Pope Viper

Members
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Pope Viper

  • Rank
    Newbie
  1. Ok, I worked on it today, and finally have made some progress. I've got Varken up and running, feeding data into UUD, turns out that I hadn't designated the set the Varken DB into the various panels. So, that being said. I've got a few questions: 1) During my first attempt at this, I was able to designate my Cache/Array/Parity/Flash drives. On this attempt, when I select the drop down for a given drive, my only option is "None" I am seeing array stats, and the drives are showing up under the Drive S.M.A.R.T Health o
  2. OK, I had most of this up and running with GUS, but decided I would rather not have all services within one docker, so I removed GUS, and went the InfluxDB/Telegraf/Grafana route. Influx went fine, I'm currently jacking around with Telegraph. I've got the basic telegraf.conf in place, however, the post arguments don't seem to be working for me. I've tried to telegraf console to install the smartmontools, but I'm apparently not getting the syntax down correctly. I've tried the apk add commands, but not getting anywhere. I'm an old school Windows guy, a
  3. Hi folks - I'm trying to get the Varken side of things working, and seem to be having some difficulties. Is there an existing support thread for it somewhere? The Installation guide on the wiki seems to be blank. I'm updating the Varken.ini with the API keys to Tatulli, and after I do so, Varken refuses to start. I'm sure it's something obvious, but I'm banging my head against it.
  4. I had just installed this, and then saw no recent activity by the owner. Is this no longer maintained? If not, I'll just go through the work of installing Grafana/Telegraf/Influx solo and go that route.
  5. OK, with the upgrade to v3 over the weekend, I'm finding very sporadic success in having my downloads imported into Radarr. I'm seeing frequent errors such as below Everything was working flawlessly prior to the v3 upgrade.
  6. Same issue. I'm also running into issues where when trying to add a searched movie, the icon just rotates, and never adds the request movie.
  7. HI guys , thought I would follow up on this. Thanks!
  8. So on Linuserver Radarr, change the container path to /data?
  9. Hi guys - Was wondering if I could get some assistance. I've installed the Binhex version of Radarr/Sonarr, however I would like to get get Linuxserver.io dockers going, but keep running into a pathing issue that is frustrating me beyond belief. I've got the following: SABNZBD: Linuxserver - RADARR V3 Linuxserver - SONARR V3 Binhex - RADARR I'm not 100% sure how to reconfigure the Linuxserver's dockers to access the download area that SABNZBD is dumping things into.
  10. I posted this over in the UR Unassigned Devices forum, and was directed here. I'm running a virtualized UnRAID instance, running on ESX 6.7. I've got UR booting off of a USB Flash drive, passed through to the VM. I'm wanting to mount the VMDK so I can upgrade the system (currently running 6.5.3). I've got a friend running a similar setup, and he uses UD to access the VMDK, however he's seeing his VMDK as an unassigned device, which he can mount/dismount at any time. I however, do not have it as an option in UD. I've verified that the system does s
  11. Good afternoon all, I'm running a virtualized UnRAID instance, running on ESX 6.7. I've got UR booting off of a USB Flash drive, passed through to the VM. I'm wanting to mount the VMDK so I can upgrade the system (currently running 6.5.3). I've got a friend running a similar setup, and he uses UD to access the VMDK, however he's seeing his VMDK as an unassigned device, which he can mount/dismount at any time. I however, do not have it as an option in UD. I've verified that the system does see the drive, as it's appearing in System Devices as a SCSI devic
  12. I've got a Supermicro X9DRI-LN4F, that I've loaded ESXi 6.7 on. Part of my config is a virtualized UnRAID box, that I've passed through both USB controllers, so it can see the USB card reader I've assigned my license to. The issue I have is that the second that ESX loads up the passthrough config, I lose all physical keyboard access to the host. I've tried changing out what controllers I pass through, swapping the physical keyboard around, etc, to no avail. What's even more odd, is that when I try to do a IPMI remote console, the virtual keyboard doesn't work either. I'