Jump to content

denellum

Members
  • Content Count

    27
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About denellum

  • Rank
    Member

Converted

  • Gender
    Undisclosed

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. The docker picked up an update and now there's an annoying "update me" message Thank you as always Binhex!
  2. OMG, THAT DID IT! Thank you!!!!! Donation coming in after work today
  3. No, i am on my admin network, which has the ability to traverse : https://imgur.com/a/Ml9iYTV
  4. Yes sir, i have my network well segmented The server is 10.10.40.40/24
  5. First, as always Binhex, thank you for doing this for us! I've been beating my head against the wall. So any help would be greatly appreciated. The moment i disable the VPN, it starts working... but then again... no VPN I have swapped my network to a full unifi network, but that shouldnt be the cause : I am able to connect to the VPN but unable to load up the GUI for sabnzb. Attached is my debug enabled log : https://pastebin.com/i9JrSE5Y
  6. How do you change the password for the user admin? Or add another user Thanks!
  7. speedyg213, I tried doing it the way you mentioned to do it, but it ended up not being able to update. (unraid would complain about how it was installed.) ended up doing a mix of what you and CrashBrn did. I ran your first command. I then went and created the docker manually through the webgui instead of doing your 2nd command. After that was done, I created a docker matching CrashBrn's 3rd screen shot. Everything worked well after that! Just thought I'd throw this out there for those that ran into the same issue I had. Thank you both Speedyg213 and CrashBrn! I can finally run this correctly on my unraid server instead of running it on a stand alone esxi client! And that makes not only me but my electric bill thank you two!
  8. Alright got Mayan-EDMS working, DEV complete : root@localhost:# /usr/local/emhttp/plugins/dynamix.docker.manager/scripts/docker run -d --name='Mayan-EDMS' --net='bridge' -e TZ="America/Chicago" -e HOST_OS="Unraid" -e 'MAYAN_DATABASE_ENGINE'='django.db.backends.postgresql' -e 'MAYAN_DATABASE_HOST'='192.168.128.90' -e '5432'='5432' -e 'MAYAN_DATABASE_NAME'='mayan' -e 'MAYAN_DATABASE_PASSWORD'='PASSWORD' -e 'MAYAN_DATABASE_USER'='mayan' -e 'MAYAN_DATABASE_CONN_MAX_AGE'='60' -p '8000:8000/tcp' -v '/mnt/disks/Samsung_SSD_860_EVO_500GB_S3Z1NB0KB48195D/Mayan-EDMS/':'/var/lib/mayan/
  9. Alright it had SOMETHING to do with adding YTS as an RSS feed. No idea why, but when I removed it, it worked. Thanks a ton @scubieman.
  10. i made a change, i will report back when i get home if its still working, thank you for the help! ~3 hours
  11. Just updated it, see anything wrong wiith my config :
  12. Just crashed again, does not look like the CPU shot up at all...
  13. Hah! I am quite happy with the r510, but thank you for the offer! The CPU spike is I'm currently rsycing servers into mine. Its about 8TB of data total incoming right now. As far as that CPU, it just started working right now, but the CPU is low :