[Support] Linuxserver.io - Rutorrent


Recommended Posts

1 hour ago, DZMM said:

Thanks - that was driving me crazy

 

 

This is odd, when I restart my docker, the upload limit is 4.7 Mb/s and download is 9.7 Mb/s.

I havent changed my rtorrent.rc file which still states 

download_rate = 10000
upload_rate = 5000

 

Link to comment

Is it possible, using 

docker exec -it rutorrent bash

to connect to the rtorrent screen via the terminal?

 

Running screen -ls I can see the detached session for rtorrent but when I try to attach to it I receive the error

 

Must be connected to a terminal.


Thanks

Link to comment

If I make changes in the /appdata/rutorrent/rtorrent/rtorrent.rc file will it persist after I upgrade the docker?  It looks like it will but I am not 100% sure - I changed the download rate to 0.  After an upgrade it shows in the settings through the web UI as 102400 KiB/s - is that what the web UI shows when you set to 0 which is supposed to be unlimited?

Link to comment
[cont-init.d] 10-adduser: exited 0.
[cont-init.d] 20-config: executing...
[cont-init.d] 20-config: exited 0.
[cont-init.d] done.
[services.d] starting services
[services.d] done.

After installing and changing port 80 to 8099. I cant access the webui. This is all I have in logs. How do I fix this?

Link to comment

Hello all,

 

Today I finally purchased and installed unraid and trying to get my server up and running. I have installed this docker and having some problem. I believe is something with the permissions but I´m not sure. I have problem saving my config. I tried do change my download location, port, max seed etc (all within web gui) after a reboot of the docker all my configuration is gone, back to default. I have this problem with several dockers, tried other rTorrent and ruTorrent docker. (qBittorrent docker refuses to even start the web gui.) Only torrent client that I got to work is deluge(able to save settings).

 

 

any suggestions? thanks!

Link to comment
10 minutes ago, zarnexx said:

Hello all,

 

Today I finally purchased and installed unraid and trying to get my server up and running. I have installed this docker and having some problem. I believe is something with the permissions but I´m not sure. I have problem saving my config. I tried do change my download location, port, max seed etc (all within web gui) after a reboot of the docker all my configuration is gone, back to default. I have this problem with several dockers, tried other rTorrent and ruTorrent docker. (qBittorrent docker refuses to even start the web gui.) Only torrent client that I got to work is deluge(able to save settings).

 

 

any suggestions? thanks!

 

Link to comment
3 minutes ago, trurl said:

 

Thanks for this ^^

 

root@localhost:# /usr/local/emhttp/plugins/dynamix.docker.manager/scripts/docker run -d --name="rutorrent" --net="bridge" -e TZ="Europe/Berlin" -e HOST_OS="unRAID" -e "PUID"="99" -e "PGID"="100" -p 8116:80/tcp -p 51413:51413/tcp -p 6881:6881/udp -v "/mnt/disks/WDC_WD3001FFSX_68JNUN0_WD_WMC5D0D9L6CW/rutorrent/":"/downloads":rw -v "/mnt/user/appdata/rutorrent":"/config":rw linuxserver/rutorrent

e4968906d9296250c5c92a7841ef6a730023d8c3193fb1408b8ee21c51357b54

 

Quote

[s6-init] making user provided files available at /var/run/s6/etc...exited 0.
[s6-init] ensuring user provided files have correct perms...exited 0.
[fix-attrs.d] applying ownership & permissions fixes...
[fix-attrs.d] done.
[cont-init.d] executing container initialization scripts...
[cont-init.d] 10-adduser: executing...

-------------------------------------
_ _ _
| |___| (_) ___
| / __| | |/ _ \
| \__ \ | | (_) |
|_|___/ |_|\___/
|_|

Brought to you by linuxserver.io
We gratefully accept donations at:
https://www.linuxserver.io/donations/
-------------------------------------
GID/UID
-------------------------------------
User uid: 99
User gid: 100
-------------------------------------

[cont-init.d] 10-adduser: exited 0.
[cont-init.d] 20-config: executing...
'access-swap.sh' -> '/config/rutorrent/settings/access-swap.sh'
'access.ini' -> '/config/rutorrent/settings/access.ini'
'access_no' -> '/config/rutorrent/settings/access_no'
'access_yes' -> '/config/rutorrent/settings/access_yes'
'config.php' -> '/config/rutorrent/settings/config.php'
'plugins.ini' -> '/config/rutorrent/settings/plugins.ini'
[cont-init.d] 20-config: exited 0.
[cont-init.d] done.
[services.d] starting services
[services.d] done.
[cont-finish.d] executing container finish scripts...
[cont-finish.d] done.
[s6-finish] syncing disks.
[s6-finish] sending all processes the TERM signal.
[s6-finish] sending all processes the KILL signal and exiting.
[s6-init] making user provided files available at /var/run/s6/etc...exited 0.
[s6-init] ensuring user provided files have correct perms...exited 0.
[fix-attrs.d] applying ownership & permissions fixes...
[fix-attrs.d] done.
[cont-init.d] executing container initialization scripts...
[cont-init.d] 10-adduser: executing...
usermod: no changes

-------------------------------------
_ _ _
| |___| (_) ___
| / __| | |/ _ \
| \__ \ | | (_) |
|_|___/ |_|\___/
|_|

Brought to you by linuxserver.io
We gratefully accept donations at:
https://www.linuxserver.io/donations/
-------------------------------------
GID/UID
-------------------------------------
User uid: 99
User gid: 100
-------------------------------------

[cont-init.d] 10-adduser: exited 0.
[cont-init.d] 20-config: executing...
[cont-init.d] 20-config: exited 0.
[cont-init.d] done.
[services.d] starting services
[services.d] done.

The logs above is from right after a configuration change and reboot.

 

Link to comment
59 minutes ago, trurl said:

 

here goes the log.

 


Brought to you by linuxserver.io
We gratefully accept donations at:
https://www.linuxserver.io/donations/
-------------------------------------
GID/UID
-------------------------------------
User uid: 99
User gid: 100
-------------------------------------

[cont-init.d] 10-adduser: exited 0.
[cont-init.d] 20-config: executing...
'access-swap.sh' -> '/config/rutorrent/settings/access-swap.sh'
'access.ini' -> '/config/rutorrent/settings/access.ini'
'access_no' -> '/config/rutorrent/settings/access_no'
'access_yes' -> '/config/rutorrent/settings/access_yes'
'config.php' -> '/config/rutorrent/settings/config.php'
'plugins.ini' -> '/config/rutorrent/settings/plugins.ini'
[cont-init.d] 20-config: exited 0.
[cont-init.d] done.
[services.d] starting services
[services.d] done.
==> /config/log/rtorrent/rtorrent.log <==
tail: cannot open '268' for reading: No such file or directory

-

And Here Goes the Docker run command.

 

 

 

 

Pulling image: linuxserver/rutorrent:latest

IMAGE ID [latest]: Pulling from linuxserver/rutorrent. 
Status: Image is up to date for linuxserver/rutorrent:latest

TOTAL DATA PULLED: 0 B

 

 

Stopping container: rutorrent

Successfully stopped container 'rutorrent'

 

 

Removing container: rutorrent

Successfully removed container 'rutorrent'

 

 

Command:root@localhost:# /usr/local/emhttp/plugins/dynamix.docker.manager/scripts/docker run -d --name="rutorrent" --net="bridge" -e TZ="Asia/Calcutta" -e HOST_OS="unRAID" -e "PUID"="99" -e "PGID"="100" -p 84:80/tcp -p 51413:51413/tcp -p 6881:6881/udp -v "/mnt/user/Window share/rutorrent/":"/downloads":rw -v "/mnt/user/appdata/rutorrent":"/config":rw linuxserver/rutorrent

f7d1d7c9fb033c1edb8431116f72622d67e714034f53a445c461f80d9cd95c7b

The command finished successfully!

Edited by Max
Link to comment

@trurl Hey guys could it be all because of some corrupted torrent file cause i noticed that after restarting docker every time, it would start the rechecking process and at somewhere around 20-25 % that error poops in for every single time. So what i did was deleted some of files it was checking when it was around that 20-25 % mark and voila no more error and now its like 4-5 hours since its running perfectly.

So could it be all because of some file that got corrupted somehow.

Link to comment
  • 2 weeks later...

Hi there,

I have two questions on this docker. 

 

1. Is there a way to put authentication on the webgui?

2. Can I set a listening port without exposing the webgui publicly? I'm running pfsense with the docker running in port 8885. I have the port forward set from the listening port to redirect to port 8885, but now the webgui is wide-open. I just want to have the listening port open without compromising security.

 

Thanks,

Link to comment
  • 2 weeks later...

When I open the webui rutorrent interface directly in IE11 a got

[27.05.2017 14:23:12] JS error: [http://192.168.1.100:9009/js/content.js : 72] Access Denied.
And torrent is not added to downloading. Before update works fine directly webui and FF53 addon too.
Edited by memphisto
Link to comment
11 minutes ago, memphisto said:

When I open the webui rutorrent interface directly in IE11 a got

[27.05.2017 14:23:12] JS error: [http://192.168.1.100:9009/js/content.js : 72] Access Denied.
And torrent is not added to downloading. Before update works fine directly webui and FF53 addon too.

 

/js/content.js is not the webui

it's at whatever port you mapped 80 to , eg if you mapped 80 to 8088 then it's <your-ip>:8088

Link to comment
17 hours ago, memphisto said:

After the last update, I can not add a torrent  via webui addon, what happened? :/

 

Same with me, i cant manually add torrents anymore, also couchpotato and sonar cant add torrents either.... seems to be after the last update, I haven't changed anything else

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.