galluno

Members
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

galluno's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

  1. @binhex sorry to bother you, but there has been an update of Crafty Controller a while ago, could you update your image as well? It fixes an annoying bug where Crafty crashes after deleting a server with tasks (backup or else)
  2. Yup, the path you are specifying in the Server Jar field is not correct, you should just type the name of your jar file, that's it The config on the side should look something like this
  3. Hello, here to say that I cannot install/update any package. I don't know why, I attached the diagnostics file, if it can help, but the syslog shows no errors while trying to update. gallu-diagnostics-20210321-1843.zip
  4. @helvete Check the forum post of UUD, here you can see the procedure needed for images to work
  5. I noticed Zombie Panic! Source is now on the CA list! Thank you so so much @ich777
  6. Hey! I was looking to set up a server for zombie panic Source, but I did not find it, can you please add it? I don't want to setup a new VM just for it to run, thanks for what you are doing for the community
  7. Hello! I'm currently trying to set up anon access in Grafana, in order to make the dashboard visible to others, but I cannot find grafana.ini, because it is located in another folder, not mapped in unRAID: every time I try to map it, the docker spits out errors, saying it cant locate the file grafana.ini or grafana-server is not available, and it doesn't start. I tried mapping it using paths from the docker setup and also using ENV variables, nothing worked. Sadly, there is no ENV variable solely for enabling anon log-in I tried to bash into the container but for some reason the user is not root, so there is not much I can do, vim cant save the modified grafana.ini because of that. What shall I do?
  8. Hello! I installed the plugin on my server, but it seems like it cannot retrieve the system temps of most sensors, only a few ambient and other that I do not care about. I have a Poweredge R510, no iDRAC enterprise, but I'm putting money aside for getting the module. I wanted to use ipmitools but I cannot figure out how to install the contents of the .txz file into unraid. Any help would be much useful, I have an intermediate experience with linux, but I'm new to server stuff and still figuring out how to do most things. By the way, this is the output i get with ipmisensors, most of the entries are empty or not available root@Gallu:~# ipmisensors ID | Name | Type | Reading | Units | Event 1 | Temp | Temperature | N/A | C | N/A 2 | Temp | Temperature | N/A | C | N/A 3 | Temp | Temperature | N/A | C | N/A 4 | Temp | Temperature | N/A | C | N/A 5 | Ambient Temp | Temperature | 23.00 | C | 'OK' 6 | Planar Temp | Temperature | N/A | C | N/A 7 | CMOS Battery | Battery | N/A | N/A | 'OK' 8 | VCORE PG | Voltage | N/A | N/A | 'State Deasserted' 9 | VCORE PG | Voltage | N/A | N/A | 'State Deasserted' 10 | 0.75 VTT PG | Voltage | N/A | N/A | 'State Deasserted' 11 | 0.75 VTT PG | Voltage | N/A | N/A | 'State Deasserted' 12 | CPU VTT PG | Voltage | N/A | N/A | 'State Deasserted' 13 | 1.5V PG | Voltage | N/A | N/A | 'State Deasserted' 14 | 1.8V PG | Voltage | N/A | N/A | 'State Deasserted' 15 | 5V PG | Voltage | N/A | N/A | 'State Deasserted' 16 | MEM CPU2 FAIL | Voltage | N/A | N/A | 'State Deasserted' 17 | 5V Riser PG | Voltage | N/A | N/A | 'State Deasserted' 18 | MEM CPU1 FAIL | Voltage | N/A | N/A | 'State Deasserted' 19 | VTT CPU2 FAIL | Voltage | N/A | N/A | 'State Deasserted' 20 | VTT CPU1 FAIL | Voltage | N/A | N/A | 'State Deasserted' 21 | 0.9V PG | Voltage | N/A | N/A | 'State Deasserted' 22 | CPU2 1.8 PLL PG | Voltage | N/A | N/A | 'State Deasserted' 23 | CPU1 1.8 PLL PG | Voltage | N/A | N/A | 'State Deasserted' 24 | 1.1 FAIL | Voltage | N/A | N/A | 'State Deasserted' 25 | 1.0 LOM FAIL | Voltage | N/A | N/A | 'State Deasserted' 26 | 1.0 AUX FAIL | Voltage | N/A | N/A | 'State Deasserted' 27 | Heatsink Pres | Entity Presence | N/A | N/A | 'Entity Present' 28 | iDRAC6 Ent Pres | Entity Presence | N/A | N/A | 'Entity Absent' 29 | USB Cable Pres | Entity Presence | N/A | N/A | 'Entity Present' 30 | Stor Adapt Pres | Entity Presence | N/A | N/A | N/A 31 | Riser Presence | Entity Presence | N/A | N/A | 'Entity Present' 32 | FAN MOD 1A RPM | Fan | 3360.00 | RPM | 'OK' 33 | FAN MOD 1B RPM | Fan | N/A | RPM | N/A 34 | FAN MOD 2A RPM | Fan | 3360.00 | RPM | 'OK' 35 | FAN MOD 2B RPM | Fan | N/A | RPM | N/A 36 | FAN MOD 3A RPM | Fan | 3360.00 | RPM | 'OK' 37 | PFault Fail Safe | Voltage | N/A | N/A | N/A 38 | FAN MOD 3B RPM | Fan | N/A | RPM | N/A 39 | FAN MOD 4A RPM | Fan | 3360.00 | RPM | 'OK' 40 | Presence | Entity Presence | N/A | N/A | 'Entity Present' 41 | Presence | Entity Presence | N/A | N/A | 'Entity Present' 42 | Presence | Entity Presence | N/A | N/A | 'Entity Absent' 43 | Presence | Entity Presence | N/A | N/A | 'Entity Present' 44 | Presence | Entity Presence | N/A | N/A | 'Entity Present' 45 | Status | Processor | N/A | N/A | 'Processor Presence detected' 46 | Status | Processor | N/A | N/A | 'Processor Presence detected' 47 | Status | Power Supply | N/A | N/A | N/A 48 | Current | Current | N/A | A | N/A 49 | Current | Current | 0.60 | A | 'OK' 50 | Voltage | Voltage | N/A | V | N/A 51 | Voltage | Voltage | 228.00 | V | 'OK' 52 | Status | Power Supply | N/A | N/A | 'Presence detected' 53 | Status | Cable/Interconnect | N/A | N/A | 'Cable/Interconnect is connected' 54 | OS Watchdog | Watchdog 2 | N/A | N/A | 'OK' 55 | SEL | Event Logging Disabled | N/A | N/A | N/A 56 | Intrusion | Physical Security | N/A | N/A | 'OK' 57 | PS Redundancy | Power Supply | N/A | N/A | N/A 58 | Fan Redundancy | Fan | N/A | N/A | 'Fully Redundant' 59 | CPU Temp IF | Temperature | N/A | N/A | N/A 60 | System Level | Current | 154.00 | W | 'OK' 61 | Power Optimized | OEM Reserved | N/A | N/A | 'OEM Event = 0001h' 62 | Drive | Drive Slot | N/A | N/A | 'Drive Presence' 63 | Drive A | Drive Slot | N/A | N/A | N/A 64 | Drive B | Drive Slot | N/A | N/A | N/A 65 | Cable SAS A | Cable/Interconnect | N/A | N/A | 'Cable/Interconnect is connected' 66 | Cable SAS B | Cable/Interconnect | N/A | N/A | 'Cable/Interconnect is connected' 76 | ECC Corr Err | Memory | N/A | N/A | N/A 77 | ECC Uncorr Err | Memory | N/A | N/A | N/A 78 | I/O Channel Chk | Critical Interrupt | N/A | N/A | N/A 79 | PCI Parity Err | Critical Interrupt | N/A | N/A | N/A 80 | PCI System Err | Critical Interrupt | N/A | N/A | N/A 81 | SBE Log Disabled | Event Logging Disabled | N/A | N/A | N/A 82 | Logging Disabled | Event Logging Disabled | N/A | N/A | N/A 83 | Unknown | System Event | N/A | N/A | N/A 84 | CPU Protocol Err | Processor | N/A | N/A | N/A 85 | CPU Bus PERR | Processor | N/A | N/A | N/A 86 | CPU Init Err | Processor | N/A | N/A | N/A 87 | CPU Machine Chk | Processor | N/A | N/A | N/A 88 | Memory Spared | Memory | N/A | N/A | N/A 89 | Memory Mirrored | Memory | N/A | N/A | N/A 90 | Memory RAID | Memory | N/A | N/A | N/A 91 | Memory Added | Memory | N/A | N/A | N/A 92 | Memory Removed | Memory | N/A | N/A | N/A 93 | Memory Cfg Err | Memory | N/A | N/A | N/A 94 | Mem Redun Gain | Memory | N/A | N/A | N/A 95 | PCIE Fatal Err | Critical Interrupt | N/A | N/A | N/A 96 | Chipset Err | Critical Interrupt | N/A | N/A | N/A 97 | Err Reg Pointer | OEM Reserved | N/A | N/A | N/A 98 | Mem ECC Warning | Memory | N/A | N/A | N/A 99 | Mem CRC Err | Memory | N/A | N/A | N/A 100 | USB Over-current | Memory | N/A | N/A | N/A 101 | POST Err | System Firmware Progress | N/A | N/A | N/A 102 | Hdwr version err | Version Change | N/A | N/A | N/A 103 | Mem Overtemp | Memory | N/A | N/A | N/A 104 | Mem Fatal SB CRC | Memory | N/A | N/A | N/A 105 | Mem Fatal NB CRC | Memory | N/A | N/A | N/A 106 | OS Watchdog Time | Watchdog 1 | N/A | N/A | N/A 107 | Non Fatal PCI Er | Memory | N/A | N/A | N/A 108 | Fatal IO Error | Memory | N/A | N/A | N/A 109 | MSR Info Log | Memory | N/A | N/A | N/A 110 | Temp | Temperature | N/A | C | N/A 111 | Temp | Temperature | N/A | C | N/A 112 | Temp | Temperature | N/A | C | N/A 114 | ROMB Battery | Battery | N/A | N/A | N/A 116 | FAN MOD 4B RPM | Fan | N/A | RPM | N/A 117 | FAN MOD 5B RPM | Fan | N/A | RPM | N/A 118 | FAN MOD 5A RPM | Fan | 3360.00 | RPM | 'OK' 119 | Ambient Temp | Temperature | N/A | C | N/A 120 | Ambient Temp | Temperature | N/A | C | N/A 121 | vFlash | Module/Board | N/A | N/A | N/A 122 | iDRAC6 Upgrade | OEM Reserved | N/A | N/A | N/A
  9. Thanks, I will try By the way, the server just crashed and for crying out loud i cannot figure out what caused the crash. Here is the log Could you please check it out and tell me what could have caused the crash? This happens twice a day at least
  10. So I have to make all docker have a "bridge" or "host" type of connection?
  11. Hi all, this night I had the worst time since I installed unraid on my Dell R510, I noticed that 16 out of the 24 threads I had available were stuck at 100% for several minutes and I couldn't reboot the server. I tried SSH, Terminal and the reboot button on the dashboard, both on ssh and terminal "System going down for shutdown NOW" would appear, but nothing really happened, as notifications continued to appear. I can attach the full syslog of the past two days (this problem happened at around 1am this morning, Jan 17th). https://del.dog/gallusyslog It's quite long, i know, but this has all the details that in the diagnostics zip are not available, like the multiple reboot messages (around line 14100). I had to go into iDRAC to actually reboot the machine. Oh and also: how do I REMOVE the smtp notification that are clogging the logs? I'm not using email notification and I cannot remove them from the notifications page in the settings gallu-diagnostics-20210117-1123.zip
  12. Hello all! I haven't been here for quite a while, as the server did its job discreetly and without major problems, but now I have a recurring problem with kernel panics everytime I reboot the server, even if I clean reboot (eg: from the GUI) or I keep pressed the Power button on my chassis. The kernel panic lines is as follows: end kernel panic - not syncing: VFS: unable to mount root fs on unknown-block(0,0) and it appears every time I reboot the server. I followed the steps from other posts of this kind (=re-install unraid on the USB drive), but at this rate it's unbearable. If the lights go out, I have to reinstall. If I need to reboot to diagnose something (lmao i cannot diagnose nothing because of this problem) I have to reinstall. I am now doing a Parity check looking for errors, but this is the record since the server started in april: And this is the list the disks attached to the server: I really don't know if there is any way to find older logs, this is what I currently have syslog.txt, but I don't know how much this will help. Thanks to anyone who will answer syslog.txt
  13. Yes!!! It worked, thank you very much! I had some trouble with UEFI, i flashed the usb as uefi compatible, but the server (dell r510) isn't compatible so I spent more time than I planned troubleshooting this.
  14. Thank you so much! I will now try and come back with the results
  15. yep, it doesn't boot at all. it hangs there. won't i lose all my config re-flashing the usb drive (docker, vms, ecc)?