PhilDG

Members
  • Content Count

    54
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About PhilDG

  • Rank
    Newbie

Converted

  • Gender
    Undisclosed
  1. Not sure if it's a problem my end but I had Overseer working great. This morning there was an update for the docker which I applied and I can no longer connect - I'm getting 'This site cannot be reached xx.xx.xx.xx refused to connect. I'm using the default settings for the docker - not sure what other information to give
  2. Hi, How do I update the server version. My client is saying server version 1.3.0.0 or higher required. When I load the page on my PC, it says that the new version (1.13.4.5251) is available - how do I update this? I have tried restarting the docker.
  3. It's fair to say my cache is running on a sh*tty old drive - looks like it might be a good time to put in an SSD?
  4. root@tower:/# fdisk -l /dev/sdb Disk /dev/sdb: 232.9 GiB, 250059350016 bytes, 488397168 sectors Units: sectors of 1 * 512 = 512 bytes Sector size (logical/physical): 512 bytes / 512 bytes I/O size (minimum/optimal): 512 bytes / 512 bytes Disklabel type: dos Disk identifier: 0x00000000 Device Boot Start End Sectors Size Id Type /dev/sdb1 63 488397167 488397105 232.9G 83 Linux root@tower:/#
  5. Thanks Squid I have just run FCP in extended mode and got some SMB file permission issues but it doesn't report anything about the cache. Here is the diagnostics tower-diagnostics-20180324-2124.zip
  6. Hi, I've run the upgrade assistant to upgrade from 6.41 to 6.5 and it gives me this message: Issue Found: Cache drive partition doesn't start on sector 64. You will have problems. See here https://lime-technology.com/forums/topic/46802-faq-for-unraid-v6/?tab=comments#comment-511923 for how to fix this. This link tells me how to change some of my share settings but I don't really understand what I'm trying to do as it doesn't move everything off the cache drive so I don't want to proceed removing the cache drive and re-formatting it. Is this a new issue or has it just been introd
  7. Thanks Squid - that looks to have done the trick. Strange that the setting was automatic but with those ip addresses in the fields. It now looks good to me - thanks for your help
  8. Thanks for the suggestions - the help around here appears so quickly!! I found that my router did not have static DNS addresses so I set those to 8.8.8.8 and 8.8.4.4 I'm getting the error that it's unable to communicate with github and still don't appear to have any access from either unraid or any dockers with the exception of crashplan which seems to connect without any issues which seems odd although I guess it must open up some sort of secure access. I've enclosed the diagnostics tower-diagnostics-20180308-1924.zip
  9. Thanks for the reply - unraid comes up with the GUI just fine so I can presumably use putty or the command line button. When I get the chance next, I will post the diagnostics.
  10. I followed the instructions and attempted to update from 6.3.5 to 6.4.0 and then again yesterday to 6.4.1 and both times it appeared to work but my unraid server had no access to the internet - none of the dockers could reach their servers and the plugins tab couldn't identify if plugins were up to date or not. I took a backup of my flash drive and went back to that so I'm back up and running again. Obviously you need to see the log file - where do I find those - I took a copy of my flash drive before restoring 6.3.5 - should I run something to get the logs after the upgrade? Alternative
  11. I'm no longer getting any updates from iplayer. It looks like the last download I had was from 20th October. Looking at GitHub it appears there is a new version of the get-iplayer. Does the docker automatically get this?
  12. Thank you to everyone that tried to help but you are not going to believe what the answer was. After trying to install a new flash drive with just a new copy of the OS I got the same behaviour. Today I reset my router and hey presto!! I am so annoyed with myself and BT but it all looks to be good now - I need to rebuild my dockers and plugins by that's a small task really
  13. How do I start in safe mode? I've just been reading another thread about safe mode but couldn't see any instructions. Now that I've managed to stop docker loading,I can at least get a really slow GUI some of the time.