poet_will

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by poet_will

  1. Been a very happy customer since 2012. Keep up the great work!
  2. I have setup the docker as described in the video. However, I have nothing on the Domains on Blocklist. I checked under Settings-> DNS and none of the check boxes are checked. When I manually check the google boxes and update the Blocklist everything is pulled down. I have 8.8.8.8 and 8.8.4.4 in the docker settings. Any suggestions?
  3. I had the same issue with "the discard operation is not supported". I checked my Samsung 128gb ssd and it was plugged into an pci-e board (https://www.amazon.com/gp/product/B005B0A6ZS/ref=oh_aui_search_detailpage?ie=UTF8&psc=1) . I switched the cable to the on-board sata and i'm still getting the same error. Any advice? Running 6.3.2
  4. ok, I let parity happen last night and everything is green. I stopped the array and I get no warnings anymore. So I think the problem was plugging the USB drive into a USB 3.0 port instead of a 2.0 port. I will replace my 500GB data drive with the old 3TB parity drive and see what happens. Thanks for all the help
  5. I did not back that thumb drive up. From what I understand the thumb drive contains the key for the software. I have the key in my e-mail. Should I just start from scratch, format the drive, re-install Unraid and re-set my drives? Thanks W Edit: I may have figured out what the issue was. Part of this process was also a move to a larger case. Originally I think the thumb drive was plugged into a USB 2.0 port. After the move I plugged it into a USB 3.0 slot. I plugged the thumb drive back into a USB 2.0 port and I'm re-running the parity on the new 4TB drive and will see if the changes save in the morning. Thanks for all the help. W
  6. OK, so parity ran last night and when I checked it this afternoon everything looked good. See first screenshot (Parity_OK). I stopped the array and I got an error on the parity drive. It is still looking for the old 3TB parity drive. See the second screenshot (Parity_After_Stopped). It seems like Unraid is not remembering the new parity drive. How do i fix this? Thanks Edit: I just noticed that Unraid gave the new drive the designation sdg. The 3TB parity was sda. Is Unraid looking for sda and not finding it giving me the error? I plugged my usb drive into my Windows 10 machine and I got an error saying there was a problem with the disk. The USB drive mounted and I ran a chkdsk and got the following errors: Should I repair it? Thanks W
  7. I upgraded my parity drive from a 3TB to a 4TB. After restarting I chose the new 4TB drive and parity check started. Parity ran over night and finished successfully. I took the old parity drive (3TB) and replaced a 500GB data drive with it. Unraid didn't see the new 4TB parity drive as the correct one. I removed the old 3TB parity drive and installed the 500GB data drive back in its original place. Now I restarted and it needs to run parity again. I'm guessing that Unraid saw the old parity drive and freaked out. Do I need to do some formatting of the old 3TB parity drive outside of Unraid to re-use it as a data drive? Thanks Will
  8. Aptalca, I am having a problem with Calibre. I believe I have installed everything they way I'm supposed to. Please see my attached screenshot. When I first logged into Calibre it had me do some set-up steps. It asked me where to save my library. I had to create the "calibre" folder in root (/calibre) to match what I had set-up in the Unraid GUI. So everything is running. However, Calibre comes with one book already in the database (the Quick Start Guide). I look in my /mnt/user/AppData/Calibre/config folder and there is no book there. How do I add books to calibre. Through the webgui it lets me choose a folder where the books are that I want to add. Yet, I can't get to any Unraid shares, just local files in the container. I really think I'm missing something and I don't know what it is. Nevermind! I figured it out. I needed to put the books into the /config folder not create a /calibre folder. Thanks If you or anyone else can help me I would really appreciate it. thanks
  9. OK, I'm totally new to both docker and running calibre on a server. Do I need to install the Apache docker before the Calibre docker? I have calibre installed but I cannot access it with the 8080 port. A step by step guide would be great. Thanks
  10. Howdy, I am currently running 5.0-rc5-r8168 and have recently started getting this error. I have plenty of space available on the array (2.7 TB) and it seems to only happen in certain subfolders. I have attached my syslog. The way I have everything setup is having a "Media" share and then sub-folders for Movies, TVShows, Pictures, etc. I changed my Min. free space to 10000000 and my Split level from 2 to 4. I include "disk1-5" and don't exclude any disks. I am stumped. Any help would be appreciated. Edit: I restarted the server a couple of times and then deleted the set of pictures I was trying to copy. Once they were deleted I was allowed to copy everything without the error. Additional files are copying without the error. Syslog.txt
  11. I'm new to this command line stuff. How do I got about restarting the daemon? Also, if I don't restart the daemon and i try to ftp in using my newly created user it still works, but goes to the root directory. From what I understand, this is the built in FTP server. How do I disable that server? Edit: I wanted to also say that I don't have anything referring to proFTPd in the Settings tab. Therefore I believe that the plugin is not running. I'm running 5.0-rc5 if that helps. Should I upgrade to the latest rc? Thanks