mattgob86

Members
  • Content Count

    60
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About mattgob86

  • Rank
    Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Legend! Thank you for the help, now i can try the my servers again.
  2. No worries, everyone is busy. So can I change that flash file through nano editor on putty? I have a rootshare but that only shows my unraid share via smb. I'm not sure how I can change that file.
  3. So I have not been able to access my server via the webui for the past 3 days. I have ssh and all my dockers still working but I cannot access the gui. I am getting an error below in my log Mar 26 02:08:34 BigBeast nginx: 2021/03/26 02:08:32 [emerg] 21124#21124: bind() to 0.0.0.0:445 failed (98: Address already in use) Mar 26 02:08:34 BigBeast nginx: 2021/03/26 02:08:32 [emerg] 21124#21124: bind() to [::]:445 failed (98: Address already in use) Mar 26 02:08:34 BigBeast nginx: 2021/03/26 02:08:32 [emerg] 21124#21124: bind() to 0.0.0.0:445 failed (98: Address already in use)
  4. I am having the same issue today. I have rebooted the server and restarted the api to no avail. I cannot reach my server locally by its ip at all. I did not setup the remote access yet but I will echo your point of the My Server Page being intermittent on access unavailable/local access.
  5. I just had this same problem tonight kernel: traps: lsof[9085] general protection fault ip:154a7cfa2a9e sp:bf3407c6e871124a error:0 in libc-2.30.so[154a7cf83000+16b000]
  6. So why if this is at the top, after a docker update does it add automatically another I have seen this before and it hasn't been a problem with the exception of the last 2-3 weeks of updates not letting the docker start after update until that new http: variable is removed.
  7. I came here for this as well. I have the Port 80 already in my template at the top. Every time I update the docker, it adds another variable for port 80 and filled in as port 80 at the bottom and the conflict makes the docker die and it won't start until i remove the added variable. No matter how many times I remove it, it adds it back. I don't know if this is because I just changed the repo when it was switched to swag and left the existing template alone.
  8. I have been having this happen for a couple weeks. I posted diagnostics and no one responded to it at all.
  9. I noticed a couple days ago that I was running a higher than normal % of used ram. Today I have a message from Fix Common Problems that says I have Out of Memory errors. I have downloaded my diagnostics and attached them. Could someone tell me what may be causing my errors please? bigbeast-diagnostics-20200517-2010.zip
  10. Is there something that needs to happen to get nvidia SMI data to work in this new docker? I had it working in the old one but now the steps to create it before are not working.
  11. So I came here to do the same thing but I do have it working but it is fairly slow loading the files The Configuration is what you have setup in the docker configuration @wombat I just didn't think about using SMB but this worked straight away for me, just slow.
  12. I love the scalability of the whole system, Dockers,data, hardware...etc. I would like to see some zfs native support to support versioning on files.
  13. I am trying to update my config but it does not appear to have the new geoip2 in the appdata. Everything that I am looking at for geoip still has a data of 10/20/18 when I initially created it. Is there a walkthrough or something I can follow to get it back up and going?
  14. I am getting an error this morning after the last update nginx: [emerg] unknown directive "geoip_country" in /config/nginx/nginx.conf:15 nothing changed on my end, do I need to change something in my config?
  15. I got it running in both Unraid as a docker and in my Home Assistant VM. Both really didn't work for me correctly so I have backed off. When I say they didn't work for me it was good and bad. It was blocking my rachio sprinklers and they lost connectivity and then it would not actually block the adult content with the warning screen. Things just got screwy with my internet searches. That and having a baby a couple weeks ago has limited my time to mess with it.