gtroyp

Members
  • Content Count

    201
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About gtroyp

  • Rank
    Member

Converted

  • Gender
    Male
  • Location
    Houston, TX

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Memtest passed. noticed that GPF's were on lsof lines, is that normal? In any case, proceeding with PSU replacement and CPU cooler upgrade...will report results
  2. Sorry for not following guidelines, wasn't thinking clearly... Diagnostics and syslogs attached. Please copy to general support..... clara-diagnostics-20200904-1307.zip syslog.old syslog01
  3. Sorry for not following guidelines, wasn't thinking clearly... Diagnostics and syslogs attached. Please copy to general support..... clara-diagnostics-20200904-1307.zip syslog.old syslog01
  4. My system is crashing everyday (or close to it). I have been dumping the syslog to flash, and the only two things that look suspicious are spindowns as the last entry before a crash and this close to crashes: smbd[29103]: [2020/08/21 16:33:11.252540, 0] ../../lib/param/loadparm.c:415(lp_bool) smbd[29103]: lp_bool(no): value is not boolean! Not sure if the second thing is related at all. Also not sure if related to beta or not. But, since running beta 25, thought would start here. Planning on a heart-lung transplant (power supply and CPU cooler) upgrade to ru
  5. My system is crashing everyday (or close to it). I have been dumping the syslog to flash, and the only two things that look suspicious are spindowns as the last entry before a crash and this close to crashes: smbd[29103]: [2020/08/21 16:33:11.252540, 0] ../../lib/param/loadparm.c:415(lp_bool) smbd[29103]: lp_bool(no): value is not boolean! Not sure if the second thing is related at all. Also not sure if related to beta or not. But, since running beta 25, thought would start here. Planning on a heart-lung transplant (power supply and CPU cooler) upgrade to ru
  6. Ok. now if I could just get it to work with one (plex) I'll be all set. lol
  7. I am trying to pass a 1050ti to a plex docker (have tried several flavors) and something is wrong. When plex goes to transcode, it hangs. I can switch back to a non-transcoded stream and it hums along nicely. The log for my Unraid has these messages in it :<kernel: resource sanity check: requesting [mem 0x000c0000-0x000fffff], which spans more than PCI Bus 0000:00 [mem 0x000c0000-0x000dffff window]> and <kernel: caller _nv000908rm+0x1bf/0x1f0 [nvidia] mapping multiple BARs>. I THINK: I have set up the docker containers as instructed. I have installed nvidia-unraid as in
  8. I am trying to set up Plex transcoding and having a rough go of it. When Plex goes to transcode, it just hangs. I get this message in my system log <Jul 7 21:48:36 MoreCores kernel: resource sanity check: requesting [mem 0x000c0000-0x000fffff], which spans more than PCI Bus 0000:00 [mem 0x000c0000-0x000dffff window]> and it just won't work. If I find a solution to my problem I'll come back and see if it helps you, or if you found a different solution that might help me....
  9. Very big grain of salt because I am searching the forums for answers to my GPU passthrough to my plex docker, BUT, from what I have read, dockers can share GPU's and be used concurrently, only limited by the session limit of the GPU, and for you and that lovely P2000, that's not an issue. If I am wrong, somebody set me straight.
  10. Two questions: what is the cage/drive stack next to the case? Edit. Figured this out Second, what plug-in is providing all the data at the bottom of that dashboard?
  11. The vfio-settings plugin is the bomb, btw
  12. Try watching SpaceInvaders' guide to passing through anything. It helped me figure out some basics I had skipped past. It's good.
  13. I have a separate Plex drive because my plex files are about 300GB.
  14. I just built a new Unraid box, and it is intended to supplement, not replace the old box. But, I want to move my Plex server to the new box because it has four times the cores/horsepower etc. I thought I had everything all set up, installed Plex on the new system, successfully moved my library files to the new system, and booted up, so far so good. I edited my libraries in Plex to point to the shares I added in unassigned drives pointing to the old box and it looked like it worked. But it didn't. Nearly all of my movies are stored in one share and symlinked to my movies share. My n
  15. I decided while I was on lockdown to build my third unraid box, and that overkill was just a word. So this is what I am building (98% built hardware wise at post, 20% implementation). Case - Phanteks 719 (Luxe 2, renamed for trademark reasons; BIG case) CPU - Threadripper 2950x (wanted third gen, but couldn’t stomach the doubling of cost for CPU and MB and 16/32 is still a lot of power) MB - Designare X399 by Gigabyte (reviews were positive, posts indicated much improvement over time due to updates) RAM - 64GB Corsair Vengeance Pro 3200 (cannot [yet?] run at 32