Jump to content

urhellishntemre

Members
  • Content Count

    19
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About urhellishntemre

  • Rank
    Member
  • Birthday 08/28/1991

Converted

  • Gender
    Male
  • Location
    California

Recent Profile Visitors

181 profile views
  1. You both really just encapsulated what I was trying to say a few days ago. Thank you to all who work on this project. Sent from my iPhone using Tapatalk
  2. I thought it was that something broke when a fix was applied. I remember last time I looked into it I was still in the return period for my 660p, so I exchanged it for a smaller known good Samsung NVMe drive. Sent from my iPhone using Tapatalk
  3. A lot of time is put into it.@CHBMB put up a post when 6.8.0 was released on the whole process and why there was such a long delay between LT6.8.0 and LSIO6.8.0, take a look at it. Think he said it was several days to weeks of work in reverse engineering and fixing, modification, updates between versions, etc. He does a lot for this. Edit: Post 1474 is the short and sweet version. Post 2 is the background on how the process was achieved. Sent from my iPhone using Tapatalk
  4. No problem. I just don’t want the community to push away@CHBMB, by continually asking “WhEn Is It DoNe!” Which could be a big possibility if that sort of questions don’t stop. Sent from my iPhone using Tapatalk
  5. I’m responding more to posts that happened around the original release of 6.8.0, like I said been meaning to post it for a while, but I would rather this thread used for “help xyz isn’t working, what am I doing wrong,” vs “unRAID released a new version, when is this coming out.” Sent from my iPhone using Tapatalk
  6. I for one am very glad you do what you do. I have been meaning to post this for a while, but get distracted but the same priorities you listed above@chbmb. Please give the LinuxIO guys some time everyone. If you are so fed up with waiting, then this plugin really isn’t for you. Forsake the GPU transcoding and use your cpu. Or you can shut up, and wait until it comes out.@CHBMB will post when he releases it, and until then, just wait. Sent from my iPhone using Tapatalk
  7. From what I remember is the “fix” broke other usually stable things, so they (Limetech) removed it. So in essence buy a Samsung NVMe drive and it will work.
  8. Okay, now you confussed me lol. So my end goal is to host the Minecraft server where I can access it locally to my network, be able to play it on my 2 xbox ones, and also be able to share the server with some friends in other cities who will be playing either one Windows 10 or Xbox one. So what is the difference between a reverse and forward proxy? How do you have yours set up? Can you play it outside of your local network? Are you using Public IP address or a domain name to connect to it, if you can play outside of your network?
  9. Okay, I have a few questions. Is it possible to host this as a server, and reverse proxy it so that you can play locally, and online with friends (Locally 2 Xbox ones, and a Windows 10 PC, remote 4 Windows 10 PCs)? Any extra set up needed for this? I am currently running letsencrypt for a reverse proxy, but there wasn't any pre-made config files for Minecraft.
  10. When you had it enabled, and you went to start a transcode would it crash your system? I replaced my motherboard last weekend and have been trying to get back to stable. All the times I get a transcode started again with the correct set up, it hangs the full system, and I have to hit the reset button. I am trying to figure out if it’s something I’m borking or a mobo issue, or something else. Disregard comment, I forgot to add the runtime variable to extra parameters. I are stupid.
  11. Okay, I picked up this board, and for the most part am doing good. The only thing I can't figure out is when my Windows 10 VM is set to BR0 it does not connect to the internet, but it connects with the virbr0. Obviously the draw back is to virbr0 is you can't manage unRAID with it since it's out of range of the network. I made sure default network bridge for the VMs is br0, the VM has BR0 selected as active, and both ethernet ports have a active ethernet connection. Is there something I am missing here to get VMs on the same network as the host machine?
  12. Do you happen to have an LSI SAS controller (or anyone who has this mobo have one)? I found out the the AsRock x399 Taichi has an issue with the LSI controllers where it just resets them constantly, and requires a BIOS fix to come out for it. No news from AsRock on eta or if they will fix it, but I am looking into getting a different mobo that supports SAS controllers. Does the DESIGNARE support a sas controller?
  13. Does this apply to the 2920X as well? I was having hard crashes every 4 days, but it seemed like it was plex crashing, from the few logs that were actually being saved (plex fatal error script not found or something like that). If this applies to me too, then I wonder if one caused the other (I had 2 NVIDIA GPUs, and added a third for transcoding.) Anyways, this is the first time I’m hearing of this flag being used. Is it placed in the go file, or MAIN > Flash Drive, flags?
  14. Hahaha, yes it is. I can see the issue now. I will update later.
  15. Yes one is set to auto start. Should I go back to base 6.7, disable auto start and go back to NVIDIA?