Jump to content

Yak

Members
  • Content Count

    21
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

About Yak

  • Rank
    Member

Recent Profile Visitors

242 profile views
  1. I've not upgraded to rc4 just yet, but I'd like to be the first moan about the icons
  2. On a more serious note, kudos to @bonienl for fixing the RAM reporting on the dashboard
  3. Just rebooting my server to rc3. Just checking this the correct place to bang on about non-functional cosmetic changes now?
  4. What about the icons? ffs, man, this shit really matters!
  5. All hail the new icons! BURN THE HERETICS!
  6. I'm really not arsed what colour the icons are. Thx
  7. Memory Device Total Width: 64 bits Data Width: 64 bits Size: 4096 MB Form Factor: DIMM Set: None Locator: A0 Bank Locator: Bank0/1 Type: Unknown Type Detail: None Speed: 1333 MT/s Manufacturer: None Serial Number: None Asset Tag: None Part Number: None Memory Device Total Width: 64 bits Data Width: 64 bits Size: 4096 MB Form Factor: DIMM Set: None Locator: A1 Bank Locator: Bank2/3 Type: Unknown Type Detail: None Speed: 1333 MT/s Manufacturer: None Serial Number: None Asset Tag: None Part Number: None Memory Device Total Width: 64 bits Data Width: 64 bits Size: 8192 MB Form Factor: DIMM Set: None Locator: A2 Bank Locator: Bank4/5 Type: Unknown Type Detail: None Speed: 1333 MT/s Manufacturer: None Serial Number: None Asset Tag: None Part Number: None Memory Device Total Width: 64 bits Data Width: 64 bits Size: 8192 MB Form Factor: DIMM Set: None Locator: A3 Bank Locator: Bank6/7 Type: Unknown Type Detail: None Speed: 1333 MT/s Manufacturer: None Serial Number: None Asset Tag: None Part Number: None
  8. Loving the new look but not sure what is going on with the memory section on the dashboard. I have 24 of a possible 32 GiB of RAM installed but memory is reporting as 0 MiB with a usable size of 32.0 GiB and a maximum size of 16.0 ? Also a small issue with OpenVPN that was resolved on the relevant forum
  9. Aha, had the same issue with rc2, changed host to bridge and it's all good. Should have checked here first before flattening and reinstalling several times
  10. effortless upgrade from 6.5.1 Kudos to @bonienl for the container terminal, saves a lot of fannying about with docker exec -it
  11. Yeah, had my port forwarding arse about face. All working now, thank you
  12. Well I've been round the houses with this one and it's doing my head in. DuckDNS is set up and I've verified the IP address is correct, ports are all forwarded correctly on the router but when I try to start letsencrypt I get the following: Failed authorization procedure. mydomain.duckdns.org (http-01): urn:ietf:params:acme:error:unauthorized :: The client lacks sufficient authorization :: Invalid response from http://mydomain.duckdns.org/.well-known/acme-challenge/E3ZN95mMHuiQsHBzilKsymto0f6ybp756Ov40EKvXkY: "<html> I've searched the web for days and I'm getting nowhere Any ideas?
  13. Thanks for updating your guide, but I'm facing an issue with the port numbers. You suggest using port 444 but that is used by Nextcloud. Will any other port number do?
  14. Update: I'm back up and running again. Turns out the Flash had some weird formatting issues that I had to use linux to correct, wipe start again and rebuild. Thanks everyone for all the help. If one thing good has come from it, it's that having got 'under the hood' a I'm enthusiastic to know about and do more with unRAID. I'll be back to ask more dumbarse questions no doubt