Jump to content
jbrodriguez

ControlR (Android/iOS app for unRAID)

1061 posts in this topic Last Reply

Recommended Posts

v2.6.0 is now available on the App Store and Play Store !

 

This is minor release to upgrade core libraries, along with some general improvements.

 

The previous release brought the following changes:
- Fixed a bug with hostname validation in the Add Server page.
- Added a link to to the app's Frequently Asked Questions (FAQ) website
 (available in the Settings page).
 

Stay tuned for some new features in the next (or so) release :)

Edited by jbrodriguez

Share this post


Link to post

Not sure if this just started with the most recent update or if I only just noticed it. Parity info is shifted to the right (see pic).

 

IMG_0930.PNG

Share this post


Link to post
14 hours ago, wgstarks said:

Not sure if this just started with the most recent update or if I only just noticed it. Parity info is shifted to the right (see pic).

Thank you for the report wgstarks !

That's definitely the case.

I've fixed it in my development environment.

It's not a show-stopper, so I'll hold publishing it to work on a couple other things in the app.

Share this post


Link to post
1 hour ago, jbrodriguez said:

It's not a show-stopper, so I'll hold publishing it to work on a couple other things in the app.

Yeah. Just a minor cosmetic issue. Did scare me for a minute though when I saw how many errors I had on parity.:D

Share this post


Link to post

v2.7.0 is now available !

 

Place your commonly used tabs first !

 

You can now customize the order in which you want your tabs to appear (look in Settings).

 

Additionally, the following changes were made:
- Fix unaligned columns in Disks page
- Fix background refresh functionality
- General improvements and other bug fixes
 

The idea was to include additional features in this release, but a bug is preventing this from happening.

 

Hopefully they'll come up in an upcoming release.

Share this post


Link to post
4 minutes ago, jbrodriguez said:

 

v2.7.0 is now available !

 

Over The Air or through the App Store?

Don't see any updates yet but App Store is kinda slow.:D

Share this post


Link to post

I can't believe I've been missing out on this for almost a year! Thanks jbrodriguez and thanks for unbalance too while I'm at it.

Share this post


Link to post
10 hours ago, cpshoemake said:

I can't believe I've been missing out on this for almost a year! Thanks jbrodriguez and thanks for unbalance too while I'm at it.

 

Thanks for your comments cpshoemake ! 

Share this post


Link to post

Would it be possible to add unassigned disks to the disks section? As I run VMs from there it would be useful to see the disk

Share this post


Link to post

Another minor cosmetic issue. The horizontal scroll bar seems out of position. "Dockers" is selected but the bar is under "Logs". Not sure exactly what your intention is with the scroll bar, but since the bar is centered shouldn't the DOCKER button also be centered?

 

Just minor nitpicking. Something to look at if you get bored. Or maybe this is proper behavior.???

IMG_0992.PNG

 

Edit: I believe this is only in landscape view.

Edited by wgstarks

Share this post


Link to post
On 5/22/2017 at 7:59 PM, wgstarks said:

but since the bar is centered shouldn't the DOCKER button also be centered?

 

Yes, totally.

 

I think this happens when you scroll the tab headers (and probably in landscape as you mentioned).

 

If you scroll via the tab contents, it should work as expected.

 

I'm generally upgrading components, I'll check if the latest version of the tab bar fixes this.

 

Share this post


Link to post
3 hours ago, jbrodriguez said:

I think this happens when you scroll the tab headers (and probably in landscape as you mentioned).

 

If you scroll via the tab contents, it should work as expected.

I see the same behavior in landscape mode regardless of where I scroll or even if I just select a tab without scrolling at all.

Share this post


Link to post

Just purchased your app but it doesn't connect. I left the default port 80. Is there something in unRAID I need to do so that it will connect?

 

Edit: Never mind. Guess I was too impatient... after awhile it connected.

Edited by djsnafu

Share this post


Link to post
On 5/24/2017 at 7:40 AM, wgstarks said:

I see the same behavior in landscape mode regardless of where I scroll or even if I just select a tab without scrolling at all.

 

I haven't been able to reproduce on my test env, but I'm still checking a couple of things.

What mobile OS/Version are you on ?

Share this post


Link to post
7 hours ago, djsnafu said:

Edit: Never mind. Guess I was too impatient... after awhile it connected.

 

Good to know !

Share this post


Link to post
1 hour ago, jbrodriguez said:

 

I haven't been able to reproduce on my test env, but I'm still checking a couple of things.

What mobile OS/Version are you on ?

ControlR=2.7.0

iPhone iOS=10.3.2

Edited by wgstarks

Share this post


Link to post

I have tried to add my test server on to the app for the 6.4 betas but it cannot connect either manually or automatically for some reason.

Share this post


Link to post

Thanks for the heads up !

 

6.4 brings a lot of changes, it isn't supported by the app yet.

 

Fortunately, it's an RC so it should provide some time to get ready.

 

I'll look into making it compatible next.

Share this post


Link to post

@Ashe, a couple of questions:

 

Do you have a password set on the test 6.4 server?

 

Did you enable https or are you still on http ?

 

Are you connecting using ip address or hostname ?

Share this post


Link to post

I have tried with and without a password, neither work. Still on http (I haven't worked out https yet!), tried with IP address only

Share this post


Link to post

I've exchanged a couple of PM's with Ashe and the app is working with his 6.4 server.

 

I've migrated one of my servers to 6.4 and it's working as well.

 

Even so, I'm pretty sure that the app won't add an https server, I think the user permission and server logs don't work either.

 

I'll keep looking into it.

 

Thanks Ashe for your help.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.