Jump to content
dorgan

[Plugin] Plex Streams

147 posts in this topic Last Reply

Recommended Posts

On 6/30/2020 at 10:49 AM, dorgan said:

Warning issue should now be resolved, with version 2020.06.30b.  Also, so should the dashboard display, but let me know if not and I will down grade to previous version of unraid without translation support

Hey @dorgan,

Thanks for the update, Sorry I just saw your comment today after an update was pushed.

 

Unfortunately the Dashboard Widget still is not in bounds of widget.

image.thumb.png.aa8ef6deb6e1a82aa0ebb7ac049c3de5.png

 

Upon further Inspection, the widget is out of bounds on 3 column or 1 column layout width.

On 2 column layout it is OK for the most part.

 

Below are 2 screenshots for clarity.

 

- 3-column layout

image.thumb.png.60c6645354b1e98aa13e1309ba15020e.png

 

- For 2 column layout wider than this the widget is OK. This is the boundary case.

image.thumb.png.286bb027b4170070e47fa3136cf17f57.png

 

The Warning issue was actually not visible now on the NAVBAR page, so that may have fixed.

 

Cheers on the good work!

Share this post


Link to post
On 7/12/2020 at 12:10 PM, Shomil Saini said:

Hey @dorgan,

Thanks for the update, Sorry I just saw your comment today after an update was pushed.

 

Unfortunately the Dashboard Widget still is not in bounds of widget.

image.thumb.png.aa8ef6deb6e1a82aa0ebb7ac049c3de5.png

 

Upon further Inspection, the widget is out of bounds on 3 column or 1 column layout width.

On 2 column layout it is OK for the most part.

 

Below are 2 screenshots for clarity.

 

- 3-column layout

image.thumb.png.60c6645354b1e98aa13e1309ba15020e.png

 

- For 2 column layout wider than this the widget is OK. This is the boundary case.

image.thumb.png.286bb027b4170070e47fa3136cf17f57.png

 

The Warning issue was actually not visible now on the NAVBAR page, so that may have fixed.

 

Cheers on the good work!

What version are you running?  I thought I noticed and fixed this in the latest release.

Share this post


Link to post
Posted (edited)

Hey Guys,

 

I can see there is an automatic server searching feature but it is not finding my server which is running in a container. Even with the Plex Token he got through the Oauth forwarding. Is there any way to pass the ip manually or something else?

 

Kind regards

Edited by CK98

Share this post


Link to post
37 minutes ago, CK98 said:

Hey Guys,

 

I can see there is an automatic server searching feature but it is not finding my server which is running in a container. Even with the Plex Token he got through the Oauth forwarding. Is there any way to pass the ip manually or something else?

 

Kind regards

Do you require SSL on your plex server, if so then I would suggest selecting the Use SSL Connection option, and seeing if that returns your servers.

Share this post


Link to post
16 hours ago, dorgan said:

Do you require SSL on your plex server, if so then I would suggest selecting the Use SSL Connection option, and seeing if that returns your servers.

I tried that already. But it shouldn't matter because plex is reachable within the local net at http://192.168.178.200:32400.

Share this post


Link to post

Hey,

 

Is it possible to change the width of the plugin ? With 3 columns, it's too large ? I use the version from 20th July,

 

image.thumb.png.e4ac32bdd95a6b8d70e3b7dfeefddfe7.png

Share this post


Link to post
29 minutes ago, Alex.b said:

Hey,

 

Is it possible to change the width of the plugin ? With 3 columns, it's too large ? I use the version from 20th July,

 

image.thumb.png.e4ac32bdd95a6b8d70e3b7dfeefddfe7.png

Really wierd I am using the same layout and do not have this issue.  I am using the beta, so let me see if something is broke with what is being called "legacy" supported layouts.

Share this post


Link to post
17 hours ago, Alex.b said:

Hey,

 

Is it possible to change the width of the plugin ? With 3 columns, it's too large ? I use the version from 20th July,

 

image.thumb.png.e4ac32bdd95a6b8d70e3b7dfeefddfe7.png

This should now be corrected in 2020.07.23

Share this post


Link to post
On 7/14/2020 at 10:18 AM, dorgan said:

What version are you running?  I thought I noticed and fixed this in the latest release.

Hey @dorgan,

Running 2020.07.23 and that issue is resolved. I see others were having this issue as well. So that should help them as well.

 

My recommendation would be to keep Name & Status in one line and User & Time in next line for better readability purposes and that would also give enough room to display complete names instead of cutting them off.

 

Thanks for the update though!

 

Cheers!

-Shomil Saini

Share this post


Link to post
On 7/26/2020 at 11:43 PM, Shomil Saini said:

My recommendation would be to keep Name & Status in one line and User & Time in next line for better readability purposes and that would also give enough room to display complete names instead of cutting them off.

You should be able to see the full name if you hover over the name for a couple of seconds.

Share this post


Link to post

my network is 192.168.0.x, i am downstairs in the house, mom's network is 192.168.1.x, how can i get it to find her plex on the x.x.1.x network when i am on x.x.0.x?

Share this post


Link to post
rm: cannot remove ´usr/local/emhttp/plugins/plexstreams/Plex_Streams.page.off´: No such file or directory

I'm getting this error on boot.

image.png.4f2668fd703399534b79a55b9cd83cab.png

Version 2020.07.23

Share this post


Link to post
32 minutes ago, Zotarios said:

rm: cannot remove ´usr/local/emhttp/plugins/plexstreams/Plex_Streams.page.off´: No such file or directory

I'm getting this error on boot.

image.png.4f2668fd703399534b79a55b9cd83cab.png

Version 2020.07.23

Ok I will look into this, what version of unraid are you on?

Share this post


Link to post
Posted (edited)
On 8/11/2020 at 2:35 PM, dorgan said:

Ok I will look into this, what version of unraid are you on?

Forgot about that!

I'm on 6.8.3

 

Seems like you might be issuing de "rm" not on the root path. Adding "/" to "usr" would do it (I suspect)

Edited by Zotarios
Inquired some

Share this post


Link to post

Ever since my Plex updated the other day my plugin stopped working.   Unraid 6.8.3 Plex version of by binhex and the most current version of your Plugin It worked flawlessly up until the latest plex update for me. 

Share this post


Link to post

Any plans on adding support for HW transcoding? Like have it show when a stream is being HW transcoded. 

I'm also having the same issue @Shomil Saini is having with the dashboard widget. This only occurs when using it on the left panel. If i move it to the right panel it works fine and doesn't overlap other widgets. 

Edited by jrdnlc

Share this post


Link to post
On 9/16/2020 at 3:24 PM, jrdnlc said:

Any plans on adding support for HW transcoding?

I believe it already does, but will double check and if not will look into adding it.
 

 

On 9/16/2020 at 3:24 PM, jrdnlc said:

I'm also having the same issue @Shomil Saini is having with the dashboard widget. This only occurs when using it on the left panel. If i move it to the right panel it works fine and doesn't overlap other widgets. 

He reported his issue as resolved with the last update, if you are still having an issue please let me know what version of unraid you are running and attach a screenshot so I can see what its doing.

Share this post


Link to post
On 9/2/2020 at 10:32 PM, NetworkKingPin said:

Ever since my Plex updated the other day my plugin stopped working.   Unraid 6.8.3 Plex version of by binhex and the most current version of your Plugin It worked flawlessly up until the latest plex update for me. 

You may have to re-connect with plex via setup.  I noticed I had to do that the other day.  To do this go into the settings for this plugin and click on Get Plex Token, then re-select servers and hit save.  So if you require SSL be sure to select Use SSL Connection.

Share this post


Link to post
17 hours ago, dorgan said:

I believe it already does, but will double check and if not will look into adding it.
 

 

He reported his issue as resolved with the last update, if you are still having an issue please let me know what version of unraid you are running and attach a screenshot so I can see what its doing.

 

I don't see it showing if it's either a software or hw transcode.  Here is a photo of the overlapping issue with the Disk Location plugin

 

 

Unraid:Dashboard 2020-09-19 07-22-33.png

Share this post


Link to post
45 minutes ago, jrdnlc said:

 

I don't see it showing if it's either a software or hw transcode.  Here is a photo of the overlapping issue with the Disk Location plugin

 

 

Unraid:Dashboard 2020-09-19 07-22-33.png

Ok I happen to use this plugin, so I'll take a look...

Share this post


Link to post
On 9/18/2020 at 3:58 PM, dorgan said:

You may have to re-connect with plex via setup.  I noticed I had to do that the other day.  To do this go into the settings for this plugin and click on Get Plex Token, then re-select servers and hit save.  So if you require SSL be sure to select Use SSL Connection.

Working great now thank you. 

 

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.