Natebur

Members
  • Content Count

    24
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Natebur

  1. Does this show my hash rate is 1.76?
  2. It’s working for me!
  3. I’m getting this exact same thing
  4. That’s what I thought. Here is the result of that.
  5. Of this screenshot, what should I put in the GPU variable?
  6. What format should the GPU ID be?
  7. I’ve already booted into non-GUI mode and the issue continues. I also removed the plug-in GPUstat in case that was causing it, but it continues as well.
  8. I had plex using it as well as the os was booted into GUI mode. I have booted the os into standard mode and removed it from plex as well. No VMs.
  9. Correct, that is how it’s setup. I did upgrade to 460.67 and I have restarted the system to apply the new driver
  10. I am having a different issue now though. Have you seen this before?
  11. I had the same issue. Try replacing repository with olehj/docker-nsfmineroc:latest
  12. Disk usage is showing the correct color bars, but the alerts for the usage do not work unless I set the threshold for each disk individually. nateflix-diagnostics-20210315-2056.zip
  13. No. I believe I asked about it in the Facebook group, but I don’t believe I opened a thread on the forum. I dropped the ball on that
  14. I kept having kernel panics with the betas. Anyone had those? Any one know if they’re resolved in stable?
  15. I thought there were 3 values. Docker, stable, and latest (plex pass).
  16. I'm having issues with plex updating using the stable branch. Here is the log output "Atempting to upgrade to: stable https://downloads.plex.tv/plex-media-server-new/stable/debian/plexmediaserver_stable_amd64.deb: 2020-04-22 08:01:02 ERROR 404: Not Found. ######################################################## # Upgrade attempt failed, this could be because either # # plex update site is down, local network issues, or # # you were trying to get a version that simply doesn't # # exist, check over the VERSION variable thoroughly & # # correct it or
  17. I appreciate the quick response and the corrected location. I will try to do the mem test today. I didn’t know about the cfgs and I will look at this. My docker is currently at 11 gbs. A while back I had an issue with my docker expanding and had it again recently. I didn’t know what to look for as to why.
  18. I forgot to state. Running latest. 6.8.0 nvidia. Also happened on 6.8.0 rc9
  19. I have gotten a couple of these error in the common problems plugin. I'm not sure what this is or where to begin? nas-diagnostics-20191215-1059.zip
  20. I have gotten a couple of these error in the common problems plugin. I'm not sure what this is or where to begin? nas-diagnostics-20191215-1059.zip