Flemming

Members
  • Posts

    28
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Flemming's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputation

  1. After installation of MagicMirror2 plugin MMM-CalendarExt2 I get just this loop after restart of the app: ---Checking if UID: 99 matches user--- usermod: no changes ---Checking if GID: 100 matches user--- usermod: no changes ---Setting umask to 000--- ---Checking for optional scripts--- ---No optional script found, continuing--- ---Starting...--- ---Checking if UID: 99 matches user--- usermod: no changes ---Checking if GID: 100 matches user--- usermod: no changes ---Setting umask to 000--- ---Checking for optional scripts--- ---No optional script found, continuing--- ---Starting...--- ---MagicMirror² up-to-date--- ---Looking for new modules to install--- ---Preparing Server--- ---Configuration file found!--- ---Please wait, permissions are set, this can take some time...--- ---Starting Server--- > magicmirror@2.17.1 server /magicmirror2 > node ./serveronly [25.10.2021 15:09.02.673] [LOG] Starting MagicMirror: v2.17.1 [25.10.2021 15:09.02.676] [LOG] Loading config ... [25.10.2021 15:09.02.686] [LOG] Loading module helpers ... [25.10.2021 15:09.02.688] [LOG] No helper found for module: alert. [25.10.2021 15:09.02.705] [LOG] Initializing new module helper ... [25.10.2021 15:09.02.706] [LOG] Module helper loaded: updatenotification [25.10.2021 15:09.02.726] [ERROR] WARNING! Could not load config file. Starting with default configuration. Error found: Error: Cannot find module 'request' Require stack: - /magicmirror2/modules/MMM-CalendarExt2/node_helper.js - /magicmirror2/js/app.js - /magicmirror2/serveronly/index.js [25.10.2021 15:09.02.726] [LOG] Loading module helpers ... [25.10.2021 15:09.02.730] [LOG] No helper found for module: alert. [25.10.2021 15:09.02.731] [LOG] Initializing new module helper ... [25.10.2021 15:09.02.731] [LOG] Module helper loaded: updatenotification [25.10.2021 15:09.02.735] [ERROR] Whoops! There was an uncaught exception... [25.10.2021 15:09.02.740] [ERROR] Error: Cannot find module 'request' Require stack: - /magicmirror2/modules/MMM-CalendarExt2/node_helper.js - /magicmirror2/js/app.js - /magicmirror2/serveronly/index.js at Function.Module._resolveFilename (internal/modules/cjs/loader.js:815:15) at Function.Module._resolveFilename (/magicmirror2/node_modules/module-alias/index.js:49:29) at Function.Module._load (internal/modules/cjs/loader.js:667:27) at Module.require (internal/modules/cjs/loader.js:887:19) at require (internal/modules/cjs/helpers.js:74:18) at Object.<anonymous> (/magicmirror2/modules/MMM-CalendarExt2/node_helper.js:4:17) at Module._compile (internal/modules/cjs/loader.js:999:30) at Object.Module._extensions..js (internal/modules/cjs/loader.js:1027:10) at Module.load (internal/modules/cjs/loader.js:863:32) at Function.Module._load (internal/modules/cjs/loader.js:708:14) { code: 'MODULE_NOT_FOUND', requireStack: [ '/magicmirror2/modules/MMM-CalendarExt2/node_helper.js', '/magicmirror2/js/app.js', '/magicmirror2/serveronly/index.js' ] } [25.10.2021 15:09.02.741] [ERROR] MagicMirror will not quit, but it might be a good idea to check why this happened. Maybe no internet connection? [25.10.2021 15:09.02.742] [ERROR] If you think this really is an issue, please open an issue on GitHub: https://github.com/MichMich/MagicMirror/issues ---Checking if UID: 99 matches user--- usermod: no changes ---Checking if GID: 100 matches user--- usermod: no changes ---Setting umask to 000--- ---Checking for optional scripts--- ---No optional script found, continuing--- ---Starting...--- ---Checking if UID: 99 matches user--- usermod: no changes ---Checking if GID: 100 matches user--- usermod: no changes ---Setting umask to 000--- ---Checking for optional scripts--- ---No optional script found, continuing--- ---Starting...--- ---MagicMirror² up-to-date--- ---Looking for new modules to install--- ---Preparing Server--- ---Configuration file found!--- ---Please wait, permissions are set, this can take some time...---
  2. I guess this is simple. But, how to: Delete all files older then 14 days in /mnt/user/surveillance_camera/cam1 and /mnt/user/surveillance_camera/cam2 (including subfolders) Then Remove all empty folders whitin the same paths. It might be something I can find out for myself, but I don't have any unraid development environment, and I don't know if I will run delete-commands that I'm not sure about on my production server.
  3. After may hours of troubleshooting I found out that the problem is in my firewall, between the two VLAN's/networks. I have now allowed traffic between them and it works. In the future I want to limit my ports, do you have any information about what ports are being in use in Active and/or Passive mode?
  4. Testet ports from pfSense, 2100 works, but I get "Connection failed." for all passive ports 30000-30009. There is nothing blocking in pfsense, so it must be in the docker or in UnRAID?
  5. Can anyone help me with pure-ftpd? I ge this when I login from WinSCP: My logs:
  6. It was under failed plugins. I got it working by deleting, rebooting and reinstalling Now I can access my FTP with WinCSP, but not with my Reolink IP-cameras 🙄 Even with same settings Looks like this is a common problem with Reolink/ProFTPd https://stackoverflow.com/questions/51142982/raspberry-pi-ftp-not-working-with-ip-camera https://forum.openmediavault.org/index.php?thread/21316-failure-sending-webcam-images-by-ftp/&postID=165219
  7. I get NOT INSTALLED even if i hit install, and uninstall don't do anything either
  8. I have the same problem and /etc/rc.d/rc.nginx don't fix anything, not even temporarily after: Logs attatched unraid-diagnostics-20210901-1251.zip
  9. I have the same problem. Getting "Execution error, Server error" when staring. From the log I get: Aug 31 03:05:19 UnRAID kernel: device veth8760dc8 left promiscuous mode Aug 31 03:05:19 UnRAID kernel: docker0: port 12(veth8760dc8) entered disabled state EDIT: It worked after I disabled the build-in FTP-server in UnRAID
  10. SSH works, but I have tried to connect to multiple Pis with vnc, and it is not connecting. It works from "VNC Viewer" in windows, same settings (ip, user and password)
  11. I have a problem with the Deemix app. it works, but it looks like it don't save my arl for very long, so almost every time I going to download something new i have to type in the arl in settings. Is it any way to improve this?