pyrater

Members
  • Posts

    577
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by pyrater

  1. anyone using this? Have you had issues? regrets? lessons learned?
  2. I would love a video or plugin for this. This has to be on the road map no? @SpaceInvaderOne please...
  3. I started getting read errors all over the array. I started to suspect the LSI00244 9201-16i expander card. I have since replaced the card with 2 8X cards and i am running a parity check. Checked all cables and connections. Heres to hoping its just that card.
  4. Ok i just checked and Pairty Disk 2, Disk 9 and 10 are all on the same breakout cable from the HDD controller Card. So i added a New cable to a new sas port to those drives. Maybe bad controller? Maybe Bad Cable? Maybe Bad Power?
  5. Just took the 10G card out to rule that out. Now i randomly have 3 disk with errors? icarus-diagnostics-20210422-2038.zip
  6. Jorgeb ty. Do you think it's nic related to the 10g?https://forums.unraid.net/bug-reports/stable-releases/690691-kernel-panic-due-to-netfilter-nf_nat_setup_info-docker-static-ip-macvlan-r1356/page/4/?tab=comments#comment-14426
  7. Ok not sure what's going on. Replaced the disk and started a new party rebuild and the now brand new disk has 4000+ errors. Can anyone please take a look at the attached logs. icarus-diagnostics-20210422-2001.zip
  8. Everything was fine until i do a full parity check. First time it cam back with 1000000s of read only errors on pairty drive #2. Fine RMA'd the drive awaiting return. Ran another pairty check hard lockup, same thing this morning. The only recent change was adding a 10G nic which has been working fine. Logs are not helpfull due to the hard lockup. Any thoughts? I am currently removing the 10G card and going to re run the checks........... But a NIC shouldnt be hardlocking the system over a pairty check.
  9. It appears to just be randomly slow and fast when it wants... Not even sure if its unraid now
  10. Connected to Router at 10GBE. Can transfer between workstations and server at 10GBE (as long as VMs/Docker is not on). However when i start the VM service or Docker service the CIFS file transfers max out at like 5-10 mbps (avg was 6.23mbps) ... Any thoughts on where to look? Reading and writing directly to SSD outside of parity pool (no bottleneck with CPU/RAM/HHD/NETWORK) Router says connected at 10GBE. So frustrating because it was working before i turned on the VM service now i cannot get it to go above 6 mbps
  11. I have everything up and running. However if i wanted to redirect the root domain to overseerr not a subdomain how do i do that? Currently overseerr.domain.com works. I want just domain.com to goto the overseerr container.
  12. got it to update by disabling my firewall, IDS, geo filters etc in my main router. Something is blocking the updates specifically. Not the docker.
  13. and again the server wont update. Last time the entire thing had to be deleted. I have done the variable Validate to 'true' and false no update. ErrorWarningSystemArrayLogin ---Checking if UID: 99 matches user--- ---Checking if GID: 100 matches user--- ---Setting umask to 000--- ---Checking for optional scripts--- ---No optional script found, continuing--- ---Starting...--- ---Update SteamCMD--- Redirecting stderr to '/serverdata/serverfiles/Steam/logs/stderr.txt' [ 0%] Checking for available updates... [----] Verifying installation... Steam Console Client (c) Valve Corporation -- type 'quit' to exit -- Loading Steam API...OK. Logging in user 'PyraterHOST' to Steam Public ... Logged in OK Waiting for user info...OK ---Update Server--- ---Validating installation--- Redirecting stderr to '/serverdata/serverfiles/Steam/logs/stderr.txt' [ 0%] Checking for available updates... [----] Verifying installation... Steam Console Client (c) Valve Corporation -- type 'quit' to exit -- Loading Steam API...OK. Logging in user 'PyraterHOST' to Steam Public ... Logged in OK Waiting for user info...OK Update state (0x5) verifying install, progress: 14.01 (8388608 / 59862244) Success! App '896660' fully installed. ---Prepare Server--- ---Server ready--- ---Starting Backup daemon--- ---Start Server--- CAppInfoCacheReadFromDiskThread took 1 milliseconds to initialize CApplicationManagerPopulateThread took 0 milliseconds to initialize (will have waited on CAppInfoCacheReadFromDiskThread) RecordSteamInterfaceCreation (PID 69): SteamGameServer012 / GameServer RecordSteamInterfaceCreation (PID 69): SteamUtils009 / Utils Setting breakpad minidump AppID = 892970 RecordSteamInterfaceCreation (PID 69): SteamGameServer012 / GameServer RecordSteamInterfaceCreation (PID 69): SteamUtils009 / Utils RecordSteamInterfaceCreation (PID 69): SteamNetworking005 / Networking RecordSteamInterfaceCreation (PID 69): SteamGameServerStats001 / GameServerStats RecordSteamInterfaceCreation (PID 69): STEAMHTTP_INTERFACE_VERSION002 / HTTP RecordSteamInterfaceCreation (PID 69): STEAMINVENTORY_INTERFACE_V002 / Inventory RecordSteamInterfaceCreation (PID 69): STEAMUGC_INTERFACE_VERSION010 / UGC RecordSteamInterfaceCreation (PID 69): STEAMAPPS_INTERFACE_VERSION008 / Apps Session terminated, killing shell... ...killed. ---Checking if UID: 99 matches user--- usermod: no changes ---Checking if GID: 100 matches user--- usermod: no changes ---Setting umask to 000--- ---Checking for optional scripts--- ---No optional script found, continuing--- ---Starting...--- ---Update SteamCMD--- Redirecting stderr to '/serverdata/serverfiles/Steam/logs/stderr.txt' [ 0%] Checking for available updates... [----] Verifying installation... Steam Console Client (c) Valve Corporation -- type 'quit' to exit -- Loading Steam API...OK. Logging in user 'PyraterHOST' to Steam Public ... Logged in OK Waiting for user info...OK ---Update Server--- ---Validating installation--- Redirecting stderr to '/serverdata/serverfiles/Steam/logs/stderr.txt' [ 0%] Checking for available updates... [----] Verifying installation... Steam Console Client (c) Valve Corporation -- type 'quit' to exit -- Loading Steam API...OK. Logging in user 'PyraterHOST' to Steam Public ... Logged in OK Waiting for user info...OK Update state (0x5) verifying install, progress: 12.26 (7340032 / 59862244) Success! App '896660' fully installed. ---Prepare Server--- ---Server ready--- ---Starting Backup daemon--- ---Start Server--- CAppInfoCacheReadFromDiskThread took 2 milliseconds to initialize CApplicationManagerPopulateThread took 0 milliseconds to initialize (will have waited on CAppInfoCacheReadFromDiskThread) RecordSteamInterfaceCreation (PID 63): SteamGameServer012 / GameServer RecordSteamInterfaceCreation (PID 63): SteamUtils009 / Utils Setting breakpad minidump AppID = 892970 RecordSteamInterfaceCreation (PID 63): SteamGameServer012 / GameServer RecordSteamInterfaceCreation (PID 63): SteamUtils009 / Utils RecordSteamInterfaceCreation (PID 63): SteamNetworking005 / Networking RecordSteamInterfaceCreation (PID 63): SteamGameServerStats001 / GameServerStats RecordSteamInterfaceCreation (PID 63): STEAMHTTP_INTERFACE_VERSION002 / HTTP RecordSteamInterfaceCreation (PID 63): STEAMINVENTORY_INTERFACE_V002 / Inventory RecordSteamInterfaceCreation (PID 63): STEAMUGC_INTERFACE_VERSION010 / UGC RecordSteamInterfaceCreation (PID 63): STEAMAPPS_INTERFACE_VERSION008 / Apps Session terminated, killing shell... ...killed. ---Checking if UID: 99 matches user--- usermod: no changes ---Checking if GID: 100 matches user--- usermod: no changes ---Setting umask to 000--- ---Checking for optional scripts--- ---No optional script found, continuing--- ---Starting...--- ---Update SteamCMD--- Redirecting stderr to '/serverdata/serverfiles/Steam/logs/stderr.txt' [ 0%] Checking for available updates... [----] Verifying installation... Steam Console Client (c) Valve Corporation -- type 'quit' to exit -- Loading Steam API...OK. Logging in user 'PyraterHOST' to Steam Public ... Logged in OK Waiting for user info...OK ---Update Server--- ---Validating installation--- Redirecting stderr to '/serverdata/serverfiles/Steam/logs/stderr.txt' [ 0%] Checking for available updates... [----] Verifying installation... Steam Console Client (c) Valve Corporation -- type 'quit' to exit -- Loading Steam API...OK. Logging in user 'PyraterHOST' to Steam Public ... Logged in OK Waiting for user info...OK Update state (0x5) verifying install, progress: 15.76 (9437184 / 59862244) Success! App '896660' fully installed. ---Prepare Server--- ---Server ready--- ---Starting Backup daemon--- ---Start Server--- CAppInfoCacheReadFromDiskThread took 2 milliseconds to initialize CApplicationManagerPopulateThread took 0 milliseconds to initialize (will have waited on CAppInfoCacheReadFromDiskThread) RecordSteamInterfaceCreation (PID 61): SteamGameServer012 / GameServer RecordSteamInterfaceCreation (PID 61): SteamUtils009 / Utils Setting breakpad minidump AppID = 892970 RecordSteamInterfaceCreation (PID 61): SteamGameServer012 / GameServer RecordSteamInterfaceCreation (PID 61): SteamUtils009 / Utils RecordSteamInterfaceCreation (PID 61): SteamNetworking005 / Networking RecordSteamInterfaceCreation (PID 61): SteamGameServerStats001 / GameServerStats RecordSteamInterfaceCreation (PID 61): STEAMHTTP_INTERFACE_VERSION002 / HTTP RecordSteamInterfaceCreation (PID 61): STEAMINVENTORY_INTERFACE_V002 / Inventory RecordSteamInterfaceCreation (PID 61): STEAMUGC_INTERFACE_VERSION010 / UGC RecordSteamInterfaceCreation (PID 61): STEAMAPPS_INTERFACE_VERSION008 / Apps
  14. doesnt matter that it wont update anymore i deleted it by mistake.
  15. stuck on 0.143.5 Try to set the Valodate option in the template to 'true'. This is a knowm problem with SteamCMD. Please turn of the value if the game is updated. that didnt work.... ::(
  16. anyone know why my Valhiem docker is stuck on 0.143.5 and the game is updated to 145.6. IE i cannot login until its updated. ---Checking if UID: 99 matches user--- usermod: no changes ---Checking if GID: 100 matches user--- usermod: no changes ---Setting umask to 000--- ---Checking for optional scripts--- ---No optional script found, continuing--- ---Starting...--- ---Update SteamCMD--- Redirecting stderr to '/serverdata/serverfiles/Steam/logs/stderr.txt' [ 0%] Checking for available updates... [----] Verifying installation... Steam Console Client (c) Valve Corporation -- type 'quit' to exit -- Loading Steam API...OK. Logging in user 'PyraterHOST' to Steam Public ... Logged in OK Waiting for user info...OK ---Update Server--- ---Validating installation--- Redirecting stderr to '/serverdata/serverfiles/Steam/logs/stderr.txt' [ 0%] Checking for available updates... [----] Verifying installation... Steam Console Client (c) Valve Corporation -- type 'quit' to exit -- Loading Steam API...OK. Logging in user 'PyraterHOST' to Steam Public ... Logged in OK Waiting for user info...OK Update state (0x5) verifying install, progress: 8.76 (5242880 / 59862244) Success! App '896660' fully installed. ---Prepare Server--- ---Server ready--- ---Starting Backup daemon--- ---Start Server--- CAppInfoCacheReadFromDiskThread took 1 milliseconds to initialize CApplicationManagerPopulateThread took 0 milliseconds to initialize (will have waited on CAppInfoCacheReadFromDiskThread) RecordSteamInterfaceCreation (PID 62): SteamGameServer012 / GameServer RecordSteamInterfaceCreation (PID 62): SteamUtils009 / Utils Setting breakpad minidump AppID = 892970 RecordSteamInterfaceCreation (PID 62): SteamGameServer012 / GameServer RecordSteamInterfaceCreation (PID 62): SteamUtils009 / Utils RecordSteamInterfaceCreation (PID 62): SteamNetworking005 / Networking RecordSteamInterfaceCreation (PID 62): SteamGameServerStats001 / GameServerStats RecordSteamInterfaceCreation (PID 62): STEAMHTTP_INTERFACE_VERSION002 / HTTP RecordSteamInterfaceCreation (PID 62): STEAMINVENTORY_INTERFACE_V002 / Inventory RecordSteamInterfaceCreation (PID 62): STEAMUGC_INTERFACE_VERSION010 / UGC RecordSteamInterfaceCreation (PID 62): STEAMAPPS_INTERFACE_VERSION008 / Apps
  17. the fixes for the template were uploaded a few days ago. SHOULD be fixed now. see here: https://github.com/selfhosters/unRAID-CA-templates/pull/221
  18. I agree however I wanted a faster cache drive to help speed up the dockers (like poster load times on plex or video previews during scrubbing). Also for the price no point in not getting the latest and greatest. Additionally I have now hooked up the 2.5Gbe port as well and combined it with the 1Gbe. Network: eth0: 1000 Mbps, full duplex, mtu 1500 (Connected to 1Gbe router port) eth1: 2500 Mbps, full duplex, mtu 1500 (Connected to 10Gbe router port & bridged to br0)
  19. Anyone having issues with the Epicgame-freegames not actually adding the game to your account after solving the catcha?
  20. I currently have the following: M/B: MSI MEG X570 GODLIKE CPU: AMD Ryzen 9 3900X 12-Core HVM: Enabled IOMMU: Enabled Cache: 768 KiB, 6 MB, 64 MB Memory: 128 GiB DDR4 Network: eth0: 1000 Mbps Graphics Card: p2200 With 13 Array disks & 2 Pairty. Cache is Sabrent_Rocket_4.0 1 TB (nvme0n1) PCI-E Gen 4.0 (about 4000-5000 Mbps) Unassigned is Samsung_SSD_850_PRO 1TB (about 500Mbps) For downloads everything goes to the Samsung SSD then once complete moves to the cache (Sabrent) and at midnight it moves to array. All of my dockers are on the Sabrent cache drive. Is there a better config for this? I feel like its a bit redundant with moving the files to the Sabrent cache. I almost think it would be better to move the dockers to the Sabrent and use unassigned devices and the Samsung as the cache drive. Thoughts???