ramblinreck47

Members
  • Posts

    214
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ramblinreck47

  1. I’m positive that motherboard doesn’t have IPMI.
  2. Thanks for these! I just wanted to say that #9 is missing wget in front of the web address. I couldn't figure out what was going wrong until I figured that out.
  3. Thanks for posting this! I'm really excited to use this! The problem right now is I have no idea how to get the files from github (Do I copy the scripts and make a .txt file? What are the extensions I need to make them?) and I can't find /usr/local/emhttp/plugins/ipmi/scripts anywhere (is it on the flash drive?). If you don't have time to make detailed instructions, that's okay. If you end up having more time to patch this into the IPMI plugin itself, I might just wait till that happens.
  4. This thing would be awesome for some small form factor builds if the drivers could work with Unraid. It might just take someone buying it and seeing if it can work.
  5. I guess I missed your reply...I might have had it on my phone or some other window. I’m not completely sure but I’ll definitely look for it next time it happens. Luckily, this thing was just annoying and the poweroff command was enough safely shut everything down and ensure that it wasn’t an unclean shutdown.
  6. Currently on version 6.9.0-rc2. This is the second time this has happened to me in the last month. I shutdown my backup server and then my GUI for my main server starts giving me the 500 Internal Server Error, but I'm still able to access everything via ssh. I managed to grab syslog while in ssh, but I'm having trouble making heads or tails of why I'm seeing UPSTREAM TIMED OUT all over the place. Is it possible that the flash drive is going bad or is it some plugin that's causing issues? Any help would be awesome! syslog.txt
  7. Have you tried some of the commands that @cakes044 found? https://forums.unraid.net/topic/38108-plugin-ipmi-for-unraid-61/?do=findComment&comment=903172
  8. It really comes down to two things: Quality Do you want the best quality and efficiency for transcoding at a reasonable price? If so, you’ll want the GTX 1650 Super or above. It has the Turing encoder and decoder and it works very well. It does require a PCIE power cable though but it doesn’t use much power for transcoding. If you can handle a small step down in quality, a P400 or GTX 1050 or 1050 TI will work wonderfully. They are both 75W cards and the P400 only sips power. Number of Transcodes All Quadro cards under the P2000 and all GTX/RTX (except for the RTX 4000) cards are locked at 3 transcodes. The P2000 can handle about 20 1080p right out of the box. Going above the P2000 is really unnecessary for practically all servers unless you have a ridiculous number of people you share your server with.
  9. I'm right there with you with the X570D4U-2L2T. At least we can create fan curves inside the BMC. As for the IPMI plugin, I can kind of follow what @cakes044 did but I can't even get a config file to show up. After clicking OK and then hitting CONFIGURE, I get this: With these two motherboards becoming more popular, hopefully it'll get some special attention.
  10. I believe you mean 1650 Super because the 1060 is an older Pascal era GPU.
  11. Are you cool with more power consumption and a 2U layout? That’s what you’ll get with that Supermicro build.
  12. The Supermicro 846 is the gold standard if you can find a barebones one right now. More specifically one with a SAS2 backplane and 2 x PWS-920P-SQ. They were running about $300-$400 at the start of the year but have become very rare and expensive. I always keep a lookout on eBay or Craigslist for one. My 836 is great but I’d like the ability to add more than 16 drives.
  13. That’s the thing I’ve noticed with ASRock Rack over the years (just reading comments and such). They try a lot of different things with their boards (form factors, sockets, PCIE layouts, etc.), but that also leaves them spread pretty thin in terms of BIOS development and getting it right initially. Even with that said, I know that they have great customer service and I look forward to getting my X570D4U-2L2T in the mail next week. I expect my fair share of issues but I think that’s part of the fun of trying something new. Thanks for your work figuring out the fans! I hope dmacias will make an update to the IPMI plugin soon.
  14. Since you did a new Plex installation, do you think some of the issues could be due to an existing issue switching from the Nvidia plugin to the new Nvidia driver? Seems that those that had an issue with transcoding are ones who already had the linuxserver.io Plex Docker installed and then switched to the 6.9 beta and new driver.
  15. If your data is sensitive and valuable, I wouldn't transport 3.5" spinning hard drives like that. If you want some flexibility and ruggedness, it would be worth your while to use SSD's and have spinning drives for backups at an offsite, stationary location. It'll significantly lower the weight of your system as well as require far less room.
  16. Are you going to keep your 3.5” drives inside the case while transporting?
  17. Apparently, the X570D4U and X570D4U-2L2T work a little different than their predecessors. It looks like @cakes044 has gotten the fan controls to work with impitool. Hopefully, @dmacias will provide an update to the IPMI plugin here in the near future.
  18. Stock speeds at 3200mhz shouldn’t be much different than running with higher speeds and you won’t need to overclock which adds more instability. I too want this motherboard but it’s impossible to find right now. Provantage even took down their listing for it and when I called them, they said it could be 1-2 months before it is in stock.
  19. I agree with @Frank1940 in that we really need some sort of visual instructions setup in its own thread. A lot of users are having issues with getting all the steps correct and getting their GPU to work in Plex. This is especially true since the Nvidia plugin is now gone. Is the only way to get the drivers now is by downloading the Beta version? I’m completely onboard with having the drivers now integrated officially but it looks like a lot of kinks still need to be worked out. Guess that’s why it’s in beta.
  20. Did you make sure to reboot you server after installing Nvidia drivers?
  21. Can you post screen shots of your Docker container? Have you previously used this card in a VM? What Nvidia driver version did you install? What version of Plex are you on? When you say “dashboard GPU statistics”, do you mean the Nvidia GPU statistics plugin? Have you tried uninstalling it and trying to transcode?
  22. Did you reboot your server after installing the Nvidia drivers?