anylettuce

Members
  • Posts

    56
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by anylettuce

  1. having an odd issue latest unraid build 6.10.0.rc2 with zfs plugin. I can get it to work fine without ram transoding but as soon as I point to a /tmp folder it fails. access denied. I am wondering if ram transcoding is not an option anymore, something with zfs or my /tmp folder is setup wrong?
  2. good news is it looks like it worked no problem
  3. would I have to put all the drives back in for the correct order as well? I have 15 of them with the long file names like space did for the video.
  4. if I wanted to start over fresh with unraid but keep the current ZFS configuration what do I need to do?
  5. I have the setup, isp to pfsense---> sfp+ network switch and 4 dac cables from this switch to a 4 port sfp+ card in unraid. Now unraid is working fine on the 10g network and I was able to passthrough and get the VM to detect and install the drivers for the sfp+ port. I don't get a network or anything. I am using the virtual NIC now to test things out but would like to use a physical 10gig nic. Windows can see both the virtual and physical in device manager and network adaptor settings
  6. finally got it so I can at least explore the folders. I can not add any folders or content. I also have a 2nd unriad server I am trying to link up. The primary one is ZFS and it only storage, the 2nd one is everything else like jellyfin, sab, radarr,sonarr and more. I was able to map it over but again no adding folders/data via sonarr for example
  7. following space invador one new video I set everything up, even the last part with a share of zpool. Everything went through no issues but I can't seem to access is via the network. It shows up but that is it. I can get to the root zfs but once in there I get locked out or empty folder. Adjusting now asks for a password but everything from the unraid to the windows password does nothing, everything smb is set to public share. NAME USED AVAIL REFER MOUNTPOINT zfs 4.96M 179T 354K /zfs zfs/movies 236K 179T 236K /zfs/movies zfs/music 236K 179T 236K /zfs/music zfs/tv 236K 179T 236K /zfs/tv I will add this is a new build using the latest RC and no data is on the server yet. I can start over if needed.
  8. Yes, but they do not get removed unless you delete them. I don't even have the option now to mount any network shares.
  9. is it unassigned devices that allows network shares to be mounted? I had a few then just disappeared. I did update the plugin.
  10. is it possible to install 10.7 rc1? I know the nightly is an option but don't want to update all the time
  11. I did a test with an IPTV provider. Worked just fine for the most part
  12. anyone know of a way to change the downloaded file names to match the folder name? file name is all garbled.
  13. unifi and sab use the same port. I changed sab to port 8081
  14. I am looking at clearing out my dockers and starting over fresh. I want everything back to like I first boot up unraid docker wise. What is the best way? I have cleared everything and deleted the APP folder but still have all the templates. How do I clear these out? I am basically starting over fresh with docker as I have installed, removed and tried out various dockers over the years
  15. I know the current issues are PIA related. What are others doing? configuring to still use PIA? another PIA server to connect to? Whole new VPN and what are you using?
  16. just found out about this, would be nice
  17. Could someone post a proper how to video?
  18. due to the fact my norco 4224 case is failing I purchased a netapp diskshelf. Moved all the drives over and now am at the stage of assigning things into the correct spot. the thing is I can get close to the correct S/N but not exactly. BTW I could have purchased 2 netapp shelves and corresponding HBA and cables for the price of a replacement 24 drive case. At the time of purchase example original S/N WDC_WD60EZRZ-00GZ5B1_WD-WX11D58HUHN4 new S/N WD60EZRZ-00GZ5B1_WD-WX11D58HUHN4 The only diffrence is the WDC_. If I clear the configuration and assign everything back in the same order will I be ok?
  19. thought I had mine going but the same issue,
  20. is the setup the same? have a test server running now with 8 drives to to see how things work.
  21. I have the same card, you have the nvidia unraid build right? I have this on my 3600x machine. no workloads yet for some reason. CPU only. p2000 is in another machine will be setting up today as well
  22. maybe it is something I did trying to move trancoding onto a p2000. latest 6.8.3 nvidia build. Gpu shows up. coppy gu id to the Nvidia Visible Devices: GPU-fcf6b195-48f5-e60d-f7cc-7fc3ce2b59c8 Nvidia Driver Version: 440.59 GPU 0 Model & Bus: Quadro P2000 26:00.0 GPU 0 UUID: GPU-fcf6b195-48f5-e60d-f7cc-7fc3ce2b59c8 IOMMU group 16: [10de:1c30] 26:00.0 VGA compatible controller: NVIDIA Corporation GP106GL [Quadro P2000] (rev a1) [10de:10f1] 26:00.1 Audio device: NVIDIA Corporation GP106 High Definition Audio Controller (rev a1) I select nvidia, get nothing but errors. remove the gpu from docker and regular cpu transcoding things work ok think I got it, add more variables to the docker
  23. I just remembered why I didn't do this years ago and couldn't get anywhere. iommu is disabled on my test machine. agin cant remember if it was something I was going to look at and never did or the board can't do it. 10+ yo server hardware. I might build a low end ryzen 3 build and retire this one. I would like to have a unraid strictly for certain dockers and not to much on protection. Got to also figure out how space invador setup that 2nd pfsense to take over if unraid goes down
  24. looking at something similar, multiple isp, multiple instances of the same docker on the same machine utilizing multiple isp connections. I did ask a while ago about having mutiple isp traffic down a single cat6 run. Think the answer was yes provided VLANS are used. Trying to get pfsense setup this week and play with it this weekend. Still trying to isolate my 4 port sfp+ NIC card from unraid.