Dimtar

Members
  • Content Count

    538
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Dimtar

  1. This was it, I didn't realize that a BIOS setting even had that effect. Its working now, thank you for your patience and help troubleshooting.
  2. I have a 1050TI that does my transcoding for now but I would like to retire it one day. Cheers
  3. Not that I know of, have had the box for about 6 months and only went into the bios once before today to enable VT-D and it has worked before. I will leave it for now and check in later, thanks for your help though.
  4. Thank you very much for this link, I am not sure it has solved my problem though. I followed the instructions on the post to enable the i915 driver I believe but its not working I don't think.. root@DIMRAID:/boot/config/modprobe.d# ls -lah total 8.0K drwx------ 2 root root 4.0K Jan 21 16:49 ./ drwx------ 11 root root 4.0K Jan 21 16:52 ../ -rw------- 1 root root 0 Jan 21 16:49 i915.conf root@DIMRAID:/boot/config/modprobe.d# intel_gpu_top Failed to detect engines! (No such file or directory) (Kernel 4.16 or newer is required for i915 PMU support.) root@DIMRAID:/boot/config/
  5. I have used iGPU transcoding on unRaid 6.8.x before. Just to ensure I wasn't wasting anyones time I rebooted my server with a screen plugged in to ensure VT-D was enabled and it was. unRaid 6.9RC2 and an Intel 6700K Let me know what else I can check if needed. root@DIMRAID:~# intel_gpu_top Failed to detect engines! (No such file or directory) (Kernel 4.16 or newer is required for i915 PMU support.) root@DIMRAID:~# intel_gpu_frequency Test requirement not met in function drm_open_driver, file drmtest.c:463: Test requirement: !(fd<0) No known gpu found for c
  6. I installed the new iGPU plugin, if I try to run the intel_gpu_top command I get this: Failed to detect engines! (No such file or directory) (Kernel 4.16 or newer is required for i915 PMU support.) I removed modprobe i915 from my GO file and rebooted, it didn't seem to fix anything. Running 6.9RC2 if that helps.
  7. Thanks @potjoe I’ve had a bit of a search and it seems other people are having the issue too. The forums also appear to be down so will circle back later.
  8. @benhall847 I uploaded some files to my test instance and they are 100% going into the docker volume not where they should be going into my /mnt/user/ncp folder. Can I confirm what version of unRaid you're running?
  9. Open the container with the console or: docker exec -it nextcloudpi sh Then run: df -h I just spun up a new instance of the container on an unRaid box that has never had it before and it shows this: shfs 48T 23T 26T 48% /data Can you see if the container is atleast aware of the /data directory?
  10. @benhall847 In your last screenshot, can you click edit on the one labelled "Nextcloud data folder" and send a screenshot?
  11. I have a suggestion around long term credit for community members. Often I see companies have a credits section where they acknowledge the open source projects that enable their product/service. Maybe unRaid could maintain a credits/origins page where they acknowledge the projects that help brought unRaid to where it is today but also the people. To use the example of @CHBMB his work (along with others I am sure) lead to people being able to use DVB with unRaid for years before it was more officially supported, their work paved the way for the features we have now. They did the hard work
  12. Great script, thank you. If we want to mount more then one thing, can we do that by just duplicating the script?
  13. Hi all. I am trying to set this up but if I open the webui via the unRaid docker manager i get a page saying "Whoops, looks like something went wrong." In the container log I see this: Module ssl disabled. To activate the new configuration, you need to run: service apache2 restart 2020-09-07 11:58:27,028 CRIT Supervisor running as root (no user in config file) 2020-09-07 11:58:27,030 INFO supervisord started with pid 1 2020-09-07 11:58:28,031 INFO spawned: 'exit_on_any_fatal' with pid 20 2020-09-07 11:58:28,033 INFO spawned: 'apache' with pid 21 2020-09-07 11:58:28,
  14. Hi all. Just installed the Matomo container, it started but if I try to access the web interface I get this: Unable to read INI file {/opt/bitnami/matomo/config/config.ini.php}: Syntax error in INI configuration: Your host may have disabled parse_ini_file().
  15. Neither of those options are good, I will do a bit more testing and see what I find. Thanks for your time.
  16. Yes, yes and yes. 00:00.0 Host bridge: Intel Corporation Xeon E3-1200 v5/E3-1500 v5/6th Gen Core P rocessor Host Bridge/DRAM Registers (rev 07) Subsystem: Gigabyte Technology Co., Ltd Skylake Host Bridge/DRAM Registe rs Kernel driver in use: skl_uncore 00:02.0 VGA compatible controller: Intel Corporation HD Graphics 530 (rev 06) DeviceName: Onboard IGD Subsystem: Gigabyte Technology Co., Ltd HD Graphics 530
  17. Hi all. Just put a new unraid box together, I bought a 2nd hand 1050 TI to go with it. I'm running 6.8.3 and have installed the Nvidia drivers/version twice now incase I did it wrong the first time. I'm getting this: I've tried the two PCIE slots the box has but it doesn't seem to pick up the card at all? The fan on the side of the card is spinning so I know it at the very least has power. Not sure what to do next.
  18. Make sure that bridging is turned on in your Settings > Network You will to stop the array to make the change.
  19. Did you work this out or are you still stuck? This all looks right, did you try wiping the folder and starting it again?
  20. That is the right one, it has a slightly odd name but it’s right.
  21. Dimtar

    Plexdrive

    This has been picked up by a new dev, not sure if we want to see this updated or not as an alternative.
  22. The files are owned by another user which is why you don't have permission via the network. Given Nextcloud is a data storage tool, I would personally doing my moving etc. via the NC desktop sync tool or via the web interface. I realize its slower but I would want to do it officially so NC has a record of all the changes etc. If you're set on doing it via a network share you might have to muck with permissions and that break your NCP install so you'll have to research that yourself. Both port 80 and port 443?