casperse

Members
  • Content Count

    439
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by casperse

  1. Update I tried this: server { listen 443 ssl; listen [::]:443 ssl; server_name maindomain.dk; include /config/nginx/ssl.conf; # add_header X-Frame-Options "SAMEORIGIN" always; add_header Strict-Transport-Security "max-age=15768000; includeSubDomians; preload;"; client_max_body_size 0; location / { include /config/nginx/proxy.conf; resolver 127.0.0.11 valid=30s; set $upstream_app nextcloud; set $upstream_port 443; set $upstream_proto https; proxy_pass $upstream_proto://$upstream_app:$upstream_port;
  2. Configuration change needed after latest Nextcloud update to Nextcloud 21.0.1 Error message: My existing configuration in Swag: server { listen 443 ssl; listen [::]:443 ssl; server_name maindomain.dk; include /config/nginx/ssl.conf; # add_header X-Frame-Options "SAMEORIGIN" always; add_header Strict-Transport-Security "max-age=15768000; includeSubDomians; preload;"; client_max_body_size 0; location / { include /config/nginx/proxy.conf; resolver 127.0.0.11 valid=30s; set $upstream_app nextcloud;
  3. Hi All I hope someone can help me out? I have successfully had this running with Sonarr & Radarr but now I am moving it to another where the download path is different Is it possible to change the default /Data to /downloads/ looking at Sabnzd I can see that it says: And it would be easy to just change it in the Docker: The reason I would like to change it is that I have a working setup "Remote Path Mappings" So I need for all download clients to look in the same defined path Hope this makes sence to some tha
  4. This is not the XML its the HW passthrough of the eth. - I didnt do any manuel editing I just crossed [X] of the 4 LAN in the UI (Nothing virtual, MAC etc clean passthrough of the HW) Space invader makes a great video on how to get this working (Sorry whole family have ben down with Corona so that's why I haven't replied before now 🙂)
  5. Thanks @saarg totally forgot about the capitol letters (The name came from the Docker pull) But still seems like I am missing a connection (If anyone have any input to what I am missing then please give me a shout) Swag is working for all other dockers (And I am getting cert. on all domains and sub domains) The webserver is running and working 192.168.0.6:25568 (This port is also listed below on the docker) The mineos docker creates a minecraft folder in the appdata (Not a mineos folder) don't know if this makes any difference My config file
  6. Looking into the logs it dosent even seem like it is reading the file? I have updated it to this: server { listen 443 ssl; listen [::]:443 ssl; server_name map.*; include /config/nginx/ssl.conf; client_max_body_size 0; # enable for ldap auth, fill in ldap details in ldap.conf #include /config/nginx/ldap.conf; location / { # enable the next two lines for http auth #auth_basic "Restricted"; #auth_basic_user_file /config/nginx/.htpasswd; # enable the next two lines for ldap auth #auth_request /auth;
  7. Hi All Not sure this is possible using SWAG but here it goes... I have installed the MineOS docker for Minecraft servers and on one of these servers I have a webserver running "Dynmap" rendering a full map of the Minecraft server (Since this is just a view I would like this accessible on the web) But when I point to the "MineOS" which also have a webser UI !! I cant connect to the Dynmap on port 25568 Any way to use swag without pointing to a specific docker? So far I have used this conf for my sub domian map.domain.com and I can see in the l
  8. The 36xx Models have 4 Intel Ethernet cards so I ended up dedicating such a card as a HW passthrough and it works perfectly I had trouble when I only used one of my MB ethernet I now have speed and connectivity like on my Unraid
  9. I still havent managed to go pass version "DSM 6.2.3-25426 Update 3" if anyone have a 6.9 I would like to know how?
  10. So you created your own Docker? or did you install it as a VM like me? I found that even if I got the Docker working and could access the UI allot of the plugins would NOT work! (They needed the fixed IP, which I never could get working on my Unraid server) There seem to be many problem with running HOOBS or Homebridge in a Docker Another thing people have to fix is the FFMPEG codec path to get Cameras working like this: The VM setup just works Update: I now have both HOOBS and Homebridge running as VM's and all my plugins work in Homebridge (I even l
  11. Wow this is really fast and better scaling than the Docker (More Icons on the web UI) and fixed IP is easy since it now has a MAC and I can just do a DHCP reservation for this (I spend all night trying to get the docker working) and it took 10 min to create the VM For anyone else who wants to try this in a VM instead of Docker on Unraid: Download Fedora ISO: Fedora-Server-dvd-x86_64-33-1.2.iso Install Fedora on Unraid as VM: (I need to update the icon for HOOBS 🙂 ) Click create and go to your VNC Fill out everythin
  12. Nice to know that other people are struggling to... I think I will try to create a VM instead I did this with Home Assistant and its rock solid! Would also eliminate the IP problems.... and if I do transcoding then this might be better?
  13. Did you find a solution to the HOOBS problem? I am struggling with the same problem: https://forums.unraid.net/topic/89206-support-malvarez00-hoobs/?do=findComment&comment=933413
  14. I can see the new fixed IP for the docker on my router UDM But I can not access the docker UI? (I set the port to 8282) I dont know if its the docker(Hoobs or its my Unraid setup with Br0?
  15. Update starting from scratch....Even if I can connect to the UI and install plugins I can not connect to HOOBS as a bridge without a fixed IP? I really need some help getting this running with a fixed IP? Can anyone help me? So far the "Custom: br0" didn't work I couldn't connect to the IP I also tried using default port 8080 on the fixed IP but no success Funny I am running +20 dockers and 5 VMs but this HOOBS docker has me beaten 😫 Update do I really need to enable this... in order to get this Docker working? no other way?
  16. I just did a second install its all running but the UI is still unreachable? I even did a fixed http (That worked before?) In the logfile I can see that it is running fine? So I cant install a new one, and I cant repair the old one ? Something is preventing the WebUI from working? (And yes it was buggy to get working for some of us just read this thread,,,, but I had it working)
  17. Anyone with something to try? I can see in the log that its running....fine But the WebUI is unreachable all the other dockers is fine. I even tried to do a reboot of the Unraid server (Desperate, been running for some months now) different browsers, different PC's
  18. I just tried to change the port and now I can NOT get to the UI - I can access the LOG and I can see that HOOBs is running fine? Does anyone know if I need to delete or change some config in the HOOBS file when changing docker port? Seems strange that its so fragile 😞
  19. Hi Mr @BrBybee Its now 2021 🙂 and I am looking at getting the Tinycam Pro setup for converting my RTSP to MJPEG for the Smarttings Control "Smart Tiles" Is this still the best option? Or is there some new to try? (I think I saw a Blue Iris as a docker but I think that would be to hard on my CPU) https://support.actiontiles.com/en/communities/12/topics/3441-tinycam-pro-android-app-web-server-stream-rtsp-and-wyze-cam-to-actiontiles
  20. Hi All I managed to get this working (Almost) by deleting the "Server" setting for port 80 and creating a new one like this: That got me the WebUI and I could start adding plugins.... BUT some seem to need a fixed IP (different than the Unraid servers) and every time I try to change Bridge to Host and writing a free static IP from my LAN I loose the WebUI and I cant connect to the webUI even if I write the new IP:PORT in Chrome? What am I doing wrong? Any help would be much appreciated Config:
  21. Hi All I have a old 3T B drive that shows with a * on the temperature Should I be worried? SMART status is okay... Br Casperse
  22. Solved by running: cd /config/www/nextcloud/updater/ sudo -u abc php updater.phar sudo -u abc php /config/www/nextcloud/occ upgrade sudo -u abc php /config/www/nextcloud/occ db:add-missing-primary-keys
  23. Update: Running the repair: sudo -u abc php /config/www/nextcloud/occ maintenance:repair sudo -u abc php updater.phar Fixed the upgrade... Not sure I want to try upgrading a 2 time for 20.0.2 ARGH failed again..... Any input on what to try next?
  24. Need help got stuck trying to update to 20.0.2 and I had to restore from backup. I unpacked the Maria DB and the appdata for Nextcloud and got it up and running again! BUT Nextcloud wants to upgrade to: And every time I try to do this I get this: And when I push continue update.... I get the "Go back..." and then I am back to Home page of Nextcloud? I also tried: Same thing no difference? Appreciate any input you might have to rectify this problem?
  25. @mrm The program completed without errors like a Champ! Sofar its working great. and it did go through 180K files 🙂 One thing because everyone use mobile phones as cameras the model library gets very big and for video this is a problem Example: Because many phones use the "moment" video when taking a photo, you get A LOT of videos in the filter that really isn't videos and I have not found any way to filter them out? (Maybee a min size to be registered as a video file?) Or some HEIC ignore (I can't be the only one with this problem) and of cause some multiple user pr