Jump to content

Ashe

Members
  • Content Count

    497
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

7 Neutral

About Ashe

  • Rank
    Advanced Member

Converted

  • Gender
    Undisclosed
  • Location
    United Arab Emirates

Recent Profile Visitors

991 profile views
  1. cd /boot/config/telegram Nano chatid Add chatid number to file Ctrl-x Save Sent from my iPhone using Tapatalk
  2. I think you are supposed to be able to enter 'apikey:chatid' and it should work However I just created a file called 'chatid' and entered the number in there Sent from my iPhone using Tapatalk
  3. Will an Arm version of unraid be released? With the increased power of the raspberry pi 4 this would be a perfect small fileserver with dockers
  4. My test server is still on RC, will update to 6.7 and see whether that works without chatid Sent from my iPhone using Tapatalk
  5. Yes, it's as simple as that. Would note after upgrading my main server to 6.7, it worked without chatid Sent from my iPhone using Tapatalk
  6. It deletes the original Sent from my iPhone using Tapatalk
  7. Tested under RC3, same problem as before. There is no option to add the chatid therefore a chatid file is not created in the config just the tokenid. If I manually create a chatid file it works. Far easier to have a chatid entry line in my opinion Sent from my iPhone using Tapatalk
  8. So far with Roku and iOS the h265 and default config of this converter works on direct play without a problem. Sent from my iPhone using Tapatalk
  9. Thanks@realies, once released I'll test the upgrade and if not will test on fresh install. Sent from my iPhone using Tapatalk
  10. @realies thanks for this, gets me fully onto telegram now and no more slack. Working fine with manually creating the chatid file Sent from my iPhone using Tapatalk
  11. The new dashboard and icons are great! add telegram notifications The GUI is missing the input line for 'chatid'. The only way for it to work is to manually create a file 'chatid' in /boot/config/telegram/ with the chatid number inside this file.
  12. Just to note that I'm experiencing the same with a large library. Sent from my iPhone using Tapatalk
  13. Can't think of anything else. Anything going on in the log? Other than that as@trekkiedj said, it would be better for some guidance Sent from my iPhone using Tapatalk
  14. Just check the cache section, I've labelled it cache Have you got anything else running on 8888 already? Sent from my iPhone using Tapatalk
  15. Not sure if this is 100% correct but working for GUI Sent from my iPhone using Tapatalk