dheg

Members
  • Content Count

    409
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by dheg

  1. Hi Squid, I started testing the backup and have a couple of questions: After running the backup, the folders 'Community_Applications_USB_Backup' and 'Community_Applications_VM_XML_Backup' remain at /mnt/cache/appdata. Is this right? Shouldn't these be deleted after the backing up? I have a VM (shutdown) but the XML file is not in 'Community_Applications_VM_XML_Backup'. Is this OK? Would it be possible to add the option to compress the backup sub folders? I'm asking because my backups are uploaded to crashplan, and it's more efficient to upload (and download in case of recovery) a large
  2. Thanks johnnie.black, I'll wait a few more days then, I read somewhere RC5 will be the last RC.
  3. What setting are you trying to change? Seems to work perfectly for me when I vpn into the server Sent from my LG-D852 using Tapatalk Sorry Squid, I meant the backup setting. It saves nothing, 'Appdata Share', 'Save to disk #', etc. I click on 'Apply' but setting aren't saved.
  4. How can I remove this lock? Either delete it (rm /tmp/.X1-lock), or reboot. Anything in /tmp is in RAM, so gone on reboot. I already tried to restart the docker, didn't work, will try again. Sent from my SM-G901F using Tapatalk
  5. hi aptalca, everything was running fine until I have an unclean shutdown. My UPS battery died, and just then I had a power out for the first time in months... Murphy's law. Since then, I can't connect to the RDP, the log show this error message on a loop: I tried restarting the docker, but doesn't work. How can I remove this lock?
  6. Hi there, I'm running 6.1.9 on a Supermicro X9SCM-F-O. This MB has two ethernet ports. The issue is that when starting unRAID, it randomly connects to either port. I'm planning on install pfSense with one of these ports passed-through, so I need unRAID to always connect to the same one. How can I achieve this? Regards, Daniel
  7. Hi there, I'm trying to modify the setting but I can't. I click on the apply button but nothing happens. Everything was working before this version. In case it helps, my system is doing a parity check after an unclean shutdown, I don't know it this could be.
  8. You can pass the USER_ID and GROUP_ID numbers as environment variables. The default are 99 and 100 Great, thanks!
  9. Would it be possible to run the RDP-calibre docker as a specific, non-root, user?
  10. Can you post a screenshot of your settings and also a log? I'm assuming you set a custom library location and it may not have been set up correctly Attached are my settings and log. When you launched calibre the first time, did you select /config or /unraid-books as the library location. If latter, did you set the environment variable LIBRARYINTERNALPATH? To be honest, I don't remember... Shall I start from scratch? Sent from my SM-G901F using Tapatalk I would recommend that. Make sure you read the docker hub page for it. It explains how to set it up cor
  11. Can you post a screenshot of your settings and also a log? I'm assuming you set a custom library location and it may not have been set up correctly Attached are my settings and log. When you launched calibre the first time, did you select /config or /unraid-books as the library location. If latter, did you set the environment variable LIBRARYINTERNALPATH? To be honest, I don't remember... Shall I start from scratch? Sent from my SM-G901F using Tapatalk
  12. Can you post a screenshot of your settings and also a log? I'm assuming you set a custom library location and it may not have been set up correctly Attached are my settings and log. log.txt
  13. hi aptalca, the calibre web server doesn't work, it loads and when clicking on 'All books', it shows the next errror message:
  14. Hi gfjardim, After clicking at Start, it frozes, the message Starting... doesn't change.
  15. done. Gotta love the one liners Wow! That easy?! It looks great, thanks! Sent from my SM-G901F using Tapatalk
  16. great plugin, very useful, I just set up a schedule to back up the listing of my media folders. would it be possible to add a script title and the actual script name to the left?
  17. Just finished a parity check, no errors, but the server can't say the duration. It shows Duration: unavailable (no parity-check entries logged) Is this a bug?
  18. I believe I didn't.... Since drives were empty I assumed I didn't have to. And now that I think about it, I don't think the parity drive was empty I guess I'll have to wait, right?
  19. This is what I did: [*] Installed 3 drives, one parity, two data drives. No cache drive. [*] Created two shares, movies and tvshows, and fill the shares from another server. [*] Run a parity check
  20. Currently running a parity check, so far 12.8% completed in 3h42m. At this speed it's going to take almost 30hrs... Parity speed jumps between 300KB/sec and +70MB/sec. No dockers, no VMs, only 2 data drives with no cache and all 3 drives are WD Red 3TB. Attached is dianostic zip file. Thanx! gaia-diagnostics-20160729-2015.zip
  21. Btw, are you using the serial cable that came with the ups? It's not the same that a standard one Sent from my GT-I9305 using Tapatalk
  22. My advice: just try it. I have it configured in 5.1, and not planning to move to 5.5, so I'm afraid I can't help you. I do remember though, that for the life of me, i couldn't make it work through usb Sent from my GT-I9305 using Tapatalk