crazygambit

Members
  • Content Count

    71
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About crazygambit

  • Rank
    Newbie

Converted

  • Gender
    Undisclosed

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. I've also been having this issue. Has anyone found a solution? Or at least a way to increase the log size permanently, since 128M seems pretty small and for some reason when the logs roll they're saved in the same directory, which kinda negates the point of rolling in the first place (so the log doesn't fill up in the first place!).
  2. I've been racking my brain to come up with a way to have the plugin automatically start the mover if the cache is filled up over a certain threshold (say 90%), but also run once a day normally at a certain time. I don't want to take the performance hit to run it every hour if it's not needed, but I'm willing to take the hit if it's getting full. I know the plugin won't automatically detect if it's over 90% full, so I'm running it hourly if it's over a certain threshold and have the option to Cron Schedule to force move all of files at 6 am. The problem is that the hourly move never
  3. I got reverse proxy working using Letsencrypt (now called Swag) using nginx just by modifying the provided sample for subdomain. The install instructions mention that subfolder doesn't work so I made a new subdomain using duckdns.org. I've never used Cloudflare, so no clue there.
  4. Is anyone having trouble with setting up email notifications? For some reason the same settings that work perfectly in Ombi don't work here at all. I never get the test email.
  5. Was a solution found to this? I also had my log filled up with this error.
  6. Is there a current workaround? I'm also getting the download error.
  7. Ah yes, I'm indeed using a couple of AOC-SASLP-MV8 cards. If anyone is wondering, the IRQ Nobody cared issue is triggered by either connecting an HDMI out cable to a monitor or USB mouse and keyboard. Simply not doing that (or rebooting after you say change BIOS settings) avoids the problem altogether. Otherwise those cards seem to work fine. I've had them for almost 10 years now.
  8. Really? For me it's a complete performance killer for certain stuff. Like the mover slows to a crawl for example. I've never understood what exactly the problem is.
  9. The release notes for the latest version mentions the removal tests for IRQ x: Nobody cared. Why was that test removed? As someone that has been affected by it in the past (and the present, I know exactly how to trigger it), it was nice to have.
  10. I think it's definitely related to the sqlite issue as when I went into the terminal to look at top I saw sqlite up there using lots of CPU when there's no reason it should. Anyhow I rolled back to 6.6.7 and while it's a little uglier it's been running great.
  11. I'm gonna roll back. I'm having random usage spikes to 100% on every core even though the server isn't doing much. I caught mariadb (used exclusively for Nextcloud) using like 27% of resources which along with the massive iowait I'm experiencing it means at least once it was the culprit. I don't know if the database actually got corrupted, but I never had any issue with it on 6.7.2. On 6.7.2 I had a lot of database locked errors in Plex and failures to retain watched status. I love some of the new features, but honestly I'd rather had the server be stable so I'm gonna roll back to 6.6.7 and ho
  12. I replaced an old 2TB HDD with a brand new 10TB one. The rebuilding process was going along smoothly until about halfway through (4.8TB) I got an error. Now the read check in progress is paused. I think it's unlikely the drive is bad and cable issues are more likely, but then it probably would have failed earlier right? I can't make heads or tails of the log so I was hoping some of the more experienced members might shed some light on how to proceed. I still have th 2TB drive, but I don't know if I can just plug it right back in, since parity has certainly changed (the server was still in use
  13. I will check this. There are also some browser extensions that allow you to interact with JDownloader. Instead of copy/paste you links, they could be better alternatives. Did you ever find the answer to this? I find the docker dies with even a moderate number of links ~100. If assigning more resources to it would allow it to work with more, it would be great.
  14. I have 2 sticks 8GB RAM, this one if it makes any difference: Kingston HyperX Fury Red 8GB 2400 MHz DDR4 RAM, https://www.amazon.com/Kingston-Technology-HyperX-2400MHz-HX424C15FR2/dp/B06XKSPTH7 I'm looking to add more RAM to my unraid server and for some reason in my neck of the woods 2666 Mhz DDR4 RAM is cheaper at the moment. I'm not super concerned with RAM performance, but I want to know if it's safe to mix and match. I'm OK with the new RAM running at the lower speed, I'd just rather not pay more for 2400 RAM. On the Kingston page it says the RAM automatically
  15. Does anyone know why the webgui doesn't work for me in Chrome while it works in MS Edge? It's not critical, but I'd rather not run Edge. Edit: Also how do I get it to save the settings. The speed limit on downloads is particularly annoying to have to reset each time.