PCR

Members
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About PCR

  • Rank
    Newbie
  1. cript location: /tmp/user.scripts/tmpScripts/Undervolt/script Note that closing this window will abort the execution of this script Intel(R) Core(TM) i7-6700 CPU @ 3.40GHz temperature target: -0 (100C) core: -49.8 mV gpu: -49.8 mV cache: -49.8 mV uncore: -49.8 mV analogio: -49.8 mV powerlimit: 130.0W (short: 0.00244140625s - enabled) / 115.0W (long: 16.0s - enabled) yes. but why? have i made a mistake? Best
  2. Script location: /tmp/user.scripts/tmpScripts/Undervolt/script Note that closing this window will abort the execution of this script /tmp/user.scripts/tmpScripts/Undervolt/script: line 44: undervolt: command not found Undervolt is missing and will be installed... Collecting undervolt Downloading undervolt-0.3.0.tar.gz (10 kB) ERROR: Command errored out with exit status 1: command: /usr/bin/python3 -c 'import sys, setuptools, tokenize; sys.argv[0] = '"'"'/tmp/pip-install-hdj944q9/undervolt/setup.py'"'"'; __file__='"'"'/tmp/pip-install-hdj944q9/undervolt/setup.py'"'"';f=getattr(tokenize, '"'"'op
  3. Hello, Have this problem since months! Any idea Jdownloader docker.
  4. @S1mpleman Thank you ! Are you the main developer of octofarm? Best
  5. Hello, for all the 3D printers who wants to install Octofarm. Here it is a little quick and dirty guide. 1. Install MongoDB from the CA Tab. 2. Look if it is already running and note the IP and the port! 3. Add new Container 4.Give it a Name 5. Toggle Advance view 6. Add these strings https://hub.docker.com/r/octofarm/octofarm 7. Optional. For Logo add this URL : https://raw.githubusercontent.com/NotExpectedYet/OctoFarm/master/views/images/logo.png 8. Think about the Port on which OCTOFARM
  6. My octoprint is running! https://www.reddit.com/r/unRAID/comments/eq5u3r/running_octoprint_in_unraid/
  7. I just bought another 1050TI from Gigabyte. With that it worked right away * Legacy Boot * multifuntion 'on' but no GPU BIOS ROM ;)
  8. Hello, funny enough i have the same problem. Tried everthing. * Bios = legacy * Used the Bios from techpower and removed the header * multifunction = 'on' and changed the numbers * Downstream for same Group Nothing helped. What can we try? Best PCR