Jump to content

vmunich

Members
  • Content Count

    26
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About vmunich

  • Rank
    Member

Converted

  • Gender
    Undisclosed
  1. Thanks for the suggestion, I will map the share as a drive and see if I stop getting permission errors. I'm using Windows 10 on all my PCs. Thanks for the heads up! wasn't aware it would mess up my docker apps.
  2. Hey, which binary or daemon is responsible for pulling UPS data when there's a compatible UPS connected via USB? How can I pull data from it the same way UnRAID does? I'm talking about this: I think it'd be really cool to use this data to measure my server's power consumption and cost every month. Sort of like a Kill-A-Watt, but way better, and without the $25 price tag. Is there a plugin that does this already? Thanks
  3. This is what happens: I have R/W permissions to the share and folder I can copy files to this folder without any problems on Explorer Quite often, when I'm saving a file from Skype, or from my browser, I get the error above This happens on every single Windows machine on my network My UnRAID server is the SMB Local Master Browser I have an SSD cache Drive using BTRFS I'm running UnRAID 6.3.5 with a few docker containers and VMs Things I have done: I have rebooted the server I have remove the Windows machine from the workgroup, and added it back I've ran the plugin Docker Safe New Perms I've ran Tools > New Permissions None of these things has solved the problem. It is quite annoying to have to save files to my local HDD just so I can move them to my NAS, it almost breaks the purpose of having a NAS. I've been having this problem since version 6.2. Can someone please help me solve this problem? I have researched through the forum but I couldn't find anything relevant to this. Thanks
  4. I have installed a new VM, using QEMU64 CPU Mode from the start, and it ended up having the same problem. I've also tried assigning CPU0 to the VM. Neither worked. Any suggestions?
  5. I created a new VM, it looks like this: It installed fine, I have CentOS 7 + cPanel running on it. It is running on my cache SSD so it boots up super quick. The problem starts when I logged on it from SSH. I get error messages like this every second: [root@mrlb1b myscripts]# Message from syslogd@mrlb1b at Jul 5 15:11:32 ... kernel:Uhhuh. NMI received for unknown reason 21 on CPU 0. Message from syslogd@mrlb1b at Jul 5 15:11:32 ... kernel:Do you have a strange power saving mode enabled? Message from syslogd@mrlb1b at Jul 5 15:11:32 ... kernel:Dazed and confused, but trying to continue Message from syslogd@mrlb1b at Jul 5 15:12:02 ... kernel:Uhhuh. NMI received for unknown reason 31 on CPU 0. Message from syslogd@mrlb1b at Jul 5 15:12:02 ... kernel:Do you have a strange power saving mode enabled? Message from syslogd@mrlb1b at Jul 5 15:12:02 ... kernel:Dazed and confused, but trying to continue Message from syslogd@mrlb1b at Jul 5 15:12:32 ... kernel:Uhhuh. NMI received for unknown reason 21 on CPU 0. Message from syslogd@mrlb1b at Jul 5 15:12:32 ... kernel:Do you have a strange power saving mode enabled? Message from syslogd@mrlb1b at Jul 5 15:12:32 ... kernel:Dazed and confused, but trying to continue Message from syslogd@mrlb1b at Jul 5 15:13:02 ... kernel:Uhhuh. NMI received for unknown reason 31 on CPU 0. Message from syslogd@mrlb1b at Jul 5 15:13:02 ... kernel:Do you have a strange power saving mode enabled? So I searched around and this post points out that changing CPU Mode from Host Passthrough to QEMU Emulated solved the problem: https://forums.lime-technology.com/topic/46550-debian-84-vm-uhhuh-nmi-received-for-unknown-reason-20-on-cpu/?do=findComment&comment=551532 The problem now is, after changed the CPU mode to QEMU Emulated, the VM won't fully boot anymore. It's been 1 hour and the VM is stuck on this screen: I can't SSH into it. If I change CPU Mode to Host-Passthrough it boots up fine again, but I get those kernel errors every second again. Has anyone seen this before? Any help is appreciated.
  6. Hi, I'd like to use this but I'm not quite sure where I can find the share.cfg file, and where I should put the php file you made. Can you please clarify? Thanks!
  7. Hi, I'd like to use this but I'm not quite sure where I can find the share.cfg file, and where I should put the php file you made. Can you please clarify? Thanks!
  8. Awesome, I just installed it, thanks! Ohh I didn't know that, will come in handy for extra packages, thanks!
  9. NCDU is sort of a `du -h` on steroids package. It scans the filesystem and displays your biggest directories and files in a nice console GUI. I'd love to have it on my UnRAID server persistently. I have compiled it from the source but I lose it everytime I reboot my server. Could we have this package included by default? Or, would it be possible for me to install it persistently, so I don't lose it everytime I reboot my server? Thanks!
  10. After an automatic update, I lost everything in my Deluge docker. It looks like a fresh install now. Can I recover it somehow? Also how would I make backups? This is how /config looks like: My torrents, openvpn profile and plugins are still there, so I guess it's possible to recover it somehow? I looked inside core.conf and core.conf~ and neither has my settings. Thanks
  11. I've just added the disk ST3146855SS_3LN0XH2C to my UnRAID server, it says that's in Stand By Mode (spun down). I tell unraid to spin it up but nothing happens. The preclear plugin cannot get any information about it. The other drives work just fine. Am I doing something wrong or is this just a bad drive? Thanks
  12. I will reboot my server to apply the update and check that out. Thank you!