to the internet. If you want to to monitor internal traffic also, then you will need software on each host plus a central piece of software that polls the monitoring software on the device. Alternatively, you may be able to monitor the traffic flows on a smart switch and retrieve the counts using a utility such as PRTG.
  14. Plex is working correctly now. It remembers the custom port flag and starts correctly. Thanks.