Jump to content

pjrellum

Members
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

About pjrellum

  • Rank
    Member

Converted

  • Gender
    Undisclosed

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Thanks, I thought something like that was the case
  2. I have seen something similar. If you look up the cron schedule that is created from these settings it appears to be incorrect (parsing it on a website, I am no expert on reading these schedules:)) I went back to every 1st of the month, manual changes to the file were overwritten by the gui
  3. Same here, dockers show up now unlike previously, but all look stopped. I did not dare to try and start any of them;)
  4. It seems to me that they are both actually the same. When logged in to the Pro dashboard I saw my Home history in terms of growth of the backup and some restores I did last month. So I guess just a different label/theme and ofcourse pricing for exactly the same technology
  5. Back online, CP is connected and continuing to work. Later I will remove the appdata and the container, reinstall, try to log in and see what happens.
  6. This makes me think the application is just themed differently perhaps when you upgrade. That could also mean that you might be able to do a fresh install without problems, and that the application is working for both types of customers. I might test that later today, for now I will be doing a reboot, backup is at 100% anyway:) Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  7. 5 even if I remember correctly. If you have more than that you have to start over. The amount you can store is still unlimited, but the migration is limited to 5TB. This is instantly done though. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  8. That is bad:( Fortunately I only have 4TB until now, but there are many that are out of options it seems there... Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  9. I clicked the button in their mail, logged in, selected only my unraid server and confirmed. After that I logged in to the online dashboad, there was a warning that I needed to (re)confirm my payment method. The dashboard told me that he backup was running. After that I opened my crashplan ui and indeed, the backup was running and the app was now blue. So nothing else to do but select some options and confirm, I am done for now:) Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  10. It seems to be like that yes, all seems normal in the online dashboard as well, so far so good:) Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  11. I can confirm that the application in this container is automatically upgraded to the pro version after migrating. My backup is almost 4TB so I could simply convert, backup process is running just as before but now using Pro account. Now just another solution is needed for backing up my laptop to a share in unraid and I am done. Until february 2019 for lower costs, after that we will see:) Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  12. I seem to run into the same problem: port 53 is already in use. I tested disabling all my other dockers: no use. The port seems to be in use by libvirt, KVM. The ip address (192.168.122.1) is used for managing the virtual network used by the VMs. When I disable the VM manager (I saw earlier someone killed all instances of dnsmasq, this will have the same effect) I can run this docker without problems and I see requests getting blocked. That's good Only thing is I also need the KVM for my VM I have tried to change the config of dnsmasq and have rebooted multiple times, but I do not seem to get them to coexist Anyone who has been able to get this situation working? It seems more users run into this problem.