INTEL

Members
  • Posts

    49
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by INTEL

  1. I was wondering the same. You ever figure it out?
  2. Yeah, I saw that, and already tryed everything, gone trough everything on that list. This isn't my first setup of wireguard on unraid, I actualy have it on few other unraid servers already with no problem. I'm positive that my port forward is working, I already have some other ports on Mikrotik router working (for Hikvision dvr). When I try to scan port 51820/UDP I can see it open-filtered, same as in my other locations where I have wireguard and port 51820 open. I tryed redoing tunel and peer countless times now for the last 7 days, and can't seem to figure out what's wrong. Is there any other version of plugin (older meybe) I can try? That's only thing I didn't try. I'm currently on 2021.05.10a.
  3. Hi people. I have a wierd problem with wireguard. I just started my 5th unraid server (and therefor 5th wireguard setup). So it's a clean unraid install, only wireguard plugin installed. I have forwarded port 51820 to my unraid server IP, and no matter what I do, I cannot access my server from outside. Looks like wireguard isn't working. When adding a peer (remote access to lan) I get popup: Peer update required List of peers wg0: peer 1 (test) wg0: peer 2 (no name) My port forwards are correct, other apps are working fine. I created openvpn on my router (Mikrotik) and it's working fine, but I would love to have wireguard as I'm using in on all my other servers. Is there something I can do, check, anything realy? I'm strugling with this for the last 5 days, eaven tryed replacing router ( I had edgerouter X, now Mikrotik) I would appritiate any help - suggestion. Thank you
  4. I have the same problem as you, did you manage to solve it? I just started my 5th unraid server, and that is 5th time setting wireguard, and 1st time I cannot configure. I have port forwarded (51820 UDP), wireguard is on 192.168.1.253, router is on 192.168.1.254. Just a basic config - remote access to lan not working. It's a fresh unraind install, basicly nothing on it, only wireguard plugin.
  5. I'm not shure why and what is happening.... After my media is downloaded and radarr/sonarr moves it into place (mount_mergerfs), I can see movie without problem. But when upload script finishes uploading, that same movie dissaperes, and only after I restart server, movies are visable on the mount again. Here is my script: RcloneRemoteName="storage_crypt" RcloneMountShare="/mnt/user/mount_rclone" RcloneMountDirCacheTime="720h" LocalFilesShare="/mnt/user/mount_rclone_upload" RcloneCacheShare="/mnt/user0/mount_rclone" RcloneCacheMaxSize="400G" RcloneCacheMaxAge="336h" MergerfsMountShare="/mnt/user/mount_mergerfs" DockerStart="binhex-radarr binhex-sonarr plex" I have mounted plex, radarr, sonarr to: /mnt/user/mount_mergerfs/storage_crypt/
  6. Everything seems fine for now, thank's @Roudy Could I just create a folder inside mergerfs Downloads/completed, Downloads/incomplete for my DelugeVPN and download torrents directly in there? Not shure for what MountFolders are used for?
  7. It's running every hour. It does upload, files I'm shure, just remote server doesnt see it (mount only) One last thing about that remote server. Should I edit something in my script, or did I set it up corectly? I don't understand that bit about cache. Not shure how to disable rest of the script and leave mount only part?
  8. Nope, using jellyfin, but same thing. Actualy what I find is that my remote server isn't aware of new uploads, cannot figure out why? What I mean by that is, when main server upload's "NEW MOVIE", I cannot see that "NEW MOVIE" in remote server mount. Meybe cache? Still not shure how would my mount script should look like on remote server? I currently have this: # REQUIRED SETTINGS RcloneRemoteName="storage_crypt" # Name of rclone remote mount WITHOUT ':'. NOTE: Choose your encrypted remote for sensitive data RcloneMountShare="/mnt/user/mount_rclone" # where your rclone remote will be located without trailing slash e.g. /mnt/user/mount_rclone RcloneMountDirCacheTime="720h" # rclone dir cache time LocalFilesShare="ignore" # location of the local files and MountFolders you want to upload without trailing slash to rclone e.g. /mnt/user/local. Enter 'ignore' to disable RcloneCacheShare="/mnt/cache/mount_rclone" # location of rclone cache files without trailing slash e.g. /mnt/user0/mount_rclone RcloneCacheMaxSize="400G" # Maximum size of rclone cache RcloneCacheMaxAge="336h" # Maximum age of cache files MergerfsMountShare="ignore" # location without trailing slash e.g. /mnt/user/mount_mergerfs. Enter 'ignore' to disable DockerStart="Jellyfin-AMD-Intel-Nvidia" # list of dockers, separated by space, to start once mergerfs mount verified. Remember to disable AUTOSTART for dockers added in docker settings page
  9. I managedbto make things work on main server, radarr adding movies, upload script uploading, but second server doesn't pick up new movies, I can see only data I had uploaded before running mount script. Any idea what could it be? Also thank's for all ur help
  10. I don't have windows machine there, only unraid with jellyfin. Server 1 is in my main place where I live (this is where I download all the stuff), and server 2 is in my vacation house where I just want to watch TV shows, but I have better download speed If I mount rclone instead of streaming from my place. I presume I would just use mount script, not upload for server 2. Main problem is server 1 where everything is happening. Downloading with deluge, sonarr moving files. I cannot figure it out. What do I map where? sonarr should map to mergedfs? deluge also? So jellyfin maps mount_rclone or mount_mergerfs?
  11. To sum it up.... I have 2 unraid servers Server no1: would need to download files with sonarr/radarr/delugeVPN and move it to rclone_mount Server no2: Only to stream that files from rclone_mount Any idea how to set it up?
  12. Nice, thanks. And about this part: LocalFilesShare="/mnt/user/media" I used to have sonarr and radarr mobve files here /mnt/user/media/TV and /mnt/user/media/Movies Is this path for that?
  13. i cannot understand one thing. I have mount_rclone with all my Movies/TV, should I just map sonarr and radarr directly to that mount or do I have to mount in someowhere else (mount_mergerfs)? This is part of my mount script (part that I changed) RcloneRemoteName="storage_crypt" # Name of rclone remote mount WITHOUT ':'. NOTE: Choose your encrypted remote for sensitive data RcloneMountShare="/mnt/user/mount_rclone" # where your rclone remote will be located without trailing slash e.g. /mnt/user/mount_rclone RcloneMountDirCacheTime="720h" # rclone dir cache time LocalFilesShare="/mnt/user/media" # location of the local files and MountFolders you want to upload without trailing slash to rclone e.g. /mnt/user/local. Enter 'ignore' to disable RcloneCacheShare="/mnt/user0/mount_rclone" # location of rclone cache files without trailing slash e.g. /mnt/user0/mount_rclone RcloneCacheMaxSize="400G" # Maximum size of rclone cache RcloneCacheMaxAge="336h" # Maximum age of cache files MergerfsMountShare="/mnt/user/mount_mergerfs" # location without trailing slash e.g. /mnt/user/mount_mergerfs. Enter 'ignore' to disable
  14. I belive you just need to pass conbee usb to HomeAssistant container.
  15. Hi. I'm getting error's in appdaemon 2020-10-13 18:51:53.547092 WARNING HASS: Disconnected from Home Assistant, retrying in 5 seconds Any idea why? I have template configured as in last post. My hass install is on host network, meybe that's the issue?
  16. Can't belive this works! Just disabled advenced view and cpu dropped. No more .toml in htop
  17. Noone? Nothing? I tryed updating to Version: 6.9.0-beta29, same thing happening.
  18. I would appritiate some screenshots of server to server setup, I just cannot figure it out.
  19. Did you figure it out? I also have 2 unraid servers I would like to connect to each other.
  20. If I'm downloading playlist, what should I put in custom download path so it doestn't create folder for every song in playlist, instead just one folder where whole playlist should be downloaded?
  21. Thank's, i figured it won't work like that.
  22. Actualy I'm trying to allow peer to connect to specific VM on my server, or specific docker on my server, and no access to rest of my network. Is that possible?
  23. Is it possible to configure client so it has access only to specific IP adress on the network? Or to specific docker container? I have some docker containers and VM in unraid that has different IP adress, can I somehow route client to have access only to specified docker containers or VM's?