iccb

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

iccb's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Hmm. I have asrock rack X570D4U-2L2T motherboard. Cannot get ipmitool to working.... If I launch from my Debian machine command: ipmitool -H 192.168.xx.xx -U admin -P password -I lanplus sdr, I can see it is working great. But if I run that command from telegraf container, it won't work at all. Says only: Error: Unable to establish IPMI v2 / RMCP+ session. I have tryet on both, Alpine and Debian based containers... Any suggestions to try? In config I have: [[inputs.ipmi_sensor]] servers = ["admin:xxxx@lanplus(192.168.xx.xx)"] And in docker logs I can see: [inputs.ipmi_sensor] Error in plugin: failed to run command /usr/sbin/ipmitool -H 192.168.xx.xx -U admin -P xxx -I lanplus sdr: exit status 1 - Error: Unable to establish IPMI v2 / RMCP+ session
  2. I have unraid server which is running dockers and swag also. Everythink is working like should. The question is, can I run Plex in docker or just a server in ubuntu on another machine and access it through swag proxy like dockers in unraid server?
  3. I cannot get any version of Macos to work on my unraid. I have used mostly Macinabox, but tried also with "old" style installing Mojave. Unraid server is Ryzen 3600, Asrock X570 Phantom Gaming 4, 2 nvme drives and 6 hdd:s and 1 sata ssd to cache. No matter are the folders default or in the nvme drive, vnc just spins on empty. I have deleted all and tryet to install again with no luck. Anyone have idea what to try next? I have windows 10 working like a charm, so this is macos thing I gues. Unraid version is latest 6.8.1. Here are my configs and VM log: log.txt os.xml
  4. Love how easy it is to setup! I would like to see official iOS manager for unraid.