tential

Members
  • Posts

    156
  • Joined

  • Last visited

Converted

  • Gender
    Undisclosed

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

tential's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

2

Reputation

  1. I can't connect/access the web gui unless my location is set to switzerland? When it's netherlands, it just says it can't connect to web gui. When I open it with switzerland, my logs come through clean and say success and I can use normally. This is what my logs say once I switch my location to netherlands(just keeps repeating): Wed May 26 15:06:56 2021 NOTE: the current --script-security setting may allow this configuration to call user-defined scripts Wed May 26 15:06:56 2021 TCP/UDP: Preserving recently used remote address: [AF_INET]191.96.168.102:502 Wed May 26 15:06:56 2021 Attempting to establish TCP connection with [AF_INET]191.96.168.102:502 [nonblock] Wed May 26 15:06:57 2021 TCP connection established with [AF_INET]191.96.168.102:502 Wed May 26 15:06:57 2021 TCP_CLIENT link local: (not bound) Wed May 26 15:06:57 2021 TCP_CLIENT link remote: [AF_INET]191.96.168.102:502 Wed May 26 15:06:58 2021 VERIFY ERROR: depth=0, error=certificate is not yet valid: C=US, ST=CA, L=LosAngeles, O=Private Internet Access, OU=Private Internet Access, CN=amsterdam426, name=amsterdam426 Wed May 26 15:06:58 2021 OpenSSL: error:1416F086:SSL routines:tls_process_server_certificate:certificate verify failed Wed May 26 15:06:58 2021 TLS_ERROR: BIO read tls_read_plaintext error Wed May 26 15:06:58 2021 TLS Error: TLS object -> incoming plaintext read error Wed May 26 15:06:58 2021 TLS Error: TLS handshake failed Wed May 26 15:06:58 2021 Fatal TLS error (check_tls_errors_co), restarting Wed May 26 15:06:58 2021 SIGUSR1[soft,tls-error] received, process restarting Solved: https://github.com/binhex/documentation/blob/master/docker/faq/vpn.md Followed the steps in Q19/A19
  2. Ok, I was able to reset, and then follow some basic instructions to get everything back to what it used to be. Setting up my dockers again is going to be a task. I had my cache drive setup incorrectly I guess since I never ever used Mover, hence why my SSDs got full in the first place. I always read you can't move data between shares on unraid. However, I always did that? Am I misunderstanding? I used to have a downloads share, that was on my cache only. When a DL completed, I manually moved it over to the correct share it should be on. I was thinking of creating a Completed Downloads share instead, that would use the cache drive to store complete downloads that then would use mover to go to the array. Then copy from the Completed Downloads share to the correct share. This is basically how I've always done it, just I'd be using the mover to free up space. Is this going to cause me issues? It's always worked in the past with no issues so not sure I'm understanding this correctly.
  3. It's telling me -f is an invalid option?
  4. Thanks for the clarification. I tried, still can't get it to recognize the second disk is part of the pool, oh well. Guess I need to start from scratch. What steps do I take to reset it now that it for some reason sees both ssds, and wants me to load them, but it won't work? So I need to wipe/rebuild the pool. How should I do that?
  5. I don't think I actually did this step correctly, how do I do this step where I use the mdX but it's for a cache pool instead of a disk? I don't want to use md1 to restore from disk 1 accidently instead of cache pool?
  6. I got a lot of errors doing that, so guessing that's not valid? I tried BTRFS repair as a last resort, but it's telling me the cache pool is still mounted, I haven't even started the array yet.
  7. I see, so I gave it a shot and I think I got it? I'm just not sure exactly how to start the copy and what settings to use. I got the /x directory mounted and I want to move it to my study materials folder on Disk 17, the only disk with enough space + extra. I selected the Alt+5 to copy and hit the Dive into sub dirs check list. Now do I just hit OK? Or did I choose a bad copy place (copy to a mount vs array). I wasn't able to find array places, only these mounts? Also, I have no shares anymore? Should I be worried?
  8. If there is no easy way to reenable the pool so that it works again, or easy way to recover the data, and I have to delete the data, so be it. Just didn't want to jump to that conclusion. And didn't want to keep using the drives if they had to be retired, but doesn't sound like that yet from your responses.
  9. trurl says the data is on disk 16 already? (Did not know this was something that even happened. Would love an explanation of how/why it backed it up like this? Not complaining, cool! Just want to learn lol). So it's ok for me to reformat, and just move the data from disk16, back to my cache, then restart my docker?
  10. Yes, I've filled it previously, multiple times. I've run out of space a bunch previously. I haven't run out of space recently though. I probably dipped below 20 free GB when this happened, but I try not to go below 50-20GB remaining now. I disabled docker, but it wasn't running/saying no dockers were installed. What step should I take next to reenable cache? I misunderstood your post and thought the data was safe on disk 16. I'm guessing filing the drive wasn't too good for it?
  11. I tried as suggested, it's showing it's still unmountable without a format? It says no file system on first drive too? tower-diagnostics-20210513-0732.zip
  12. I restarted, it's asking me to wipe the drive? That doesn't sound good. I'm almost positive I haven't written more than 200TB across both drives. They've been definitely used hard, so if it really is broken, no problem. I've probably written 1.5-1.8x my current size since I replace data and it has to go through the SSD. So maximum, I think I've written 130-150TB since I only have 80TB of data. tower-diagnostics-20210512-1731.zip
  13. I had an I/O error on transmission. I tried to restart that docker and then the whole Docker now fails. I'm guessing I probably need to replace my SSDs? I just thought even thought they were showing bad SMART stats, I didn't think I could wear the SSD out before filling up 100TB. Usually they can do like 200TB right? Just want to confirm before I place the order, I had already been looking to replace them just in case. tower-diagnostics-20210510-2057.zip
  14. For anyone reading this, this is happening to me when my network activity is maxed out, and my whole network freezes. I currently believe setting a DL cap on transmission will solve it.