Jump to content

Ladrek

Members
  • Content Count

    34
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Ladrek

  1. Ladrek

    [Plug-In] Community Applications

    Can anyone help me with this?
  2. Ladrek

    [Support] binhex - Radarr

    alright i will give that ago then Edit: This fixed the issue & also fixed my plex issue as well lol
  3. Ladrek

    [Support] binhex - Radarr

    do i need to do a fresh install or radarr?
  4. Ladrek

    [Support] binhex - Radarr

    I get the same error above almost every day and have to do a database recovery or i'll completely remove the data within appdata and reinstall it an about 2 hours later the same issue can anyone help me with this? all my hdd's are perfectly fine with no error's
  5. Good Afternoon Guys, Within a year this will be my next build running Plex/NAS/PiHole/Torrent via docker This Overkill? https://pcpartpicker.com/list/
  6. Total and isn't 803 same as a node 304?
  7. Ladrek

    [Support] binhex - DelugeVPN

    yes sorry
  8. Ladrek

    [Support] binhex - DelugeVPN

    FML nvm its working
  9. Ladrek

    [Support] binhex - DelugeVPN

    i actually did quit being a dick
  10. Ladrek

    [Support] binhex - DelugeVPN

    i actually did and i changed it to the Netherlands
  11. Ladrek

    [Support] binhex - DelugeVPN

    page still doesn't load i disable the vpn and it'll load the page but when i enable vpn the page doesn't load. supervisord.txt
  12. Ladrek

    [Support] binhex - DelugeVPN

    First Image Unable to access the Webgui see 2nd Image i have files in openvpn 3rd image i've changed it from customer all way to bridge and no luck 4th image the configurations
  13. Ladrek

    How Many

    How many machines can I use on unraid if I only buy 1 license
  14. Ladrek

    How Many

    All I needed to know thank you!
  15. Issue is resolved This will fix the gpu communication issue to fix it go to settings then vm manager then change PCIe ACS override to multi-function the driver I used Adrenalin Edition 18.7.1 Optional 7/19/2018
  16. Ladrek

    (Resolved)VM Randomly Pauses

    VM is fixed and running on the rx480 now
  17. Ladrek

    (Resolved)VM Randomly Pauses

    now it freezes when i install drivers lol getting so close!!!
  18. Ladrek

    (Resolved)VM Randomly Pauses

    2019-02-12T02:40:05.936050Z qemu-system-x86_64: vfio_err_notifier_handler(0000:03:00.0) Unrecoverable error detected. Please collect any data possible and then kill the guest Log https://pastebin.com/HVXgXWzb
  19. Ladrek

    (Resolved)VM Randomly Pauses

    Updated unraid & changed it to OVMF no luck.
  20. Ladrek

    (Resolved)VM Randomly Pauses

    its cuts off when it tries to grab the Win10 default display drivers
  21. Ladrek

    (Resolved)VM Randomly Pauses

    Anyone able to help with this? My VM Config <?xml version='1.0' encoding='UTF-8'?> <domain type='kvm'> <name>Camille</name> <uuid>1f17cc2a-e3e7-b7d7-ff04-0b584a8becf9</uuid> <description>Player</description> <metadata> <vmtemplate xmlns="unraid" name="Windows 10" icon="windows.png" os="windows10"/> </metadata> <memory unit='KiB'>4194304</memory> <currentMemory unit='KiB'>4194304</currentMemory> <memoryBacking> <nosharepages/> </memoryBacking> <vcpu placement='static'>1</vcpu> <cputune> <vcpupin vcpu='0' cpuset='0'/> </cputune> <os> <type arch='x86_64' machine='pc-i440fx-3.0'>hvm</type> </os> <features> <acpi/> <apic/> <hyperv> <relaxed state='on'/> <vapic state='on'/> <spinlocks state='on' retries='8191'/> <vendor_id state='on' value='none'/> </hyperv> </features> <cpu mode='host-passthrough' check='none'> <topology sockets='1' cores='1' threads='1'/> </cpu> <clock offset='localtime'> <timer name='hypervclock' present='yes'/> <timer name='hpet' present='no'/> </clock> <on_poweroff>destroy</on_poweroff> <on_reboot>restart</on_reboot> <on_crash>restart</on_crash> <devices> <emulator>/usr/local/sbin/qemu</emulator> <disk type='file' device='disk'> <driver name='qemu' type='raw' cache='writeback'/> <source file='/mnt/user/domains/Windows 10/vdisk1.img'/> <target dev='hdc' bus='virtio'/> <boot order='1'/> <address type='pci' domain='0x0000' bus='0x00' slot='0x04' function='0x0'/> </disk> <disk type='file' device='cdrom'> <driver name='qemu' type='raw'/> <source file='/mnt/user/isos/Windows.iso'/> <target dev='hda' bus='ide'/> <readonly/> <boot order='2'/> <address type='drive' controller='0' bus='0' target='0' unit='0'/> </disk> <disk type='file' device='cdrom'> <driver name='qemu' type='raw'/> <source file='/mnt/user/isos/virtio-win-0.1.160-1.iso'/> <target dev='hdb' bus='ide'/> <readonly/> <address type='drive' controller='0' bus='0' target='0' unit='1'/> </disk> <controller type='usb' index='0' model='ich9-ehci1'> <address type='pci' domain='0x0000' bus='0x00' slot='0x07' function='0x7'/> </controller> <controller type='usb' index='0' model='ich9-uhci1'> <master startport='0'/> <address type='pci' domain='0x0000' bus='0x00' slot='0x07' function='0x0' multifunction='on'/> </controller> <controller type='usb' index='0' model='ich9-uhci2'> <master startport='2'/> <address type='pci' domain='0x0000' bus='0x00' slot='0x07' function='0x1'/> </controller> <controller type='usb' index='0' model='ich9-uhci3'> <master startport='4'/> <address type='pci' domain='0x0000' bus='0x00' slot='0x07' function='0x2'/> </controller> <controller type='pci' index='0' model='pci-root'/> <controller type='ide' index='0'> <address type='pci' domain='0x0000' bus='0x00' slot='0x01' function='0x1'/> </controller> <controller type='virtio-serial' index='0'> <address type='pci' domain='0x0000' bus='0x00' slot='0x03' function='0x0'/> </controller> <interface type='bridge'> <mac address='52:54:00:f6:3c:1c'/> <source bridge='br0'/> <model type='virtio'/> <address type='pci' domain='0x0000' bus='0x00' slot='0x02' function='0x0'/> </interface> <serial type='pty'> <target type='isa-serial' port='0'> <model name='isa-serial'/> </target> </serial> <console type='pty'> <target type='serial' port='0'/> </console> <channel type='unix'> <target type='virtio' name='org.qemu.guest_agent.0'/> <address type='virtio-serial' controller='0' bus='0' port='1'/> </channel> <input type='mouse' bus='ps2'/> <input type='keyboard' bus='ps2'/> <hostdev mode='subsystem' type='pci' managed='yes' xvga='yes'> <driver name='vfio'/> <source> <address domain='0x0000' bus='0x03' slot='0x00' function='0x0'/> </source> <address type='pci' domain='0x0000' bus='0x00' slot='0x05' function='0x0'/> </hostdev> <memballoon model='none'/> </devices> </domain>
  22. Ladrek

    (Resolved)VM Randomly Pauses

    Was able to get to point where i can install the drivers however it goes to a black screen and just sits there