Jump to content

eroz

Members
  • Content Count

    761
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About eroz

  • Rank
    Advanced Member
  • Birthday 11/29/1976

Converted

  • Gender
    Male
  • Location
    Chicago

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. my movies and tv shows get updated by the docker. Sent from my LG-H830 using Tapatalk
  2. CD, what are you using to try to update your plex library?
  3. I just let sonarr and couchpotato update the library after adding a movie or show.
  4. Thanks for this. Took a while to transfer from my old setup. But got it working.
  5. I got it working by setting network type to host and checking bind time.
  6. Yes. Run the check disk on the flash drive. That should fix it.
  7. Do you have any trouble when you reboot? I have two ssd in cache pool but every time I reboot my array only starts with one ssd and I have to stop it and assign the cache pool again.
  8. When I first read the title I thought it was a spam bot. Then I saw it was not a new member, do i I was confused. Love the story. :D
  9. Do you use Sonarr? If so are you using Drone Factory or Completed Download Handling for the file renaming? I was having the same issue and for a long time I also thought it was NzbGet. I switched from using the Drone Factory to Completed Download Handling and I have not had this issue anymore.
  10. A little backstory.....since who doesn't enjoy a story. My server turned off suddenly one day as I was sitting nearby. It wasn't a gradual shutdown, it just stopped. I tried turning it back on but it wouldn't power on. I checked the usb drive in case that was corrupted and was not allowing it to start, but it was fine. I then thought it might have overheated so I waited a few hours and tried powering it up and it did not start. I swapped the PSU thinking it was dead but again it will not start. So I've decided to buy a new motherboard, CPU and RAM. This is what I currently had MB - AsRock z87 Extreme6; CPU - Intel i5-4570; 16GB of RAM. Not sure what to get this time around that will place nicely. I use the usual dockers; Kodi, Apache, Nzbget, Sonarr, Couchpotato, Mylarr and Plex. I don't have any VM's anymore but might think about doing another in the future. For Plex I might have 3/4 transcodes/streams at the same time. Any ideas? I have no budget but don't want to spend much either. My case is an Antec 1200 so no worries on the motherboard needing to be micro/mini-ATX. I normally run it headless and only occasionally connect a monitor if needed so motherboard should have onboard graphics or a cpu that supports video. Thanks!
  11. You need to update one of your plug-ins. Once you do that, it should work fine.
  12. Did you not see where I said more pictures? but why create a new thread for the additional pictures instead of just making a post in your original sell thread.
  13. There is a difference between the two. Needo's uses 5.x and the linuxserver is using 10.x. Somewhere in between some query was changed. I also recently switched, within a week or two. All my watched tv shows were showing up as unwatched but no next episode was showing up. Switching to another view within kodi was showing that I had 2x-1 episodes for each show. For example a show which had two seasons and 22 episodes in each season was showing that I had 87 episodes. So that was why it was still showing up in my unwatched list but with no unwatched episodes. I had to fix by opening the database and making a change in the tvepisodecount (I think, not home to check). I changed the two "nullif" to "ifnull". Saved and then opened kodi and did an update library and possibly a clean library. It's worked fine after that.
  14. Are you able to able any other dockers? Is your server connected to the internet? have you tried pinging google to make sure?
  15. It looks like that runs every hour and when it finds a movie or show then I get the following. Then it repeats hourly until it finds a new movie or show. Also I'm hoping you guys can add the dateutil module that trakt.tv needs per this post. Thanks! mariadb 10.1 branch with a lower version than 10.1.12 ? It might be.......Mariadb is the only dockers that I use that is not linuxserver. So the issue is with mariadb. Will it be as simple as switching to linuxserver docker to get rid of that error?