opentoe

Members
  • Posts

    1941
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by opentoe

  1. They are not repeating, and I did check to see if those files were there and they are not. Are they supposed to be there? May 24 04:01:36 SUN nginx: 2022/05/24 04:01:36 [error] 7640#7640: *1816474 open() "/usr/local/emhttp/basic_status" failed (2: No such file or directory), client: 127.0.0.1, server: , request: "GET /basic_status HTTP/1.1", host: "127.0.0.1" May 24 04:01:36 SUN nginx: 2022/05/24 04:01:36 [error] 7640#7640: *1816475 open() "/usr/local/emhttp/stub_status" failed (2: No such file or directory), client: 127.0.0.1, server: , request: "GET /stub_status HTTP/1.1", host: "localhost" May 24 04:01:36 SUN nginx: 2022/05/24 04:01:36 [error] 7640#7640: *1816476 open() "/usr/local/emhttp/stub_status" failed (2: No such file or directory), client: 127.0.0.1, server: , request: "GET /stub_status HTTP/1.1", host: "127.0.0.1" May 24 04:01:36 SUN nginx: 2022/05/24 04:01:36 [error] 7640#7640: *1816477 FastCGI sent in stderr: "Primary script unknown" while reading response header from upstream, client: 127.0.0.1, server: , request: "GET /admin/api.php?version HTTP/1.1", upstream: "fastcgi://unix:/var/run/php5-fpm.sock:", host: "127.0.0.1" May 24 04:01:36 SUN nginx: 2022/05/24 04:01:36 [error] 7640#7640: *1816479 FastCGI sent in stderr: "Primary script unknown" while reading response header from upstream, client: 127.0.0.1, server: , request: "GET /admin/api.php?version HTTP/1.1", upstream: "fastcgi://unix:/var/run/php5-fpm.sock:", host: "localhost" May 24 04:01:36 SUN nginx: 2022/05/24 04:01:36 [error] 7640#7640: *1816481 open() "/usr/local/emhttp/server-status" failed (2: No such file or directory), client: 127.0.0.1, server: , request: "GET /server-status?format=plain HTTP/1.1", host: "localhost" May 24 04:01:36 SUN nginx: 2022/05/24 04:01:36 [error] 7640#7640: *1816482 open() "/usr/local/emhttp/server-status" failed (2: No such file or directory), client: 127.0.0.1, server: , request: "GET /server-status?format=plain HTTP/1.1", host: "127.0.0.1" May 24 04:01:36 SUN nginx: 2022/05/24 04:01:36 [error] 7640#7640: *1816483 open() "/usr/local/emhttp/server-status" failed (2: No such file or directory), client: 127.0.0.1, server: , request: "GET /server-status?auto HTTP/1.1", host: "localhost" May 24 04:01:36 SUN nginx: 2022/05/24 04:01:36 [error] 7640#7640: *1816484 open() "/usr/local/emhttp/server-status" failed (2: No such file or directory), client: 127.0.0.1, server: , request: "GET /server-status?auto HTTP/1.1", host: "127.0.0.1" May 24 04:01:36 SUN nginx: 2022/05/24 04:01:36 [error] 7640#7640: *1816486 open() "/usr/local/emhttp/server-status" failed (2: No such file or directory), client: 127.0.0.1, server: , request: "GET /server-status?auto HTTP/1.1", host: "localhost" May 24 04:01:36 SUN nginx: 2022/05/24 04:01:36 [error] 7640#7640: *1816487 open() "/usr/local/emhttp/server-status" failed (2: No such file or directory), client: 127.0.0.1, server: , request: "GET /server-status?auto HTTP/1.1", host: "127.0.0.1" May 24 04:01:36 SUN nginx: 2022/05/24 04:01:36 [error] 7640#7640: *1816488 open() "/usr/local/emhttp/us" failed (2: No such file or directory), client: 127.0.0.1, server: , request: "GET /us HTTP/1.1", host: "localhost" May 24 04:01:36 SUN nginx: 2022/05/24 04:01:36 [error] 7640#7640: *1816489 open() "/usr/local/emhttp/us" failed (2: No such file or directory), client: 127.0.0.1, server: , request: "GET /us HTTP/1.1", host: "127.0.0.1" May 24 04:01:36 SUN nginx: 2022/05/24 04:01:36 [error] 7640#7640: *1816490 open() "/usr/local/emhttp/status/format/json" failed (2: No such file or directory), client: 127.0.0.1, server: , request: "GET /status/format/json HTTP/1.1", host: "127.0.0.1" May 24 04:01:36 SUN nginx: 2022/05/24 04:01:36 [error] 7640#7640: *1816493 open() "/usr/local/emhttp/status" failed (2: No such file or directory), client: 127.0.0.1, server: , request: "GET /status?full&json HTTP/1.1", host: "localhost" May 24 04:01:36 SUN nginx: 2022/05/24 04:01:36 [error] 7640#7640: *1816495 open() "/usr/local/emhttp/status" failed (2: No such file or directory), client: 127.0.0.1, server: , request: "GET /status?full&json HTTP/1.1", host: "127.0.0.1" May 24 04:01:36 SUN nginx: 2022/05/24 04:01:36 [error] 7640#7640: *1816496 open() "/usr/local/emhttp/status" failed (2: No such file or directory), client: ::1, server: , request: "GET /status?full&json HTTP/1.1", host: "[::1]" May 24 04:01:47 SUN nginx: 2022/05/24 04:01:47 [error] 7640#7640: *1816605 open() "/usr/local/emhttp/status" failed (2: No such file or directory), client: 127.0.0.1, server: , request: "GET /status HTTP/1.1", host: "localhost" May 24 04:01:47 SUN nginx: 2022/05/24 04:01:47 [error] 7640#7640: *1816606 open() "/usr/local/emhttp/status" failed (2: No such file or directory), client: 127.0.0.1, server: , request: "GET /status HTTP/1.1", host: "127.0.0.1" May 24 04:01:47 SUN nginx: 2022/05/24 04:01:47 [error] 7640#7640: *1816607 open() "/usr/local/emhttp/status" failed (2: No such file or directory), client: ::1, server: , request: "GET /status HTTP/1.1", host: "[::1]" May 24 06:00:01 SUN root: /var/lib/docker: 45.6 GiB (48975810560 bytes) trimmed on /dev/loop2 sun-diagnostics-20220524-1105.zip
  2. My memory isn't very good these days. What utility is available that lets you know what share is on which disks? So when you click on the share, a list of disks will come up that that share is on. I'm trying to make sure my cache drive which I use basically for my appdata folder is only using that cache drive.
  3. UPDATE: got it working. Had to select PRIVLIDGE MODE when editing the docker settings. Any resolution with this? I get this same error or just a blank white screen with a mouse cursor I can move around. I do see one black dot on the left side of the screen. Here is the entire log: guacd[479]: INFO: Connection ID is "$d8c69bb5-7e08-4874-94f5-e9ffecba9322" [2022-05-21 20:16:55] [Connection 5] Sending opCode: 4.size,4.2017,13.710?undefined,2.96; [2022-05-21 20:16:55] [Connection 5] Sending opCode: 5.audio,9.audio/L16; [2022-05-21 20:16:55] [Connection 5] Sending opCode: 5.video; [2022-05-21 20:16:55] [Connection 5] Sending opCode: 5.image; [2022-05-21 20:16:55] [Connection 5] Server sent handshake: 4.args,13.VERSION_1_1_0,8.hostname,4.port,6.domain,8.username,8.password,5.width,6.height,3.dpi,15.initial-program,11.color-depth,13.disable-audio,15.enable-printing,12.printer-name,12.enable-drive,10.drive-name,10.drive-path,17.create-drive-path,7.console,13.console-audio,13.server-layout,8.security,11.ignore-cert,12.disable-auth,10.remote-app,14.remote-app-dir,15.remote-app-args,15.static-channels,11.client-name,16.enable-wallpaper,14.enable-theming,21.enable-font-smoothing,23.enable-full-window-drag,26.enable-desktop-composition,22.enable-menu-animations,22.disable-bitmap-caching,25.disable-offscreen-caching,21.disable-glyph-caching,16.preconnection-id,18.preconnection-blob,8.timezone,14.recording-path,14.recording-name,24.recording-exclude-output,23.recording-exclude-mouse,22.recording-include-keys,21.create-recording-path,13.resize-method,18.enable-audio-input,9.read-only,16.gateway-hostname,12.gateway-port,14.gateway-domain,16.gateway-username,16.gateway-password,17.load-balance-info [2022-05-21 20:16:55] [Connection 5] Sending opCode: 7.connect,0.,9.127.0.0.1,4.3389,0.,3.abc,3.abc,4.2017,13.710?undefined,2.96,0.,0.,0.,0.,0.,0.,0.,0.,0.,0.,0.,12.en-us-qwerty,3.any,4.true,0.,0.,0.,0.,0.,0.,0.,0.,0.,0.,0.,0.,0.,0.,0.,0.,0.,0.,0.,0.,0.,0.,0.,0.,0.,0.,0.,0.,0.,0.,0.,0.,0.; guacd[1560]: INFO: Security mode: Negotiate (ANY) guacd[1560]: INFO: Resize method: none guacd[1560]: INFO: User "@91002842-055c-4e0d-a283-b4681d8127a6" joined connection "$d8c69bb5-7e08-4874-94f5-e9ffecba9322" (1 users now present) guacd[1560]: INFO: Loading keymap "base" guacd[1560]: INFO: Loading keymap "en-us-qwerty" rdpClientConGotConnection: rdpClientConGotConnection: g_sck_accept ok new_sck 22 rdpClientConGotConnection: marking only clientCon 0x55ab66d14360 for disconnect rdpClientConGetConnection: idle_disconnect_timeout set to non-positive value, idle timer turned off rdpAddClientConToDev: adding clientCon 0x55ab66e69cf0 rdpClientConDisconnect: rdpRemoveClientConFromDev: removing clientCon 0x55ab66d14360 guacd[1268]: INFO: RDP server closed connection: Manually logged off. guacd[1268]: INFO: Internal RDP client disconnected rdpClientConProcessMsgVersion: version 0 0 0 1 rdpClientConProcessScreenSizeMsg: set width 2016 height 710 bpp 16 rdpClientConProcessScreenSizeMsg: shmemid 4 shmemptr 0x15529716e000 rdpClientConProcessMsgClientInput: invalidate x 0 y 0 cx 2016 cy 710 rdpClientConProcessMsgClientInfo: got client info bytes 7072 jpeg support 0 offscreen support 0 offscreen size 0 offscreen entries 0 client supports glyph cache but server disabled client can not do offscreen to offscreen blits client can do new(color) cursor client can not do multimon rdpRRSetRdpOutputs: numCrtcs 1 numOutputs 1 monitorCount 0 rdpRRSetRdpOutputs: update output 0 left 0 top 0 width 2016 height 710 rdpRRUpdateOutput: rdpLoadLayout: keylayout 0x00000409 variant display 10 rdpkeybChangeKeyboardControl: rdpkeybChangeKeyboardControl: autoRepeat on rdpkeybChangeKeyboardControl: rdpkeybChangeKeyboardControl: autoRepeat on guacd[1560]: INFO: Accepted format: 16-bit PCM with 2 channels at 44100 Hz guacd[1560]: INFO: Accepted format: 16-bit PCM with 2 channels at 22050 Hz guacd[1560]: INFO: Connected to RDPDR 1.12 as client 0x592043a8 guacd[1560]: INFO: RDPDR user logged on rdpInDeferredRepeatCallback: rdpkeybChangeKeyboardControl: rdpkeybChangeKeyboardControl: autoRepeat off rdpInDeferredRepeatCallback: rdpkeybChangeKeyboardControl: rdpkeybChangeKeyboardControl: autoRepeat off guacd[1268]: INFO: User "@7d8de265-2117-4486-9efb-4972f0a087af" disconnected (0 users remain) guacd[1268]: INFO: Last user of connection "$8773e441-b250-47cd-9fe6-ce1e7cbbf6d8" disconnected [2022-05-21 20:17:01] [Connection 4] Closing connection with error: 1000 [2022-05-21 20:17:01] [Connection 4] Closing guacd connection [2022-05-21 20:17:01] [Connection 4] Client connection closed guacd[479]: INFO: Connection "$8773e441-b250-47cd-9fe6-ce1e7cbbf6d8" removed. guacd[1560]: INFO: User "@91002842-055c-4e0d-a283-b4681d8127a6" disconnected (0 users remain) guacd[1560]: INFO: Last user of connection "$d8c69bb5-7e08-4874-94f5-e9ffecba9322" disconnected [2022-05-21 20:17:27] [Connection 5] Closing connection with error: Error: not opened at WebSocket.send (/gclient/node_modules/ws/lib/WebSocket.js:218:38) at ClientConnection.send (/gclient/node_modules/guacamole-lite/lib/ClientConnection.js:125:24) at GuacdClient.sendBufferToWebSocket (/gclient/node_modules/guacamole-lite/lib/GuacdClient.js:172:35) at GuacdClient.processReceivedData (/gclient/node_modules/guacamole-lite/lib/GuacdClient.js:163:14) at Socket.emit (node:events:527:28) at addChunk (node:internal/streams/readable:315:12) at readableAddChunk (node:internal/streams/readable:289:9) at Socket.Readable.push (node:internal/streams/readable:228:10) at TCP.onStreamRead (node:internal/stream_base_commons:190:23) [2022-05-21 20:17:27] [Connection 5] Closing guacd connection [2022-05-21 20:17:27] [Connection 5] Client connection closed guacd[1560]: INFO: Internal RDP client disconnected guacd[479]: INFO: Connection "$d8c69bb5-7e08-4874-94f5-e9ffecba9322" removed. rdpClientConRecv: g_sck_recv failed(returned 0) rdpClientConRecvMsg: error rdpClientConCheck: rdpClientConGotData failed rdpClientConDisconnect: rdpRemoveClientConFromDev: removing clientCon 0x55ab66e69cf0
  4. The issue came back. But is different. I did explain this is another larger thread. Only allowed to open up one instance of the WebUI per browser. If I tried to open up 2 WebUI's with Chrome would get that 404 NGINX error. If I closed all chrome browser windows then tried again, it would load fine. Adding diagnostics in case someone wants to read them. Very weird issue. At least I'm able to access the WebUI. Just have to remember to close all my browser windows first. sun-diagnostics-20220521-1940.zip
  5. root@SUN:/var/log# ls -al / | grep "usr" drwxr-xr-x 14 root root 340 Apr 21 2021 usr/ root@SUN:/var/log# ls -al /usr/ | grep "local" drwxr-xr-x 9 root root 180 Apr 21 2021 local/ root@SUN:/var/log# ls -al /usr/local/ | grep "emhttp" drwxr-xr-x 4 root root 320 Apr 21 2021 emhttp/ root@SUN:/var/log#
  6. Those Ebay cards have the same chipset as the Broadcom I believe, as my friend purchased one from Ebay and it worked fine on his array. I did order one but have to get new SAS cables and remove the backplanes from my Norcotec 24 hotswap box because those backplanes were advertised only as 6Gbps. I never though of using an expander card since I'm not very familiar with them. Do you just jump a cable from the 8i card to the expander and that 8i can handle the extra drives with no problem?
  7. Thanks for the replies. I was around those times. I never dealt with the larger drives yet, so I was just getting nervous.
  8. I highly recommend the Samsung BAR USB sticks. Also I just changed out my old original sandisk for a Samsung BAR and had to mess around with secure boot settings and UEFI settings in my BIOS so it would find the bootable flash. When I used the USB creator tool with Windows I selected UEFI, so that was probably a change from my original boot device and just confused the BIOS of my mainboard. Had to go in there and select UEFI: Samsung as my boot device and it booted normally. It wasn't even starting unraid previously before I did that. Just a BIOS error about UEFI settings. Thie flash is a Samsung BAR 64gig. Was only $10 on sale. https://www.samsung.com/us/computing/memory-storage/usb-flash-drives/usb-3-1-flash-drive-bar-plus-32gb-champagne-silver-muf-32be3-am/ Also if you really want to check out your USB device and do not have a linux machine you can download LinuxMint, stick it on a USB stick and that will boot you into a full blown Linux. Then use a great utility called GPARTED. That will really examine your USB stick and can even change around or move/delete partitions without affecting others.
  9. All I did was changed over to a new flash device since my original was terribly old. The procedure worked fine. Then I noticed I was able to open as many instances of the WebUI with the same browser. I did nothing else, just started to work as before it always did. I'll mark this solved.
  10. This has happened to me. I also created a bug report but updated that all I had to do was close all my browsers then load up only one instance of the WebUI and it worked. If I tried to open up another tab while one was already opened I would get that 404 NOT FOUND NGINX. I am using non secure mode since I do not open my LAN to the outside world. This is the link to my bug report -> I do not know if unraid itself is blocking to only have one instance of the Webgui running, but that's what it seems. The error populated in my syslog when this happens is below. My server is 192.168.1.200. May 19 21:12:58 SUN nginx: 2022/05/19 21:12:58 [error] 7633#7633: *829549 open() "/usr/local/emhttp/main" failed (2: No such file or directory) while sending to client, client: 192.168.1.122, server: , request: "GET /main HTTP/1.1", host: "192.168.1.200" root@SUN:/# ls -al /usr/local/emhttp/webGui lrwxrwxrwx 1 root root 15 Jun 19 2016 /usr/local/emhttp/webGui -> plugins/dynamix/ ls -al /usr/local/emhttp/webGui/Main.page -rw-r--r-- 1 root root 49 Aug 4 2021 /usr/local/emhttp/webGui/Main.page
  11. UPDATE: When Chrome was not working, I tried Edge and the WebUI came back. To get it back with Chrome I had to shutdown all running processes of Chrome, reload. Once I did that I was able to load up the WebUI. Doesn't see broken, maybe it is a security thing to only allow one instance of the WebUI running? I also cannot get doublecommander to work properly. I uninstalled it and reinstalled it as well. When I load that a little box comes up ( attached ) and the logs say: rdpClientConRecv: g_sck_recv failed(returned 0) rdpClientConRecvMsg: error rdpClientConCheck: rdpClientConGotData failed rdpClientConDisconnect: rdpRemoveClientConFromDev: removing clientCon 0x56460155c360 [2022-05-21 06:20:27] [Connection 3] Client connection open [2022-05-21 06:20:27] [Connection 3] Opening guacd connection [2022-05-21 06:20:27] [Connection 3] guacd connection open [2022-05-21 06:20:27] [Connection 3] Selecting connection type: rdp [2022-05-21 06:20:27] [Connection 3] Sending opCode: 6.select,3.rdp; guacd[481]: INFO: Creating new client for protocol "rdp" guacd[481]: INFO: Connection ID is "$411779ee-189e-4d2e-92ff-9396c0a9292e" [2022-05-21 06:20:27] [Connection 3] Sending opCode: 4.size,4.2017,13.710?undefined,2.96; [2022-05-21 06:20:27] [Connection 3] Sending opCode: 5.audio,9.audio/L16; [2022-05-21 06:20:27] [Connection 3] Sending opCode: 5.video; [2022-05-21 06:20:27] [Connection 3] Sending opCode: 5.image; [2022-05-21 06:20:27] [Connection 3] Server sent handshake: 4.args,13.VERSION_1_1_0,8.hostname,4.port,6.domain,8.username,8.password,5.width,6.height,3.dpi,15.initial-program,11.color-depth,13.disable-audio,15.enable-printing,12.printer-name,12.enable-drive,10.drive-name,10.drive-path,17.create-drive-path,7.console,13.console-audio,13.server-layout,8.security,11.ignore-cert,12.disable-auth,10.remote-app,14.remote-app-dir,15.remote-app-args,15.static-channels,11.client-name,16.enable-wallpaper,14.enable-theming,21.enable-font-smoothing,23.enable-full-window-drag,26.enable-desktop-composition,22.enable-menu-animations,22.disable-bitmap-caching,25.disable-offscreen-caching,21.disable-glyph-caching,16.preconnection-id,18.preconnection-blob,8.timezone,14.recording-path,14.recording-name,24.recording-exclude-output,23.recording-exclude-mouse,22.recording-include-keys,21.create-recording-path,13.resize-method,18.enable-audio-input,9.read-only,16.gateway-hostname,12.gateway-port,14.gateway-domain,16.gateway-username,16.gateway-password,17.load-balance-info [2022-05-21 06:20:27] [Connection 3] Sending opCode: 7.connect,0.,9.127.0.0.1,4.3389,0.,3.abc,3.abc,4.2017,13.710?undefined,2.96,0.,0.,0.,0.,0.,0.,0.,0.,0.,0.,0.,12.en-us-qwerty,3.any,4.true,0.,0.,0.,0.,0.,0.,0.,0.,0.,0.,0.,0.,0.,0.,0.,0.,0.,0.,0.,0.,0.,0.,0.,0.,0.,0.,0.,0.,0.,0.,0.,0.,0.; guacd[1537]: INFO: Security mode: Negotiate (ANY) guacd[1537]: INFO: Resize method: none guacd[1537]: INFO: User "@b3bd3920-a83d-411c-9fcc-131b52399845" joined connection "$411779ee-189e-4d2e-92ff-9396c0a9292e" (1 users now present) guacd[1537]: INFO: Loading keymap "base" guacd[1537]: INFO: Loading keymap "en-us-qwerty" rdpClientConGotConnection: rdpClientConGotConnection: g_sck_accept ok new_sck 9 rdpClientConGetConnection: idle_disconnect_timeout set to non-positive value, idle timer turned off rdpAddClientConToDev: adding first clientCon 0x56460155c360 rdpClientConProcessMsgVersion: version 0 0 0 1 rdpClientConProcessScreenSizeMsg: set width 2016 height 710 bpp 16 rdpClientConProcessScreenSizeMsg: shmemid 2 shmemptr 0x14fb477ce000 rdpClientConProcessMsgClientInput: invalidate x 0 y 0 cx 2016 cy 710 rdpClientConProcessMsgClientInfo: got client info bytes 7072 jpeg support 0 offscreen support 0 offscreen size 0 offscreen entries 0 client supports glyph cache but server disabled client can not do offscreen to offscreen blits client can do new(color) cursor client can not do multimon rdpRRSetRdpOutputs: numCrtcs 1 numOutputs 1 monitorCount 0 rdpRRSetRdpOutputs: update output 0 left 0 top 0 width 2016 height 710 rdpRRUpdateOutput: rdpLoadLayout: keylayout 0x00000409 variant display 10 rdpkeybChangeKeyboardControl: rdpkeybChangeKeyboardControl: autoRepeat on rdpkeybChangeKeyboardControl: rdpkeybChangeKeyboardControl: autoRepeat on guacd[1537]: INFO: Accepted format: 16-bit PCM with 2 channels at 44100 Hz guacd[1537]: INFO: Accepted format: 16-bit PCM with 2 channels at 22050 Hz guacd[1537]: INFO: Connected to RDPDR 1.12 as client 0x609acdd7 guacd[1537]: INFO: RDPDR user logged on rdpInDeferredRepeatCallback: rdpkeybChangeKeyboardControl: rdpkeybChangeKeyboardControl: autoRepeat off rdpInDeferredRepeatCallback: rdpkeybChangeKeyboardControl: rdpkeybChangeKeyboardControl: autoRepeat off guacd[1537]: INFO: User "@b3bd3920-a83d-411c-9fcc-131b52399845" disconnected (0 users remain) guacd[1537]: INFO: Last user of connection "$411779ee-189e-4d2e-92ff-9396c0a9292e" disconnected [2022-05-21 06:20:58] [Connection 3] Closing connection with error: Error: not opened at WebSocket.send (/gclient/node_modules/ws/lib/WebSocket.js:218:38) at ClientConnection.send (/gclient/node_modules/guacamole-lite/lib/ClientConnection.js:125:24) at GuacdClient.sendBufferToWebSocket (/gclient/node_modules/guacamole-lite/lib/GuacdClient.js:172:35) at GuacdClient.processReceivedData (/gclient/node_modules/guacamole-lite/lib/GuacdClient.js:163:14) at Socket.emit (node:events:527:28) at addChunk (node:internal/streams/readable:315:12) at readableAddChunk (node:internal/streams/readable:289:9) at Socket.Readable.push (node:internal/streams/readable:228:10) at TCP.onStreamRead (node:internal/stream_base_commons:190:23) [2022-05-21 06:20:58] [Connection 3] Closing guacd connection [2022-05-21 06:20:58] [Connection 3] Client connection closed guacd[1537]: INFO: Internal RDP client disconnected guacd[481]: INFO: Connection "$411779ee-189e-4d2e-92ff-9396c0a9292e" removed. rdpClientConRecv: g_sck_recv failed(returned 0) rdpClientConRecvMsg: error rdpClientConCheck: rdpClientConGotData failed rdpClientConDisconnect: rdpRemoveClientConFromDev: removing clientCon 0x56460155c360 ^A
  12. The webUI shuts itself down several times a day. I have never experienced this before on any version I've used. The shares are still active and can be used. I took a screen shot of the browser window and posted my diags as requested. sun-diagnostics-20220521-0504.zip
  13. I tried listing both folder you asked and both came back ok. root@SUN:/# ls -al /usr/local/emhttp/webGui lrwxrwxrwx 1 root root 15 Jun 19 2016 /usr/local/emhttp/webGui -> plugins/dynamix/ ls -al /usr/local/emhttp/webGui/Main.page -rw-r--r-- 1 root root 49 Aug 4 2021 /usr/local/emhttp/webGui/Main.page
  14. This is the output when I try to restart nginx from the command line. The WEBGUI never came back up. root@SUN:/mnt# cd .. root@SUN:/# /etc/rc.d/rc.nginx restart Checking configuration for correct syntax and then trying to open files referenced in configuration... nginx: the configuration file /etc/nginx/nginx.conf syntax is ok nginx: configuration file /etc/nginx/nginx.conf test is successful Shutdown Nginx gracefully... Stopping unraid-api process... Process stopped! Starting Nginx server daemon... root@SUN:/# /etc/rc.d/rc.nginx reload Checking configuration for correct syntax and then trying to open files referenced in configuration... nginx: the configuration file /etc/nginx/nginx.conf syntax is ok nginx: configuration file /etc/nginx/nginx.conf test is successful Reloading Nginx configuration... root@SUN:/#
  15. Well, here is another webgui. Seems this new version is taking down the webgui from reading the threads all around here. These are my diags BEFORE I restarted. Trying to restart the WEBGUI by the command line does not work. Could this be considered a bug or put on the punchlist? sun-diagnostics-20220520-2100.zip Definately going to need help on this one and what is taking down the GUI everyday. Still accessible via shares, still accessible SSH. What is killing "404 Not Found" nginx Now, what is the proper procedure to kill nginx, then another line to start her all back up again. sun-diagnostics-20220520-2100.zip
  16. Here ya go. I hope you see something. I browsed it over, but didn't see anything except the info in my original post. I also cannot access the webgui more than one instance. That may have been a security update on the 6.10. This is the first time my array's GUI never stopped operating. sun-diagnostics-20220520-0820.zip
  17. My shares were still up and running fine. I could not access the GUI. I am on 6.10. I tried restarting NGIX but it wouldn't come back. So I just issued the reboot command via command line. Here are the last entries in my log. Could that SDH error have taken down the GUI? You also can see where I tried to restart the GUI on the last two lines with no sucess. May 19 06:00:09 SUN kernel: sd 8:0:1:0: [sdh] tag#429 UNKNOWN(0x2003) Result: hostbyte=0x00 driverbyte=DRIVER_OK cmd_age=0s May 19 06:00:09 SUN kernel: sd 8:0:1:0: [sdh] tag#429 Sense Key : 0x5 [current] May 19 06:00:09 SUN kernel: sd 8:0:1:0: [sdh] tag#429 ASC=0x21 ASCQ=0x0 May 19 06:00:09 SUN kernel: sd 8:0:1:0: [sdh] tag#429 CDB: opcode=0x42 42 00 00 00 00 00 00 00 18 00 May 19 06:00:09 SUN kernel: blk_update_request: critical target error, dev sdh, sector 975952682 op 0x3:(DISCARD) flags 0x0 phys_seg 1 prio class 0 May 19 06:00:09 SUN root: /var/lib/docker: 35.9 GiB (38518304768 bytes) trimmed on /dev/loop2 May 19 06:00:14 SUN sSMTP[21555]: Creating SSL connection to host May 19 06:00:14 SUN sSMTP[21555]: SSL connection using ECDHE-RSA-AES256-GCM-SHA384 May 19 06:00:16 SUN sSMTP[21555]: Sent mail for root@gmail.com (221 host.diggsnet.com closing connection) uid=0 username=root outbytes=478 May 19 21:12:58 SUN nginx: 2022/05/19 21:12:58 [error] 7633#7633: *829549 open() "/usr/local/emhttp/main" failed (2: No such file or directory) while sending to client, client: 192.168.1.122, server: , request: "GET /main HTTP/1.1", host: "192.168.1.200" May 19 21:13:02 SUN nginx: 2022/05/19 21:13:02 [error] 7633#7633: *829549 open() "/usr/local/emhttp/main" failed (2: No such file or directory) while sending to client, client: 192.168.1.122, server: , request: "GET /main HTTP/1.1", host: "192.168.1.200" May 19 21:30:06 SUN nginx: 2022/05/19 21:30:06 [error] 20873#20873: *839083 open() "/usr/local/emhttp/main" failed (2: No such file or directory) while sending to client, client: 192.168.1.122, server: , request: "GET /main HTTP/1.1", host: "192.168.1.200" May 19 21:30:43 SUN nginx: 2022/05/19 21:30:43 [error] 20873#20873: *839434 open() "/usr/local/emhttp/main" failed (2: No such file or directory) while sending to client, client: 192.168.1.122, server: , request: "GET /main HTTP/1.1", host: "192.168.1.200" May 19 21:31:55 SUN unraid-api[7899]: 👋 Farewell. UNRAID API shutting down! May 19 21:31:56 SUN root: Starting unraid-api@v2.46.3 May 19 21:31:58 SUN unraid-api[27401]: ✔️ UNRAID API started successfully! May 19 21:32:18 SUN nginx: 2022/05/19 21:32:18 [error] 28330#28330: *223 open() "/usr/local/emhttp/main" failed (2: No such file or directory) while sending to client, client: 192.168.1.122, server: , request: "GET /main HTTP/1.1", host: "192.168.1.200" May 19 21:33:41 SUN nginx: 2022/05/19 21:33:41 [error] 28330#28330: *992 open() "/usr/local/emhttp/main" failed (2: No such file or directory) while sending to client, client: 192.168.1.122, server: , request: "GET /main HTTP/1.1", host: "192.168.1.200"
  18. Of course we should include all types of cases, but just like many other websites when they compare the same products they divide them up like 'budget' - 'mid range' - 'high end'. I've seen so many monitor/display reviews like this ( since I'm trying to find a display ) and it just makes it easier to know beforehand the price points since ultimately the buyers budget would be at the top of the priority list. I didn't see just the case on their site. I wonder how much their AV15 bare case would be? The 30 bay is $2k, so I would imagine the 15 bay one would be around $1k.
  19. Isn't the Q30 like $8000 and the Rosewill is $250? I don't think air flow should be compared on two cases so different and priced apart, no? The Rosewill has 3 large fans in the front blowing cool air right over all the drives, and another 3 large fans after the drives exausting that air. I have an old Nortec 24 bay, with only 3 fans after the drives since they are all hot docks. I'm able to keep 18 drives very cool with using the proper fans.
  20. Now that I have large drives with no data and lots of drives %75, is there anything in the apps or docker area that would be able to put the same amount of space across the array or is more or less a manual process I would need to do?
  21. Wondering how long. Slapped a brand new HGST 550 in there and the clear has been going for 16 hours now.
  22. Anyone know any good sources for this card? I've been running my server with 3 Dell H310 flashed with an LSI IT mode. I'm beginning to "think" there may be something funky with one of the cards. I'd rather do a nice upgrade and use the one Broadcom instead of the 3 Dell's. The 9400 is 12Gbps, but I doubt I'll see any performance increase. I don't know. Hard to find an online store that carries it for a "decent" price. I certainly don't want to pay $1000 for it, which I've seen some price gauging places have it for.
  23. Quick question. Sine this utility has been so great how would you set it up to balance all your drives pretty much as equal as it can?
  24. I have been moving older drives out, keeping the larger/faster drives in place for now. Things have been going great. It is doing the final parity - yahoooo - but my cache drives no longer shows up being unmountable. I don't use mover at all, so the cache drive is where I keep my appdata and stuff I want to keep in isolation. I never touched the cache drive, made any mods to it or fooled around at all. What do you think could of happened? Worst case scenario is I format that drive and start over. Thanks. ALMOST OVER!