Blairwin

Members
  • Content Count

    56
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Blairwin

  • Rank
    Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Can not get the docker to work either. Tried moving/renaming the file to tor standards and could not get it working. There's also no documentation about this docker. Probably just going to setup the relay myself until a better docker comes around or this is fixed.
  2. I started up a Ubuntu VM today and it's working now. Using 18.04.03 Desktop. The only setting I changed was switching Machine to i440fx-4.2. I thought I did this before and it didn't work so I'm not sure why it's working now but it is.
  3. I just installed this docker tonight to use it. I imported a recipe from URL to test it out. The empty spots on the left are because I tried to use fractions. At the bottom I tested a period and it worked. I'm guessing this is a known bug?
  4. Container launches and it shows up in steam server list. Thanks a bunch!
  5. That's what I was thinking but didn't know for sure. Here's the output log: ---Checking if UID: 99 matches user--- usermod: no changes ---Checking if GID: 100 matches user--- usermod: no changes ---Setting umask to 000--- ---Checking for optional scripts--- ---No optional script found, continuing--- ---Starting...--- ---Update SteamCMD--- Redirecting stderr to '/serverdata/Steam/logs/stderr.txt' [ 0%] Checking for available updates... [----] Verifying installation... Steam Console Client (c) Valve Corporation -- type 'quit' to exit -- Loading Steam API...Warning: failed to init SDL
  6. Atlas docker has been doing this for the past hour. Server does not show up in steam server list or in game server list. I've restarted the docker twice and tried doing a clean re install and its just done the same thing. Used all default settings within the container. Any idea on what's going on?
  7. I just got this installed today and noticed the exact same thing. ALL Rosetta Mini tasks fail. Not sure why, might need to check out the R@Home forum for help.
  8. Still having this issue and having no luck trying to fix it. There's a ton of cpu activity, but still nothing happens. I was able to get past the installer but it still came up with an error. Ubuntu desktop giving me a ton of headaches.
  9. Improperly detached screen (user error) was causing an issue. Fixed it by following instructions here. https://kb.iu.edu/d/ahrm
  10. The server was up and running, people were playing on it. Also I was using the built in terminal in unraid.
  11. I'm trying to reconnect to the minecraft session and it's telling me there is no minecraft session to connect to. I believe this to be an issue because my wife disconnected without doing the proper ctrl + a + d. What can I do to get the previous session disconnected and make a new connection?
  12. I'm playing around with this to setup a modded server, i'm a minecraft novice so it's tripping me up. A friend created a modpack which has a manifest json, modlist html, and overrides folder within it. Would i just drop the zipped modpack into the "mods" folder? I noticed that on launch the server.properties file was updating which was conflicting with one of the mods that needs a specific setting. Is there a way to prevent the server.properties file from updating on launch? The people I'm setting this up for have no idea how to mod a server so i'm just downloading t
  13. Haha of course. I double checked PIA on my local machine and it works just fine. I tried doing a reinstall before which was me removing the docker and then removing the appdata and T_Media folders. Is there anything else I need to remove?
  14. New guy so sorry if I don't give you everything you need. Network Type: Bridge Host Port: 9091 VPN Port: 1198 Local Network: 192.168.0.0/24 Basically everything should be set to whatever the default is in the docker.
  15. No webui after switching to Israel either.