matmat07

Members
  • Content Count

    16
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About matmat07

  • Rank
    Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Again thanks for those template, and a bit thank you for supporting us here too, even if you often have to remind people to read the sticky. I was talking about Valheim, and I have now 2 docker running Valheim succesfully. I don't remember what went wrong that time, but it was a pretty quick setup this time. I'm now curious if we can share the same STEAMCMD folder between the instances. Did not do search yet, no need to take time to answer me if you don't have the answer on the tip of your fingers already.
  2. After a very long time, my server worked yesterday. Thank you! I'm trying to import my friend's one now. I can see the server, but I think it is still loading something
  3. Second line in the picture I posted previously. It seems it's how the docker daemon is started, from what I understand about docker and linux so far.
  4. It says log level error, any idea how to change it to "debug" or something similar? Or find out what starts this process
  5. Probably something similar that happen to someone else while I was searching online. I didn't think it would hurt, so I tried that. I'm running dockers like plex, sonarr, radarr, ombi, deluge, letsencrypt. Sometimes, I'm able to shutdown a couple dockers and it helps, but at different times, what seems like the faulty container changed. COuld be plex, could be deluge, could be NextCloud. I did look at the FAQ once, but I'll look again right now to make sure I haven't missed anything related. Thanks for trying to help. Edit: Nothing related to log
  6. No, that was in case the issue was related, but it didn't help
  7. Hi, I often get CPU usage issue (as you can see in my previous posts), I've used a new Unraid install since, while keeping some data from the old installation. It seems to be going a bit better, but I still have issues. Recently, I've always have the two first line there. I wanted to check the log via the diagnostic zip folder, but the logs/docker.txt file is empty. Any idea why? tower-diagnostics-20200323-1615.zip
  8. Had to rename my Centon DataStick PRO usb2.0 to UNRAID for it to work too.
  9. Hi, I'm losing all hope of finding a solution myself and would need someone's help with this. The latest issue happened at about 19H40 today EST. The first 4 pictures were taken at other times, 3 when the system wasn't working right, one where it did shortly after issues. The two last one were taken at about the same time the most recent issue happened, with the attach diagnostics zip file. I've just learned about Glances, but it wouldn't refresh when the issue was happening, so it didn't help much. I was streaming with plex last time it happened, but it hap
  10. In case someone else stumble upon this, a BIOS update seems to have solved the issue. Or maybe clearing the CMOS did.
  11. Thanks you tee-tee jorge. I will try to look around now that I have a bit more info on what went wrong. But yes, I will definitely need USB 3 at some point, and that board doesn't have any.
  12. Hi, I am having some issue with my new and first build. I have this VL805 PCIe card with 4 USB3 port that gets recognized by Unraid, but I can't mount the usb drive and stick plugged in. I am not trying to pass them through a VM. The stick was just a test and the drive will be the parity one, once I remove it from it's case and after I've made sure it will work as such. root@Tower:~# lsusb Bus 002 Device 002: ID 8087:0024 Intel Corp. Integrated Rate Matching Hub Bus 002 Device 001: ID 1d6b:0002 Linux Foundation 2.0 root hub Bus 004 Device 001: ID 1d6b:0003 Linux Foundati
  13. That's logic enough, and it did seem to get me a bit further, thanks. Okay, I had to map the drive to make it work, not just the "disks" folder. Thanks a lot for making me look at the right place.