ceyo14

Members
  • Posts

    133
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ceyo14

  1. I understand, can I ask that you undeprecate the agent? I was able to use another docker and it seems to be working so far. but obviuosly I get the mmessage about it being deprecated and I am guessing if I remove it I won't be able to re install the agent...
  2. I haven't had any further lockups yet... it's been up 7 days and I plan to change some hardware so if anything I will open another thread if needed. thanks for your help.
  3. ok, I just fixed that, hopefully it improves stability. This is something else that is happening lately, this is the output when trying to boot, the reason sometimes after the second boot it comes up. (what I mentioned above about it refusing to boot) Including fresh logs and diagnostics... not sure if it helps. Thanks a lot for the help. nas-diagnostics-20220807-1931.zip syslog
  4. that is for the plugin, it was already installed but it appears to have been deprecated... I left it to use with the new docker. it is working. syslog
  5. I quoted the wrong post... I have included updated Diagnostics. Thanks
  6. ok, today it locked up but was able to sort of login through the IPMI, sent reboot through the Terminal but it didn't respond, sent cold boot and it started normally... I do see the Parity drive is reporting issues, I am looking to replace it, Parity Check started but was going at 13MB/s... so I canceled it. Please let me know if there is anything else. nas-diagnostics-20220802-1814.zip
  7. ok, I enabled the Mirror to Flash Option, will reply when it crashes again. FYI I replaced a deprecated CheckMK docker from CA and installed one from the DockerHUB. only change, this was performed today, hopefully this is irrelevant.
  8. Will you still work on this?, Or do you think that at this point you will not continue supporting CheckMK? I always wanted to get this running but haven't had much time to get it to work. I mean actually using it... it ran if I stayed away from 2.0 I understand whatever your decision is, not expecting anything, just wondering...
  9. I need some help identifying this, I have seen the server refuse to boot giving something about a USB device, it says sda which is the unraid flash drive, I checked it on a windows PC and it didn't find any errors and another reboot usually worked. today it locked up again but it booted up in the first try after a cold boot, but this time the parity drive threw a Helium error which I have never seen but just appeared. FYI I run my router in a Nested VM so it boots without internet. nas-diagnostics-20220728-2246.zip
  10. Make sure PiHole is not blocking http://msftncsi.com/, or better yet, whitelist it.
  11. ok, I just reinstalled, hopefully it goes better, not an issue with this docker stopped so it is definitely something with it. I will update if I have more issues.
  12. it doesn't actually lock up the server, what doesn't work that I can tell is the WebGUI, obviously the Checkmk Docker and for some reason if I try and pull diagnostics using SSH, it freezes and never completes.... VMs and other docker still work though
  13. its the WebGUI and that docker that lockup... webgui I get a 500 error, docker just stays loading.... I just got it again after upgrading to 2.0... I will have to check this out.
  14. I think that helped, before it would be pretty quick to lockup... its been a few hours and I've been able to use it so I think we are good. so how do I update to the new 2.0 version?
  15. ok, just made the changes and started the docker... For reference I have 4 day 4 hours of uptime currently... let see how it goes...
  16. have you been able to check on the checkmk docker?
  17. of course, its not like I am paying you... lol obviously I understand that with so many things on my server it may work for you and I have something else that "bothers" it... Let me know how it works for you to then see what we can try on mine. if anything write a PM to check this out more in depth.
  18. yes on 1.5.0, have not changed to 2.0.0 I am running 6.9.2 and a bunch of other things... not sure if these help, but I am including diagnostics as of now, working normally... without the checkmk docker running nas-diagnostics-20210618-1338.zip
  19. so I just saw the server locked up a bit, it did respond again and I tried pulling diagnostics but it stopped here...
  20. I am having issues stopping the container, logs is empty as if it stopped but it stays running... It is not up though. I am trying to assign LAN IP as it cant see the unraid host.
  21. ok, I was not getting this version, it looks different already...
  22. ok, just reinstalled after deleting appdata and old template. Let me give this one a try and I'll let you know. Thanks! Pulling image: checkmk/check-mk-raw:latest IMAGE ID [1249670742]: Pulling from checkmk/check-mk-raw. IMAGE ID [75cb2ebf3b3c]: Pulling fs layer. Downloading 100% of 21 MB. Verifying Checksum. Download complete. Extracting. Pull complete. IMAGE ID [d3206bc22f0f]: Pulling fs layer. Downloading 100% of 330 B. Verifying Checksum. Download complete. Extracting. Pull complete. IMAGE ID [2564c74456e7]: Pulling fs layer. Downloading 100% of 89 MB. Verifying Checksum. Download complete. Extracting. Pull complete. IMAGE ID [0de9bba343fc]: Pulling fs layer. Downloading 100% of 88 MB. Verifying Checksum. Download complete. Extracting. Pull complete. IMAGE ID [f78fb65e4cf5]: Pulling fs layer. Downloading 100% of 126 MB. Verifying Checksum. Download complete. Extracting. Pull complete. IMAGE ID [6909d26b85cc]: Pulling fs layer. Downloading 100% of 1 KB. Verifying Checksum. Extracting. Pull complete. Status: Downloaded newer image for checkmk/check-mk-raw:latest TOTAL DATA PULLED: 324 MB Command: root@localhost:# /usr/local/emhttp/plugins/dynamix.docker.manager/scripts/docker run -d --name='Checkmk-RAW' --net='bridge' -e TZ="America/La_Paz" -e HOST_OS="Unraid" -p '5000:5000/tcp' -v '/mnt/user/appdata/checkmk':'/omd/sites':'rw' -v '/etc/localtime':'/etc/localtime':'ro' --restart=unless-stopped --ulimit nofile=1024 'checkmk/check-mk-raw' c7167b313b7c05a3d418af6d42fbd94798c445edb85ffe0c88632ac2249edcf4 The command finished successfully!
  23. Hmm... I am not sure... if I try to install it shows Checkmk-RAW... but if I look at the existing template it says checkmk/check-mk-raw:2.0.0-latest... I will erase everything and try again. the agent hasn't given much issue. I did remove IPMI tools plugin testing, it was working before but I am not sure if it mattered, (I saw some errors for it)
  24. I have installed Checkmk-RAW and Checkmk Agent but I believe when I use Checkmk-RAW it locks up the webui and then the unraid server, it gets to a point I cannot login using even SSH and I even loose my router VM and have to reset completely, if the issue is starting I can reach it with SSH but it wont let me pull diagnostics, it never saves it. I think once I lost the webui and was also in Checkmk-RAW but everything kinda froze, unraid webui wouldnt load or refresh as well as Checkmk-RAW, but after a while it started working until it later completely locked and had to power cycle.
  25. I seem to be having issues with the server and it is hanging and I have to force reboot to get it running again. Can you guys see anything on the logs that may help?, not sure if it is hardware related or not. gru-diagnostics-20210609-1728.zip