Jump to content

loz678

Members
  • Content Count

    36
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About loz678

  • Rank
    Advanced Member

Converted

  • Gender
    Undisclosed

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. as per the screenshots, i've changed the "Destination share" field under backup and the change isn't reflected in the restore tab. Maybe I'm misunderstanding the UI somehow, how exactly is it supposed to be used?
  2. indeed, the "Default appdata storage location" is /mnt/user/appdata/ Would it be a good idea to change this for all , or just plex radarr etc?
  3. why would this happen? As I said, my appdata isn't on the array and i'm on unraid 6.8.3
  4. in the "Restore" tab, how do I change the Source Directory field? I've tried changing it in the "Backup / Settings" tab but it appears to make no difference. What am I doing wrong? Here I've selected a directory called "2019-12-11-apps" yet under restore the source is showing a different directory
  5. Apr 21, 2020 12:09:23.828 [0x7efd06ffd700] ERROR - SQLITE3:(nil), 11, database corruption at line 79051 of [bf8c1b2b7a] Apr 21, 2020 12:09:23.828 [0x7efd06ffd700] ERROR - SQLITE3:(nil), 11, statement aborts at 11: [select media_parts.id from media_parts join media_items on media_items.id=media_parts.media_item_id join metadata_items on metadata_items.id=media_items.metadata_item_id where metadata Apr 21, 2020 12:09:23.828 [0x7efd06ffd700] ERROR - Error cleaning media bundles: sqlite3_statement_backend::loadOne: database disk image is malformed the above is taken from my Plex Media Server.log From googling i've found a vast number of threads on this issue, can someone summarise what I can do to fix it? My plex docker is not stored on the array and i've never encountered any SQLITE corruption in the past. I'm currently running unraid 6.8.3 I have a backup of the plex docker, will restoring this help or is the problem else where?
  6. ok thank you! do you know why a parity check was started?
  7. Today I woke to "Your server has detected hardware errors. You should install mcelog via the NerdPack plugin, post your diagnostics and ask for assistance on the unRaid forums. The output of mcelog (if installed) has been logged" . Also a parity check has started although I don't know why Help would be appreciated edit: Dec 3 08:59:24 Tower kernel: mce: [Hardware Error]: Machine check events logged Dec 3 08:59:24 Tower kernel: mce: [Hardware Error]: CPU 9: Machine Check: 0 Bank 5: be00000000800400 Dec 3 08:59:24 Tower kernel: mce: [Hardware Error]: TSC 0 ADDR 145e27b7d7dc Dec 3 08:59:24 Tower kernel: mce: [Hardware Error]: PROCESSOR 0:206c2 TIME 1575363503 SOCKET 1 APIC 30 microcode 1f So a ram issue? tower-diagnostics-20191203-1002.zip
  8. also getting the "Preclear signature FAILED" on a WD My Book 8 TB via usb
  9. not OP, but I've deleted the "admin" account using another account with admin privileges but admin remains and I'm able to log into the web ui using admin/"password". What am I doing wrong?
  10. I'm still receiving this message despite limiting plex and adding an extra 12gb of ram. diagnostics attached. Can anyone see what the prob is? tower-diagnostics-20190901-2145.zip
  11. ok thanks I'll do that. Do you know why python2 leaks? is there anything that can be done to stop it?
  12. According to fix common problems: "Your server has run out of memory, and processes (potentially required) are being killed off. You should post your diagnostics and ask for assistance on the unRaid forums" Could someone see what the prob is? Thanks tower-diagnostics-20190804-0541.zip
  13. loz678

    Memory Leaks?

    I have a similar problem with binhex-medusa, I've noticed it using over 10GB before. Today I've added the max memory parameters so I'll see how that works but I'd be interested to know what I can do to find the underlying problem. I saw elsewhere someone saying medusa leaks because of the python version , but I'm not sure if it's possible to update python in unraid
  14. I noticed that medusa is using 11GB of my ram, after re-starting medusa it reports 230MB. Why might this be?