iamgadgetman

Members
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

About iamgadgetman

  • Birthday 12/05/1983

Converted

  • Gender
    Male
  • Location
    Walla Walla, US

iamgadgetman's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Reputation

  1. I wish I could change it but everything in the settings tab is unclickable. The only thing that works is the done button. When I try reset BMC it seems to just reset all the network connections but doesn't change this screen. It's like I'm stuck with this config. I even tried ipmitool but I'm either too naive to use it or there are issues there too, because it kept failing to send commands.
  2. I'm having problems resetting the authentication type to none because I don't think there's a username and password option in my BIOS settings, unless I'm missing something. The username and password fields on the unRAID page aren't configurable anymore. Removing and reinstalling just brings back the old config. I have a SuperMicro X9DRi-LN4F+ and it says that the connection worked but I still get this notification: "Nov 13 14:02:57 unRAID ipmiseld[29964]: IPMI Event: localhost *Warning* Session Audit - Invalid Username or Password." Is it because I had localhost and the LAN IP? I can't reset anything.
  3. I keep getting stuck with this page and I don't know what's causing it. I've tried 3 different browsers on 3 different devices and keep getting this page. What am I missing? I tried turning off all of my filters, including pihole, to no avail.
  4. Dude, that's awesome! I can't seem to get it to work anymore and I'm not sure what I'm doing wrong. I keep getting this error: "PHP message: PHP Fatal error: Uncaught Error: Class "SQLite3" not found in /var/www/html/db.php:8
  5. Now if only we could use svg's... 😁
  6. It seems to break when I specify that path in the Docker settings, so that I can access it on the appdata share. When I go to the share folder, it's empty, although there's files on the server. Is that not the right way to gain access to that folder? Sorry, I just really want to use this because it's so simple, yet awesome!
  7. How can I add icons? Is there a directory?
  8. I'm having the same issue since 6.9. I'll try downgrading and see if that fixes it for me.
  9. @jonathanm I agree. I had honestly forgotten that it was there lol. @tjb_altf4 the only thing is that I didn't set up anything at that time, that I know of. It won't even let me look at the console. It's also oddly set up. Take a look at the logs. I eventually blocked the outbound TCP port, so I could keep the container without worrying about it getting out. admiring_noyce.log.txt
  10. I can't figure out why I'm not getting an IP. Even if I put in a static IP, it doesn't show up in the list. I put in the static mac and my license key. I can't tell what I'm doing wrong.
  11. I was working on containers today when I noticed one that I didn't recognize. A little digging revealed that someone recently created a container on my server without my knowledge and it was mining bitcoin and sending the data back to the hacker. I have cut off the traffic on my firewall, but I'm really curious to know as to how the heck they got in. Any ideas? To be fair, I did have a non-standard port opened on the firewall for access to the admin page.
  12. I'm having a similar problem. They worked fine until I messed with the settings and then all my temp and fan sensors disappeared and now the fans seem to be running on high all the time.
  13. What if we don't have a windows box, though? How did you get the GPU to work with a laptop souljatechie? I'm trying to tie an old Nvidia 750 GTXi to a windows VM.