Omri

Members
  • Posts

    44
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Omri

  1. Hi is it possible for Cloudflare-DDNS to update both IPV4 and IPV6? what's the syntax for these ("," or ";" doesn't seem to work. Thnaks
  2. Found solution which works for me: under the ddns docker set network to none and under extra prameters set --net=container:swag
  3. Hi I'm using several Dockers on br0 network I have dynamic IP which change often Been using cloudflareddns to update my A/AAAA records but one thing I still don't understand: Every docker under br0 has it own unique IPV6 (as it should be) - how do I update this in cloudflare DNS? Currently its updating the host IPV6 (or the cloudflareddns specific IPV6 if on br0). Thanks
  4. Hi Is the problem still relevant for 6.10 rc4? And where can I find the list of affected drive models? I currently have one Seagate drive in my array, and lsi HBA on the way (other disks are wd red pro). My Seagate drive is ST12000NM0008
  5. Hi Thanks for this tool, I have one question Does it run in the background? What happens if I close the browser during move operation, will it continue till completion?
  6. Any chance that thunderbolt networking would be supported in future versions? It's working ootb in other Linux distros (and of course in Mac and windows). As of now, even after setting up in ifconfig it's not visible in network settings and IP link showing its always down. Thanks
  7. RC4 fixed the problem with the certificate provision Thanks
  8. It's supposedly related to IPV6 configuration. Let's hope it will be fixed in rc4
  9. Here are my results really appreciate your help
  10. Hi Any clue what causing the "DNS Propagation is PENDING" problem?
  11. Any updates on the "DNS Propagation is PENDING" problem?
  12. Here it is Thanks tower-diagnostics-20220315-0041.zip
  13. Unfortunately my router (nest wifi) doesn't have this option. The way to disable DNS rebinding is mentioned here: https://support.google.com/googlenest/answer/9144137?hl=en And it used to work until rc3
  14. Any solution to get out of "DNS Propagation is PENDING"? my system has IPV6+IPV4 at first, GUI address was ip6.hash after deleting the certificate and provisioning it's stuck at the above. can't use ssl for GUI now
  15. in diagnostics i see this DNS Rebinding Protection is disabled, myunraid.net urls will work on this network also, can't select Auto under use SSL/TLS
  16. After upgrading the certificate, the status is "DNS Propagation is PENDING" can no longer access https://[lan-ip].[hash].myunraid.net (with my real IP and hash obvoiusly) can sign in with tower.local (not https)
  17. Hi strange thing in my setup, didn't find the answer by searching The plugin used to work, but now (don't know since when - maybe 6.10RC2?) it doesn't show anything after uninstalling a docker always get "No orphaned appdata folders found" and have to manually delete the folder from appdata any idea? Thanks
  18. Hi what is the procedure to issue "ISRG Root X1"? private dns on android stopped working yesterday with the default one used this with Adguard Home see here for details https://forum.xda-developers.com/t/all-devices-private-dns-broken-with-lets-encrypt-even-on-new-devices.4341355/
  19. Another update when using Windows 10 - it doesn't matter if the device is eth* or thunderbolt* I can establish connection (shows as 20gb/s) but it's not reliable from pc to tower link is very slow, few mb/s from tower to pc it's not as fast as it should be but it's better +/- 4gb/s not matter if coping file or using iperf3 (one time as client and other as server) maybe it's a driver issue... when switching to mac os - still can't establish connection (although my mac is recognized in tower) tower booted with ubuntu instead of unraid: with windows same behaviour with mac os - full speed both ways out of ideas
  20. Just a little update on windows it's ( kind of) work I can establish 20gb/s link but the real transfer speed is ridiculous (less than 10mb/s) will continue testing Thanks
  21. Here is my output after setting everything it's showing ATTR{operstate}=="down" although it's recognizing my computer (ASUS is my server and Macmini8,1 my PC) udevam_eth2.txt
  22. Hi @SimonF I had it wrong before, didn't replace KERNEL=="eth* with KERNEL=="thunderbolt* now I get eth10/3 (doesn't seem to matter) in ifconfig and Unraid network settings I still can't get the connection to work though. with Ubuntu for example, I set static IP (different from my DHCP range) for example - server 192.168.1.2 an PC 192.168.1.3 and that's it now after setting it, no connection (can't ping either) I'm on mac (as you can see from the output before which is strange cause it's detecting my mac with 20GB/s link)