inh

Members
  • Content Count

    80
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About inh

  • Rank
    Newbie

Converted

  • Gender
    Undisclosed

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Having issues like others getting the matrix image working. I followed your quick guide about changing IP to 0.0.0.0 and such, but still wont work. Here's the log: -=> start turn -=> start matrix Cannot create pid file: /var/run/turnserver.pid: Permission denied socket: Protocol not supported socket: Protocol not supported socket: Protocol not supported socket: Protocol not supported socket: Protocol not supported socket: Protocol not supported socket: Protocol not supported socket: Protocol not supported This server is configured to use 'matrix.org' as its trusted key server
  2. Ah look at that. Guess I got some work to do. Thank you!
  3. Cant seem to get it to start on a fresh unraid install: [s6-init] making user provided files available at /var/run/s6/etc...exited 0. [s6-init] ensuring user provided files have correct perms...exited 0. [fix-attrs.d] applying ownership & permissions fixes... [fix-attrs.d] done. [cont-init.d] executing container initialization scripts... [cont-init.d] 00-app-niceness.sh: executing... [cont-init.d] 00-app-niceness.sh: exited 0. [cont-init.d] 00-app-script.sh: executing... [cont-init.d] 00-app-script.sh: exited 0. [cont-init.d] 00-app-user-map.sh: executing... [cont-init.d] 00-app
  4. I ran long and short SMART tests on disks 6 and 7, no errors. New sas card arrives today, going to install it and try and rebuild the array.
  5. Will do, thank you! Since I pulled the diagnostics file, I'm good to shutdown the server right? I want to have a go at these cables but dont want to lose anything that might be needed by powering down. Edit: once I replace the card and cables, start it up and run a parity check with all drives enabled?
  6. Just to be clear, you recommend getting rid of my raid card and getting an LSI brand card? Doesn't look micro center has anything decent available, which sucks as I want to get this server up ASAP. I thought the SASLP was a good one to get, but this was back in 2011 when I built it. I guess I'll go on the hunt for a new card and cables. Thank you.
  7. Over a year ago I ran a parity check, shut down the server, bagged and boxed the drivers, and that's how things sat. Last night I put it all back together, turned it on, and started a parity check. Shortly after it started it paused with errors on a few drives. It looks like disk 5 has SMART errors, disk 6 has unspecified errors, and disk 7 has a whole bunch of errors that caused it to be disabled. Unsure of how to proceed from here due to the multiple disks... tower-diagnostics-20200319-0736.zip
  8. I believe p7zip and unrar packages need to be added as dependencies for nzbget. edit: Also, a stupid blue animated loading cube blocks the plugin settings on unraid 5.0.5 with the Dynamix UI. Not sure if it's because of that or not but I have to manually delete the overlay div with developer tools in order to change any settings.
  9. I do have a disk I could use if I really need to, would you recommend ddrescue over reiserfsck?
  10. I probably should have mentioned that this drive failed sometime during/after reconstructing data on another drive after it also failed, so parity is of no help here
  11. I used rsync to pull the files off and there were a ton that couldn't be copied due to errors. Instinct tells me I should image the drive before it gets worse but I don't have anything big enough to hold the image, so an rsync backup will have to do. Should I start with reiserfsk to try and recover, or ddrescue?
  12. ...and that's what I get for trying to use a computer first thing in the mornin . Can't believe I missed that, thanks.
  13. How do I manually mount a drive? mount -t reiserfs /dev/sda /mnt/diskwhatever doesn't work, I'm sure I'm missing a flag or something...
  14. This is one of my oldest drives, a WD green from ~2011 if I recall correctly. It hasn't red-balled or anything but it does store my most important information. TEST for WDC_WD30EZRX-00MMMB0_WD-WCAWZ1116457 on 201411212005 smartctl 6.2 2013-07-26 r3841 [i686-linux-3.9.11p-unRAID] (local build) Copyright (C) 2002-13, Bruce Allen, Christian Franke, www.smartmontools.org === START OF INFORMATION SECTION === Model Family: Western Digital Caviar Green (AF, SATA 6Gb/s) Device Model: WDC WD30EZRX-00MMMB0 Serial Number: WD-WCAWZ1116457 LU WWN Device Id: 5 0014ee 2b0c7e823 Firmware V
  15. i went looking for a menu option to fix permissions, not sure if there is one, I usually do it manually. While I was in the user share settings menu, I noticed that only disk 1 was enabled for user shares, not all like it should be. I changed it, and I'll reboot as soon as a smart self test is done in a couple hours. Maybe that will fix it. Permissions looked good from the brief checking I did via telnet. Edit: Yep, that was the problem. No idea how that menu option got changed, but after telling it to allow user shares on all disks, stopping and then starting the array, all my share