MDHMatt

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

MDHMatt's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. just connect to it via a network bridge, any particular reason needing iit as a direct passthrough
  2. So ive been getting some strange system lock ups it seems to be related to the bnx2 drivers can anyone help? when it happens sometimes system can be rebooted from physically going to machine and using the terminal other times its hard lock up and sometimes reboot/shutdown just hangs. ive attached a couple of logs below holly-diagnostics-20201227-2249.zip holly-diagnostics-20201230-0818.zip holly-diagnostics-20201230-1652.zip holly-diagnostics-20201231-1147.zip holly-diagnostics-20210106-0946.zip
  3. id be more than happy to test too, never got ufi boot to work on my r710
  4. what if you have more than one pc to stream? as in two gamers streaming at the same time. would you need to duplicate the container after setup and point each individually or can you have both stream to the same container?
  5. As the title says i cant use any docker other that when the network is set to host or bridge. They boot up fine and can be viewed from local but can't connect to external web ie sonarr app loads but can't search unless set to host/bridge its been fine for 9 months then i've had to rebuild unraid due to a failed shutdown destroying the boot drive. diagnostics attached diagnostics-20200324-1358.zip
  6. Ah thanks! It seems to be performing better now without the arguments present. but now looks like i had other error messages 2019-11-01 11:13:12.191+0000: Domain id=3 is tainted: high-privileges 2019-11-01 11:13:12.191+0000: Domain id=3 is tainted: custom-argv 2019-11-01 11:13:12.191+0000: Domain id=3 is tainted: host-cpu char device redirected to /dev/pts/0 (label charserial0) usb_desc_get_descriptor: 1 unknown type 33 (len 10) usb_desc_get_descriptor: 1 unknown type 33 (len 10) think this might be do do with bios settings on the r710 from what google said, thaqnks for the help
  7. so im getting this in the logs; 2019-10-31T08:31:03.341240Z qemu-system-x86_64: warning: host doesn't support requested feature: CPUID.01H:ECX.xsave [bit 26] 2019-10-31T08:31:03.341255Z qemu-system-x86_64: warning: host doesn't support requested feature: CPUID.01H:ECX.avx [bit 28] 2019-10-31T08:31:03.341263Z qemu-system-x86_64: warning: host doesn't support requested feature: CPUID.0DH:EAX.xsaveopt [bit 0] 2019-10-31T08:31:03.341270Z qemu-system-x86_64: warning: host doesn't support requested feature: CPUID.0DH:EAX [bit 0] 2019-10-31T08:31:03.341277Z qemu-system-x86_64: warning: host doesn't support requested feature: CPUID.0DH:EAX [bit 1] 2019-10-31T08:31:03.341284Z qemu-system-x86_64: warning: host doesn't support requested feature: CPUID.0DH:EAX [bit 2] My system is an dell r710 with dual x5670 and 72gb ram