Jump to content

NeoDude

Members
  • Content Count

    251
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by NeoDude

  1. Awesome job dude. Would love mine done when you get the time. Case is a Lian Li PC-D600 with 3 IcyDock HDD cages... Thanks
  2. Agreed, Lian Li PC-D600 please Anybody know where the icons are located?
  3. You need to change the container path in Sonarr from /downloads to /data. Or alternatively change the container path in Deluge from /data to /downloads. Either way, they need to be the same.
  4. Doh! obvious when I think about it. Thanks for that, working like a sweetie now
  5. Hey folks, I have an issue with Symlinks within NGINX. I have a couple of TV Shows in my Media share which are updated and served via the usual Sonarr/Plex setup. I have a user who wishes to also download these shows so that they have a copy stored locally. Initially, I manually copied them over to a folder in my WWW folder and sent the user the link. But then I thought I could automate it and save myself some cache space by just creating a Symlink from the TV Show folder to the WWW folder. This appears to work in principle and the folder shows up in the right place within my LAN but via web browser it gives a 404 error. I understand that NGINX should allow Symlinks by default so I'm further assuming it's a permissions issue. Is there any way to get this working while at the same time not messing up my Sonarr/Plex permissions? Thanks in advance
  6. Think this might be related to my issue too tbh as it shows transcoder errors. Rolling back to 1.14.1.5488 worked for me.
  7. Nope, definitely an audio file. I'll check out the Plex forums, ta.
  8. Been getting this error recently whenever I try to play music remotely... [Transcoder] [segment @ 0x677680] Failed to open segment list 'http://127.0.0.1:32400/video/:/transcode/session/95953fe8-c4f2-4c1f-8e7b-79b7e7161b89/6ae6dc2b-55a7-4ab5-b573-e016653e8d0e/seglist?X-Plex-Http-Pipeline=infinite' [Transcoder] av_interleaved_write_frame(): Broken pipe Any ideas? Cheers
  9. For some reason, I appear to be unable to access the WebGUI on this now. It complains about a certificate and then when I click to go to the site anyway it spends ages loading before timing out. It works If I reinstall the Docker from scratch but then I lose all my settings. *EDIT* Never mind, fixed it by copying a backup from my AppData folder and then deleting my appdata folder, restarting and restoring the backup.
  10. Hey folks, My cache consists of 2 1TB SSDs in a RAID1 BTRFS pool. The main GUI shows 0 errors on both drives, however my log is telling a different story... Nov 21 21:19:32 Gandalf kernel: BTRFS critical (device sdb1): corrupt leaf: root=5 block=6601968369664 slot=126 ino=17077501 file_offset=24920064, invalid num_bytes for file extent, have 281472964518981, should be aligned to 4096 Nov 21 21:19:36 Gandalf kernel: BTRFS critical (device sdb1): corrupt leaf: root=5 block=6601968369664 slot=126 ino=17077501 file_offset=24920064, invalid num_bytes for file extent, have 281472964518981, should be aligned to 4096 Nov 21 21:19:40 Gandalf kernel: BTRFS critical (device sdb1): corrupt leaf: root=5 block=6601968369664 slot=126 ino=17077501 file_offset=24920064, invalid num_bytes for file extent, have 281472964518981, should be aligned to 4096 Nov 21 21:19:44 Gandalf kernel: BTRFS critical (device sdb1): corrupt leaf: root=5 block=6601968369664 slot=126 ino=17077501 file_offset=24920064, invalid num_bytes for file extent, have 281472964518981, should be aligned to 4096 Nov 21 21:19:48 Gandalf kernel: BTRFS critical (device sdb1): corrupt leaf: root=5 block=6601968369664 slot=126 ino=17077501 file_offset=24920064, invalid num_bytes for file extent, have 281472964518981, should be aligned to 4096 Nov 21 21:19:52 Gandalf kernel: BTRFS critical (device sdb1): corrupt leaf: root=5 block=6601968369664 slot=126 ino=17077501 file_offset=24920064, invalid num_bytes for file extent, have 281472964518981, should be aligned to 4096 This error repeats constantly. I ran a scrub on the cache which shows 4 uncorrectable errors. Strangely enough the main GUI still shows 0 errors and I've not noticed any other symptoms. How do I go about fixing this? gandalf-diagnostics-20181121-2116.zip
  11. Yep, working like a sweetie now, cheers dude.
  12. Hey folks, After upgrading to 6.6.0 I've been going through my dockers and removing the manual CPU pinnings from the Extra Parameters field and selecting them in the new interface. So far so good, however, the Linuxserver Lidarr docker is refusing to delete them. I delete everything in there and save but when I go back to it, it's magically returned. Any ideas?
  13. Think this is the important bit... [0mDownloading and installing latest Oxide.. curl: no URL specified! curl: try 'curl --help' or 'curl --manual' for more information Starting web server.. Cheers
  14. Just installed this and it's working but failing to install Oxide.
  15. I have 90% of my Dockers using their own unique IP. Would be interested in knowing why you need some to share?
  16. You wouldn't need a GPU for the second VM as you'd be accessing it via VNC.
  17. I still don't quite get what you're trying to do. Why can't you have a Windows 10 VM with GPU passthrough and also a second Windows 10 VM that you access via VNC. The second VM would show in a window like what you're wanting. Am I missing something?
  18. Don't quite know what you're trying to achieve here tbh. I run my main PC as a Windows VM with passed through 1070. I only use one monitor and just access UnRaid via the WebGUI.
  19. I'm too impatient to wait for the video on the failover automation so I'm going for it blind, lol. I've so far successfully got a PfSense VM and Physical box working that I can swap between manually. Now for the automation... Wish me luck
  20. I have multiple VPN Gateways set up on my router (PfSense) and would like to route all NZBget, Deluge, Jackett, Radarr, Sonarr & Lidarr traffic via one of these gateways. The easiest way from a PfSense point of view would be to have them all using the same IP which I can then route via the gateway. The alternative I suppose is to have each separate docker with its own IP, just seemed a bit of a waste if there was an easy way to have them share. I've also tried this previously and had trouble getting my dockers to talk to each other, specifically Radarr, Sonarr & Lidarr having trouble connecting with NZBget when it wasn't on localhost.
  21. Bump. Anybody know how I can do this? Ideally, I'd like to have NZBget, Deluge, Jackett, Radarr, Sonarr & Lidarr all use the same IP address (Separately from the UnRaid IP).
  22. Yep, I know that I can share the Host's IP, that's the default setting. But is there any way to have say NZBget, Lidarr, Radarr & Sonarr all on br0 using the same shared IP?
  23. You can't have port mappings when using br0 because there's nothing to map.