squelch

Members
  • Content Count

    22
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About squelch

  • Rank
    Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. EDIT : It seems like the problem fixed itself. I left the container running, and it's functioning normally now. I seem to be having an issue, every time I start the docker it refuses to run properly. The webGUI loads, but nothing is controllable or working. The console of the gui gives this error. [30.12.2020 12:08:18] WebUI started. [30.12.2020 12:08:19] No connection to rTorrent. Check if it is really running. Check $scgi_port and $scgi_host settings in config.php and scgi_port in rTorrent configuration file. And the docker logs show this 2020-12-30 07:07:05,56
  2. Seems to be a tossup. Worked fine for me. I think their servers are just going nuts right now.
  3. I've been scratching my head over the last day or so trying to fix this. I've loved PIA but I may have to move if this issue keeps arising. Quite frustrating! Thank you for being so active and trying to solve this with all of us who use your docker.
  4. After the latest update, it doesn't seem to be working right. [29.05.2020 06:05:16] No connection to rTorrent. Check if it is really running. Check $scgi_port and $scgi_host settings in config.php and scgi_port in rTorrent configuration file. Is what the webui displays And the logs for the container shows that it keeps looping over and over 2020-05-29 06:03:58,332 DEBG 'rutorrent-script' stderr output: 2020/05/29 06:03:58 [error] 770#770: *5 connect() failed (111: Connection refused) while connecting to upstream, client: 192.168.50.130, server: localhost, request
  5. /serverdata/serverfiles/cstrike I've tried various configurations, nothing has seemed to work.
  6. I can't get CSS's files to mount into the GMOD server. I've tried various methods to fix a glitch where CSS guns will not produce sounds for players on my server. I have tried to fix this numerous ways, but to no avail. I saw that there should not be any capitol characters in the mount.cfg for linux servers. That still didn't do the trick. Any advice?
  7. I just updated plex and now it won't start again. Execution error Server error Is the window unraid spits out when attempting to start. root@localhost:# /usr/local/emhttp/plugins/dynamix.docker.manager/scripts/docker run -d --name='plex' --net='host' -e TZ="America/New_York" -e HOST_OS="Unraid" -e 'VERSION'='docker' -e 'NVIDIA_VISIBLE_DEVICES'='GPU-8746aba1-0848-abca-4528-4f640b678b58' -e 'TCP_PORT_32400'='32400' -e 'TCP_PORT_3005'='3005' -e 'TCP_PORT_8324'='8324' -e 'TCP_PORT_32469'='32469' -e 'UDP_PORT_1900'='1900' -e 'UDP_PORT_32410'='32410' -e 'UDP_P
  8. This is fine, I was just wondering if this was feasible. Thank you for your work. On another note, I notice when I'm on the main domain for my webpage (I set a domain to forward to my servers ip). It works fine at the base folders index.html, but then going from there into any subdirectory (like a dir full of files that's indexed) it defaults the browser to use the container port, instead of what is forwarded. What should I do? example it goes from domain.com/wads to domain.com:1111/wads, which is not forwarded and won't load EDIT: Solved this by
  9. How are you to install modules? I'm trying to install this one in particular.
  10. I've been noticing torrents that are being added through couch potato maybe 40% of the time add in a stopped state. Is there anything I can do to remedy this?
  11. 5-13 03:33:43 ERROR[edia._base.providers.base] Failed getting release from TorrentPotato: Traceback (most recent call last): File "/opt/couchpotato/couchpotato/core/media/_base/providers/base.py", line 207, in download return self.urlopen(url, headers = {'User-Agent': Env.getIdentifier()}, show_error = False) File "/opt/couchpotato/couchpotato/core/plugins/base.py", line 221, in urlopen response = r.request(method, url, **kwargs) File "/opt/couchpotato/libs/requests/sessions.py", line 469, in request resp = self.send(prep, **send_kwargs) File "/opt/couchpotato/libs/requests/sessions.py", line
  12. 5-13 03:33:43 ERROR[edia._base.providers.base] Failed getting release from TorrentPotato: Traceback (most recent call last): File "/opt/couchpotato/couchpotato/core/media/_base/providers/base.py", line 207, in download return self.urlopen(url, headers = {'User-Agent': Env.getIdentifier()}, show_error = False) File "/opt/couchpotato/couchpotato/core/plugins/base.py", line 221, in urlopen response = r.request(method, url, **kwargs) File "/opt/couchpotato/libs/requests/sessions.py", line 469, in request resp = self.send(prep, **send_kwargs) File "/opt/couchpotato/libs/requests/sessions.py", line
  13. I'm attempting to change to a port that I don't already have forwarded, so the world can't mess with my server. Although after hitting apply, it defaults to the port below
  14. Every time I try to change the port it changes back to the default. What gives?
  15. Thank you so much! I figured it wasn't too offtopic to tack on into this thread. As this was something I was very curious about too. Glad to hear that you got your server up and running again. Cheers