Jump to content

PR.

Members
  • Content Count

    37
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by PR.

  1. Same, just updated now won't start with the same error.
  2. I'm also seeing this with the pihole/pihole container I installed last night after switching from diginc/pihole
  3. I'm getting the same thing, Plex, ZNC, and Tautilla all saying they have updates but nothing downloads. If I go to Apps I get the following error: Error from POST call force_update. Warning: file_get_contents(/tmp/community.applications/tempFiles/currentServer.txt): failed to open stream: No such file or directory in /usr/local/emhttp/plugins/community.applications/include/exec.php on line 269 {"status":"ok","script":"feedWarning('');"} And if I ok that I get a longer error: Error from POST call get_content. Warning: file_get_contents(/tmp/community.applications/tempFiles/currentServer.txt): failed to open stream: No such file or directory in /usr/local/emhttp/plugins/community.applications/skins/Narrow/skin.php on line 77 {"display":"addDockerWarning(false);var dockerNotEnabled = false;unifi pollergoliftTools:Utilities, Network:Management   Collect ALL UniFi Controller, Device and Client Data - Export to InfluxDB and Grafana\n\n\nREAD THE INSTRUCTIONS! \nhttps:\/\/github.com\/davidnewhall\/unifi-poller\/wiki\/Installation\nhttps:\/\/github.com\/davidnewhall\/unifi-poller\/wiki\/Grafana\nhttps:\/ ...AdGuard HomesiwatincNetwork   DonateAdGuard Home is a network-wide software for blocking ads & tracking. After you set it up, it\u2019ll cover ALL your home devices, and you don\u2019t need any client-side software for that. With the rise of Internet-Of-Things and connected devices ...motioneyedjaydevNetwork   DonateMotionEye is a web frontend for the motion daemon, written in Python.\nBeing based on Alpine Linux, size of this container is very small (less than 100MB in download size).\nFirst run will start with motioneye default settings. To use a preco ...ATLASich777GameServers   DonateThis Docker will download and install SteamCMD. It will also install ATLAS and run it (this docker does also have a built in Redis server for quick server setup, you also can disable it in the variables below).\r\n\r\nATTENTION: First Startup c ...OpenRCT2ich777GameServers   DonateThis Docker will download and install the preferred version of OpenRCT2.\r\n\r\nATTENTION: First Startup can take very long since it downloads the gameserver files!\r\n\r\nManual Installation: You can also drop a custom version (even a develop vers ...openVMTools_compiledStevenDOther, Plugins   Open-VM-Tools for running unRAID as a VM under ESXi.unmsnico640Network:Management, Tools:Utilities   This is an all-in-one Alpine Linux based Docker image for running the Ubiquiti Network Management System. This image contains all the components required to run UNMS in a single container and uses the s6-overlay for process management.\r\n\r\nT ...red discordbotphasecorexTools:Utilities   The newest Red-Discordbot in a convenient multi-arch container \r\n\r\nHow to create a bot account: https:\/\/discordpy.readthedocs.io\/en\/v1.0.1\/discord.html#creating-a-bot-account\r\n\r\nReadme: https:\/\/github.com\/PhasecoreX\/docker-red-discordbotXonoticich777GameServers   DonateThis Docker will download and install the preferred version of Xonotic.\r\n\r\nATTENTION: First Startup can take very long since it downloads the gameserver files!\r\n\r\nUpdate Notice: If you want to update the game simply change the version numbe ...Hurtworldich777GameServers   DonateThis Docker will download and install SteamCMD. It will also install Hurtworld and run it.\r\n\r\nATTENTION: First Startup can take very long since it downloads the gameserver files!\r\n\r\nUpdate Notice: Simply restart the container if a newer ver ...QuakeLiveich777GameServers   DonateThis Docker will download and install SteamCMD. It will also install Quake Live and run it.\r\nInitial ServerName: 'Quake Live Docker' and Password: 'Docker' (without quotes)\r\n\r\nATTENTION: First Startup can take very long since it downloads t ...xteve_g2g_owialturismoDownloaders, Tools:Utilities   xteve, guide2go, owi2plex in one docker with cron\r\n\r\naccess xteve webui ip:34400\/web\/\r\n\r\nafter docker start check your config folder and do your setups, setup is persistent, start from scratch by delete them\r\n\r\ncron and xteve start options ...binhex urbackupbinhexProductivity, Tools:Utilities, Backup   DonateUrBackup is an easy to setup Open Source client\/server backup system, that through a combination of image and file backups accomplishes both data safety and a fast restoration time.\n File and image backups are made while the system is ru ...plex webtronyxMediaServer:Other   PlexWeb is a web app for Plex servers. Connect to your server via your URL and token to access features like viewing current activity and adding playlists based on IMDb lists. Based on Flask.recordings converterdjaydevMediaApp:Video   DonateWatches for .ts files made by live TV recordings and converts them to h265 .mp4 files automatically. Supports Nvidia and Intel HW transcoding. Instructions at https:\/\/github.com\/djaydev\/docker-recordings-transcoderxteve_guide2goalturismoDownloaders, Network:Proxy   xteve, guide2go in one docker with cron\r\n\r\nsetup guide2go SD subscrition as follows or copy your existing .json files into your mounted \/guide2go folder \r\ndocker exec -it \"dockername\" guide2go -configure \/guide2go\/\"your_epg_name\".json\r\n\r\nto ...xtevealturismoMediaApp:Other, Network:Proxy   xteve, in docker with cron\r\n\r\ndocker runs in host mode \r\naccess xteve webui ip:34400\/web\/\r\n\r\nafter docker start check your config folder and do your setups, setup is persistent, start from scratch by delete them\r\n\r\ncron and xteve start opti ...OVPN_PrivoxyalturismoNetwork:Proxy   openvpn with privoxy in docker with cron\r\n\r\nafter docker start check your config folder, add your *.ovpn file(s) and edit logindata.confgo ipfsipfsOther   DonateIPFS is a global, versioned, peer-to-peer filesystem. It combines good ideas from Git, BitTorrent, Kademlia, SFS, and the Web. It is like a single bittorrent swarm, exchanging git objects. IPFS provides an interface as simple as the HTTP we ...owi2plexalturismoDownloaders   a xml grabber for enigma with open webif\r\n\r\nafter docker start check your config folder and do your setups, setup is persistent, start from scratch by delete them\r\n\r\ncron options are updated on docker restart.\r\ncronjob changes doesnt requir ...guide2goalturismoDownloaders   a xml grabber from schedule direct service\r\n\r\nafter docker start check your config folder and do your setups, setup is persistent, start from scratch by delete them\r\n\r\ncron options are updated on docker restart.\r\ncronjob changes doesnt requ ...radarrsyncdmaniusDownloaders   RadarrSync Syncs two Radarr servers through web API. This is a modified version designed to be run in a docker container. This version supports only two servers.\r\n\r\nRADARR_URL -> The endpoint of your radarr server\r\n\r\nRADARR_KEY -> The API k ...plpptronyxTools:Utilities   PHP Library Presenter for PLEX\r\n\r\nProvides a PHP front end to simply present PLEX libraries on the web without the possibility to play or download the library items. Currently movie\/home video, TV show, music and photo\/picture libraries are ...TraktarreafxxTools:Utilities   Script to add new series and movies to Sonarr\/Radarr based on Trakt lists. \r\nFor more info on env variables and setup of your config file, check out: https:\/\/hub.docker.com\/r\/eafxx\/traktarr","script":"$('#templateSortButtons,#sortButtons').hide();enableIcon('#sortIcon',false);"} I'm still running 6.7.0 here. Thanks //EDIT I've updated to 6.7.2 and the error in Apps has cleared however the three docker containers are still reporting updates and not downloading anything.
  4. Set back to 3G this morning (it reported an out of memory crash with only 1024M) and all seems to be working again. Thanks for the quick response!
  5. Yup, there's '3G' in there which has been in there since I set it up in 2017, I have quite a lot of files and in the past Java would crash out with the default allocation (definitely did in Windows, can't remember about the Docker container version). I removed the value and still saw the same issue (was still reporting '3G'), I've now set it to '1024M' which I believe is the default value and it seems to have started correctly, currently syncing blocks... Fingers crossed! Thanks
  6. Nothing is jumping out to me, but I have seen this: [06.23.19 00:12:19.004 INFO main emory.UpgradeRetainMemoryMaxHeap] JOU:: Unable to update memory max heap size., INVALID_VALUE com.code42.core.CommandException: Unable to set -Xmx, invalid memory value (name=-Xmx, value=3G) STACKTRACE:: INVALID_VALUE com.code42.core.CommandException: Unable to set -Xmx, invalid memory value (name=-Xmx, value=3G) at com.code42.javaoptions.JavaOptionUpdater.setOption(JavaOptionUpdater.java:182) at com.code42.service.maxheapmemory.MaxHeapMemoryUpdateJavaOption.updateJavaOption(MaxHeapMemoryUpdateJavaOption.java:39) at com.code42.service.maxheapmemory.UpgradeRetainMemoryMaxHeap.run(UpgradeRetainMemoryMaxHeap.java:34) at com.backup42.service.upgrade.UpgradeManager.runUpgrades(UpgradeManager.java:100) at com.backup42.service.upgrade.UpgradeManager.run(UpgradeManager.java:78) at com.backup42.service.CPService.checkUpgrade(CPService.java:1473) at com.backup42.service.CPService.start(CPService.java:655) at com.backup42.service.CPService.main(CPService.java:2051)
  7. engine_error.log is reporting the following error over and over: [main] INFO org.eclipse.jetty.util.log - Logging initialized @2687ms WARNING: An illegal reflective access operation has occurred WARNING: Illegal reflective access by com.google.inject.internal.cglib.core.$ReflectUtils$1 (file:/usr/local/crashplan/lib/guice-4.2.2.jar) to method java.lang.ClassLoader.defineClass(java.lang.String,byte[],int,int,java.security.ProtectionDomain) WARNING: Please consider reporting this to the maintainers of com.google.inject.internal.cglib.core.$ReflectUtils$1 WARNING: Use --illegal-access=warn to enable warnings of further illegal reflective access operations WARNING: All illegal access operations will be denied in a future release [main] INFO org.reflections.Reflections - Reflections took 403 ms to scan 31 urls, producing 1526 keys and 7604 values engine_output.log is reporting the following over and over: CrashPlan arguments in use: Executing CP Service Launching CPService as system JVM arguments in use: -Dsun.jnu.encoding=UTF-8 -Dfile.encoding=UTF-8 -Dsun.net.inetaddr.ttl=300 -Dnetworkaddress.cache.ttl=300 -Dsun.net.inetaddr.negative.ttl=0 -Dnetworkaddress.cache.negative.ttl=0 -Dapp=CrashPlanService -DappBaseName=CrashPlan -Djna.nosys=true -Djava.awt.headless=true -DCrashPlan=CrashPlan -Dnashorn.args=--no-deprecation-warning -Djava.library.path=/usr/local/crashplan -Djna.library.path=/usr/local/crashplan Thanks
  8. Mine just updated and now it seems to be stuck saying: [CrashPlanEngine] starting...
  9. PR.

    Still locking up

    At the time the issues weren't entirely clear, yes the machine was locking up but the errors were different, initially I was running RC version of unRAID so put it down to that (first post), then the issue went away, then it came back and I was getting screen dumps (second post), then I was getting drive errors and the cache pool failed (third post), then I had a HDD failure, it's only been since August/September time that the issue has been identical with it locking up at the cursor with 0 errors (this post). When I was asked to keep everything to one post I did so and have been journaling my problems here ever since.
  10. PR.

    Still locking up

    Final update on this... Having installed 6.6.6 and booting in to normal CLI as menitoned previously I've not had any further issues and I'm currently on 45 days up time. If you're reading this and having problems with instability and are sure your hardware is sound I'd suggest disabling plugins as a first step!
  11. PR.

    Still locking up

    I thought I'd post a little update on this, as I was having lock ups even when Dockers and VMs were disabled and being fairly sure the hardware was sound I decided to look at the Plugins, so I removed the following: Dynamix Directory Caching Dynamix System Info Dynamix System Stats Dynamix System Temp Nerd Pack Tip and Tweaks Leaving: CA Backup CA Cleanup Appdata CA Update Applications Community Applications Dynamix SSD Trim Fix Common Problems Unassigned Devices unBalance User Scripts I also decided to boot in GUI mode so that when it locked up I could get an exact time (the clock would lock up I guessed). Now 45 days later (the longest uptime since I built the server) I've not had any lockups despite heavy Docker & VM usage, Syslog has recorded no errors and (touch wood) everything has worked as it should. Assuming it's not a GUI/CLI display issue my theory is that the constant reading of the temp sensors was causing a problem with the motherboard(?) seems unlikely but that's all I could come up with. My next planned step is to update from 6.6.2 to 6.6.5 and boot back in to normal CLI and see how we go. If I have problems try going back to GUI and if still problems go back to 6.6.2 CLI. I'll update again once I have further info!
  12. PR.

    Still locking up

    No it didn’t, less than 2 days uptime and I woke up this morning to it not responding. Now a new development: the webui won’t load, log on to th server locally check the syslog and surprise surprise it says everything’s fine...
  13. PR.

    Still locking up

    Well it locked up again on Friday and then again this afternoon, again with nothing running. On Friday I pulled out the internal USB header connector (so the USB Stick stays in the server rather than using an external port) and it had me wonder about the RAM again, again memtest said all was ok. So this afternoon after crashing again I popped the server open replaced the internal USB Header connector, and looked again at the RAM, and checked the manual, and it's not fitted in the right order... I have the two DIMMs plugged in to A1/A2, apparently for Dual Channel I need to be plugged in to A2/B2, I was sure I'd have noticed this before but I checked my photos from February of the BIOS and it's there clear as day... So I swapped it to the correct ports and now it reports Dual-Channel. Maybe that will make the difference...
  14. PR.

    Still locking up

    So after 29 hours of 100% load across all the cores without issue I stopped the process yesterday afternoon. Ran a parity check after starting the array which finished this morning, didn't start any docker containers or VMs. Checked it this evening about 9pm still running ok, just checked it again at 11pm and it's locked... Guess I'll try 29 hours of memtest next...
  15. PR.

    Still locking up

    Since 6.6.0 lock ups seem to have increased, don't think I've seen more than a couple of days before it locks up, after another lockup I started getting errors on one of the cache drives: BTRFS critical (device sdh1): corrupt leaf: root=5 block=1935130624 slot=25 ino=625408 file_offset=0, invalid disk_num_bytes for file extent, have 18412971642897364992 Tried running a repair but it wasn't having it, in the end I accidentally on purposely wiped the cache pool recreated it and restored from a backup, no more errors. Self tests on both SSDs reported no issues. It locked up again a couple of days later. Opened it up and ripped out the old SanDisk SSDs that were being used in Unassigned Devices. Removed, re-connected, and checked all the remaining SATA cables. Did the 6.6.1 update yesterday morning, did a Duplicati backup to the array from my gaming PC last night, turned PC off and got in to bed, unRAID had locked up, no errors. Updated the BIOS this morning and kicked off a MPrime/Prime95 blend test this afternoon, been running nearly 10 hours so far without issue, will leave it running for 28 hours and see what happens...
  16. PR.

    Still locking up

    I can't say it's not the PSU, it's new and there's no dodgy connectors, purely the included cables going straight to the components. Voltages in the BIOS look ok, though that's not exactly proof. Server crashed again today, came home at just after 17:00 and checked it was still up and running Diagnostic Mode ran at 17:09, 17:39, and never ran again, I checked it after 19:00 and it was not responding. I had moved the Trim schedule to run at 19:00 and thought this might be the smoking gun but no, the server looks to have already crashed before it had chance to run. Disabled VMs (not that I'd run any since the last crash) and only running 3 Docker Containers and see how we go... Last Diagnostics are attached. aventine-diagnostics-20180906-1739.zip
  17. PR.

    Still locking up

    Problem is sometimes it locks up with an error on the display, sometimes it just locks up with nothing. When it first started I assumed it was something to do with the new release of 6.4.x I don't think it will be a power issue, I’ve had a Dell server plugged in to that outlet for 8+ years (running Windows Home Server) and then an old home made server plugged in there for a 4+ years (running Windows Server 2012). I’ve also got an old 2010 i7 iMac and an old i7 Gaming PC plugged in nearby that have ran for years without issues. As of right now the server spends most of the day idling with the array drives spun down, it’s got Plex on it so it occasionally does some DVR transcoding, but I’m pretty much the sole user of Plex so it’s never stressed. None of the other docker containers are very demanding, I stopped running Pi-Hole because it needing a separate IP address seemed to be causing macvlan Call Trace errors and also when the server crashed it was obviously unable to respond to DNS queries from other devices. CPU temps seem reasonable, I’m not overclocking, and I have a large aftermarket Noctua cooler fitted that keeps idle temps to low 30s and load temps at high 40s, that’s what the Dynamix plugin reports and BIOS/memtest also reports similar values so have no reason to doubt them, the room it’s in doesn’t get overly warm either. The vast majority of crashes have happened overnight between 4am and 7am, made me think it was an SSD Trim issue as this is when it runs its daily purge, sometimes the trim is in the logs pre-crash, sometimes it is not. I could disable docker/VMs but I have a work VM on that I really need access to and I don’t really want to have the server unavailable for anywhere up to a month. I’ll turn on troubleshooting mode and see what happens. Thanks
  18. PR.

    Still locking up

    I've not used Troubleshooting Mode in the Fix Common Problems plugin in the past because the machine can run for as long as 40+ days before locking up and I'm concerned it will fill the USB stick up, I am using a Custom Script that writes the syslog file to the USB Stick as information is generated which is what I've posted earlier, I've attached to this post my full diagnostics, though obviously doesn't include the logs from before the crash. Here's my previous posts: aventine-diagnostics-20180902-1542.zip
  19. Another couple of weeks another lockup... Locked up just over two weeks ago, ran memtest86+ on the unRAID boot tool using SMP option and after a few minutes it will error out and reboot the machine. Looking at the memtest86+ information the reported RAM timings are wrong and it's reported as DDR3 rather than DDR4. So I downloaded the latest memtest86+ version off their website and ran it on a separate USB stick and it ran for 24 hours without issue. I updated the BIOS for my Asrock Z370 Taichi Intel Z370 and checked the BIOS settings again, I then switched to UEFI boot for UnRAID rather than BIOS, and its been up and running for 16 days (running VMs, Docker containers, maxing the CPU Cores on transcoding etc.) until the early hours of this morning (again) and once again when I woke up this morning the server was locked up, no errors on the monitor (just the 'login' line) and nothing in the logs. Looking at the logs this time there's not even any call traces as I'd stopped using PiHole. I've attached the latest log file, and screenshots of my BIOS config just in case I'm missing something. I really don't know what to do... Server Specs: Asrock Z370 Taichi Intel Z370 Intel Core i7-8700K 3.7GHz Corsair Vengeance LPX 16GB RAM (2x8GB) Samsung 500GB 850 EVO SSD (2x for Cache Drive) SanDisk SSDs (2x as Unassigned Devices for VM Storage) WD Red Assorted for Array Seasonic P Series 760w '80 Plus Platinum' Modular Power Supply syslog-1534553021.txt BIOS Photos.zip
  20. Another day another crash. Had a drive failure last week, replaced the drive and Parity rebuild ran with no issues. Also took the time to pull the PCIE SATA cards in case they were causing problems and wired the (Unasigned) drives straight to the onboard SATA ports. All ok, no issues apart from the continued Call Traces from MacVlan because I run Pi-Hole docker on its own IP. Last night I fired up a VM that I use for work, all ran fine, did what I needed for around 5 hours then shut VM down. A few dockers containers wanted to be updated so did that before bed. Woke up about 3am, some of the drives were still spun up but Server was accessible. Woke up at 9am this morning servers locked up, not accessible. Check the connected monitor this error is on screen... Reboot server, check my persistent logs, 3:36 some drives spin down due to inactivity, then nothing more is logged. So frustrating...
  21. I had a similar issue but it was with a previous version (6.5.?), renamed plex to Plex, znc to ZNC, tautilli to Tautilli, iirc they all seemed to break, losing the WebUI options. In the end I had to delete the items from the docker list and re-add them and point them back at their app data they worked fine again at that point. Renaming a docker from "binhex-delugevpn" to "DelugeVPN" was fine, it only had problem when the only difference was a case change. I'd just assumed it was my own incompetence, so didn't report it!
  22. I have run a memtest in the past (though only for a couple of hours) and didn’t throw up any errors, I guess it might be worth running it for longer?
  23. Hi, I hadn’t, but I’ve just run it now, it didn’t take very long at all, this was the output, I can’t see any suggestion that it needs repairing: Thanks
  24. Hi Phaeretic, did you ever solve this issue? I've seen similar errors and can't workout what the issue is. Thanks
  25. Once again I woke up this morning and my unRAID server had locked up after 25+ days uptime, once again I'd been doing a lot of VM work the night before. This time though I had been putting my System Log file on to the Flash drive so I can see what happened... and it shows nothing. 5am, last syslog entry - SSDs are trimmed 5:36am PiHole reports its last DNS query 6am, I wake up with no internet (because PiHole is down). Checking the monitor it reports an xfs error, but once I reboot the server nothing is reported, and I'm sure once the parity check is done it will report no issues. Here's the log up to the crash: syslog-1526505426.txt Here's the diagnostics: aventine-diagnostics-20180613-0629.zip Here's the screenshot of what was shown on the screen when I checked this morning: This is really frustrating as I just don't know what to do to try and fix this as theres no real info. Any help? Thanks