Jump to content
PhAzE

[PhAzE] Plugins for Unraid 5/6

3606 posts in this topic Last Reply

Recommended Posts

Yup with the latest updates i moved them to the cache drive if one was available so it didnt use up system ram to store them. But now they are persistent and any corruption means you just need to delete it and it will get recreated on start.

Share this post


Link to post

Hey PhAzE,

 

Regarding my post from earlier, do I need to install pyopenssl or openssl to get the CP plugin working?

 

 

Hi There,

 

I've got Phaze's Couch Potato plugin installed and I think the plugin is working fine, but I can't get CP to download anything.

 

Failed getting cache: Traceback (most recent call last): AttributeError: '_socketobject' object has no attribute 'set_tlsext_host_name'

 

Doing a search of the CP forums leads me to believe that I need to install a new version of pyopenssl and openssl. I'm not that well versed in this type of thing. Can anyone tell me how to figure out how to do this?

 

Ben

 

CP logs

 

11-30 23:04:42 INFO
[hpotato.core.plugins.base] Opening url: get https://api.oznzb.com/api?imdbid=0478970&apikey=xxx&t=movie&extended=1, data: []
11-30 23:04:42 DEBUG
[hpotato.core.plugins.base] Waiting for Newznab, 1 seconds
11-30 23:04:42 DEBUG
[hpotato.core.plugins.base] Failed getting cache: Traceback (most recent call last): AttributeError: '_socketobject' object has no attribute 'set_tlsext_host_name'
11-30 23:04:42 DEBUG
[core.media.movie.searcher] Nothing found for Ant-Man in 720p
11-30 23:04:42 DEBUG
[tato.core.plugins.quality] Compare quality 1080p not found in profile identifiers [u'720p', u'brrip', u'dvdrip']
11-30 23:04:42 INFO
[core.media.movie.searcher] Search for Ant-Man in BR-Rip ignoring ETA
11-30 23:04:43 DEBUG
[o.core.notifications.core] Getting messages with id: 5c519bba-2b6b-4299-bf66-8ba08b43ce3d
11-30 23:04:43 DEBUG
[o.core.notifications.core] Returning for 5c519bba-2b6b-4299-bf66-8ba08b43ce3d 0 messages
11-30 23:04:44 INFO
[hpotato.core.plugins.base] Opening url: get https://api.oznzb.com/api?imdbid=3316948&apikey=xxx&t=movie&extended=1, data: []
11-30 23:04:44 DEBUG
[hpotato.core.plugins.base] Waiting for Newznab, 1 seconds
11-30 23:04:44 DEBUG
[hpotato.core.plugins.base] Failed getting cache: Traceback (most recent call last): AttributeError: '_socketobject' object has no attribute 'set_tlsext_host_name'
11-30 23:04:44 DEBUG
[core.media.movie.searcher] Nothing found for American Ultra in BR-Rip
11-30 23:04:44 INFO
[core.media.movie.searcher] Search for American Ultra in DVD-Rip ignoring ETA

Share this post


Link to post

No actually the are both already installed and running new versions.

Share this post


Link to post

Anyway you can spin me around and point me in the right direction to figure out the error?

 

Failed getting cache: Traceback (most recent call last): AttributeError: '_socketobject' object has no attribute 'set_tlsext_host_name'

Share this post


Link to post

Its likely an issue with dependencies still, i will need to inspect the app logs but wont be able to for a few days :(

Share this post


Link to post

Its likely an issue with dependencies still, i will need to inspect the app logs but wont be able to for a few days :(

 

No biggie. Let me know if you need anything from me. I appreciate your help.

Share this post


Link to post

Hi Phaze.

 

i love your great work, keep up the good job!

 

I have some issues with Sonarr on my Unraid 6.1.4 installation.

 

i cannot for the life of me get it to start, it seems to think it is allready started, eventho the process clear isnt running (i checked with TOP and PS)

 

Here is the error log:

 

15-12-5 16:30:50.1|Info|Bootstrap|Starting Sonarr - /mnt/user/apps/SonarrInstall/NzbDrone.exe - Version 2.0.0.3594

15-12-5 16:30:52.2|Info|Bootstrap|Starting Sonarr - /mnt/user/apps/SonarrInstall/NzbDrone.exe - Version 2.0.0.3594

15-12-5 16:30:53.3|Debug|ProcessProvider|Found 0 processes with the name: NzbDrone.Console

15-12-5 16:30:53.9|Debug|ProcessProvider|Found 1 processes with the name: NzbDrone

15-12-5 16:30:53.9|Debug|ProcessProvider| - [6684] mono-sgen

15-12-5 16:30:54.0|Info|SingleInstancePolicy|1 instance(s) of Sonarr are running

15-12-5 16:30:54.0|Warn|SingleInstancePolicy|Another instance of Sonarr is already running.

15-12-5 16:30:54.1|Debug|BrowserService|non-interactive runtime. Won't attempt to open browser.

15-12-5 16:30:54.1|Info|Bootstrap|Application is being terminated. Reason : Another instance is already running

15-12-5 16:30:54.8|Info|MigrationLogger|*** Migrating data source=/.config/NzbDrone/nzbdrone.db;cache size=-10485760;datetimekind=Utc;journal mode=Wal;pooling=True;version=3 ***

15-12-5 16:30:55.6|Debug|MigrationLogger|Took: 00:00:00.8516052

15-12-5 16:30:55.7|Info|MigrationLogger|*** Migrating data source=/.config/NzbDrone/logs.db;cache size=-10485760;datetimekind=Utc;journal mode=Wal;pooling=True;version=3 ***

15-12-5 16:30:55.8|Debug|MigrationLogger|Took: 00:00:00.1037320

15-12-5 16:30:56.1|Info|Router|Application mode: Help

15-12-5 16:30:56.4|Info|ConsoleApp|Exiting main.

 

Ive tried uninstalling and reinstalling mulitply times, both in /usr/local with a seperate config, and as here in a actual disk mount lib, just to see if makes any difference at all.

 

but its unfortunately always the same. no Sonarr starting.

 

ive checked the requirements after an installation, and they are all showing green.

 

Mono Version:3.8.0

SQLite3 Version:3.7.17

MediaInfo Version:0.7.63

cURL Version:7.31.0

 

Hope im lucky enough to have this fixed!

 

regards

Share this post


Link to post

Its likely an issue with dependencies still, i will need to inspect the app logs but wont be able to for a few days :(

 

I am also getting this error on my CouchPotato now.

Share this post


Link to post

Good morning,

 

I am running into the following error when I attempt to install Sonarr

 

2015-12-09 09:01:02 [iNFO] *** Apply - Enable Initiated ***
2015-12-09 09:01:02 [iNFO] Stopping Sonarr...
2015-12-09 09:01:02 [iNFO] Stop OK: Not installed
2015-12-09 09:01:03 [iNFO] Updating settings
2015-12-09 09:01:03 [iNFO] Updating plugin config file
2015-12-09 09:01:03 [iNFO] Installing Sonarr...
2015-12-09 09:01:04 [iNFO] Updating dependencies
2015-12-09 09:01:04 [iNFO] Dependency install file has correct MD5
2015-12-09 09:01:04 [iNFO] Using /mnt/cache/.PhAzE-Common for dependency directory
2015-12-09 09:01:09 [iNFO] Dependencies updated successfully
2015-12-09 09:01:09 [iNFO] Updating Mono
2015-12-09 09:01:09 [iNFO] Mono install file has correct MD5
2015-12-09 09:01:09 [iNFO] Mono updated successfully
2015-12-09 09:01:09 [iNFO] Updating export file
2015-12-09 09:01:09 [iNFO] Updating shorcut file
2015-12-09 09:01:18 [WARNING] Unable to get latest version from online - Checking USB for any install file
2015-12-09 09:01:18 [ERROR] Install failed: Install file missing

 

I tried shutting down the plugins and deleting the .PhAzE-Common directory.

 

Any help would be appreciated.

Share this post


Link to post

Ok, I got the problem fixed. I deleted my entire config for transmission, let your plugin completely reinstall everything as a fresh install. I then moved over my torrents & boom all is good now!

 

This problem keeps coming back every time I reboot the system. It's an easy fix each time but thought I would let you know!

Share this post


Link to post

 

Its also been released on sourceforge unlike beta2, so not sure why we aren't being prompted to update. https://sourceforge.net/projects/sabnzbdplus/files/sabnzbdplus-beta/0.8.0Beta3/

 

Because the plugin is still checking

 

http://sabnzbdplus.sourceforge.net/version/latest

 

Which hasn't been updated (since it's no longer the preferred method) :(

 

EDIT: I've PM'd shypike to ask if he'll update that 'latest' file for us again and to confirm which file we should ask PhAzE nicely to read instead :-)

 

EDIT2:  HE said he'll update it next time round, but that

 

https://raw.githubusercontent.com/sabnzbd/sabnzbd.github.io/master/latest.txt is the file we want to use going forward (hint, hint PhAzE :-) )

Share this post


Link to post

HI All

 

Im just upgrading after a longwait and deciding what to do, i have tried to install Sonarr and get the following error.

 

"2015-12-12 10:40:19 [ERROR] Install failed: Install file missing "

 

i have deleted removed and restarted the server but i still cannot get the plugin to install.

 

cheers

Share this post


Link to post

HI All

 

Im just upgrading after a longwait and deciding what to do, i have tried to install Sonarr and get the following error.

 

"2015-12-12 10:40:19 [ERROR] Install failed: Install file missing "

 

i have deleted removed and restarted the server but i still cannot get the plugin to install.

 

Same exact error for me as well. I've tried clearing .PhAzE-Common, Sonarr.plg and associated Sonarr folder, plus a few reboots. No dice.

Share this post


Link to post

Hate to say it, but if you're on version 6, try using the docker container equivalents for less headaches and grief.

Share this post


Link to post

HI All

 

Im just upgrading after a longwait and deciding what to do, i have tried to install Sonarr and get the following error.

 

"2015-12-12 10:40:19 [ERROR] Install failed: Install file missing "

 

 

I have managed to get it to install but it wont start and gives the error "failed to create PID" i have done the re-boot and stopped everything else but it still wont start.?????

 

I managed capture the error at the bottom of the screen "Stopping Sonarr... Stop OK: Already stopped Starting Sonarr... Start failed: No PID created"

 

Share this post


Link to post

same issue with Sonar.  Also finding the Python / SSL authentication issue with SABnzbd recently. 

Share this post


Link to post

Hate to say it, but if you're on version 6, try using the docker container equivalents for less headaches and grief.

 

Will docker versions of Sabnzbd/Sickbeard/Sonarr/PLEX start without an internet connection?

 

 

Two of Phaze's strong points: 

 

1.  Phenomenal support.  If you have an issue, he's there.  (Invaluable, really)

2.  His plugins can start WITHOUT an internet connection.  (Being tethered to a remote repository is unacceptable- to me)

 

 

Share this post


Link to post

Having some issues with sickrage plugin, all was working fine and dont believe anything changed other then possibly the sickrage software being updated. Tried to reinstall plugin with same results. Seems to start then gets killed and cant access. When it does load only able to access the main page everything else times out.

 

2015-12-17 18:33:51 [iNFO] *** Button Start Initiated ***

2015-12-17 18:33:51 [iNFO] Syncing application and plugin config files

2015-12-17 18:33:51 [iNFO] Updating plugin config file

2015-12-17 18:33:51 [iNFO] Starting SickRage...

2015-12-17 18:33:51 [iNFO] Updating dependencies

2015-12-17 18:33:51 [iNFO] Dependency install file has correct MD5

2015-12-17 18:33:51 [iNFO] Using /mnt/cache/.PhAzE-Common for dependency directory

2015-12-17 18:33:53 [iNFO] Dependencies updated successfully

2015-12-17 18:33:53 [iNFO] Updating export file

2015-12-17 18:33:53 [iNFO] Updating shorcut file

2015-12-17 18:33:53 [iNFO] Updating application directories

2015-12-17 18:33:53 [iNFO] Updating application config file

2015-12-17 18:33:59 [iNFO] Start OK!

2015-12-17 18:40:15 [iNFO] *** Button Start Initiated ***

2015-12-17 18:40:15 [iNFO] Syncing application and plugin config files

2015-12-17 18:40:15 [iNFO] Updating plugin config file

2015-12-17 18:40:15 [iNFO] Starting SickRage...

2015-12-17 18:40:15 [iNFO] Updating dependencies

2015-12-17 18:40:16 [iNFO] Dependency install file has correct MD5

2015-12-17 18:40:16 [iNFO] Using /mnt/cache/.PhAzE-Common for dependency directory

2015-12-17 18:40:18 [iNFO] Dependencies updated successfully

2015-12-17 18:40:18 [iNFO] Updating export file

2015-12-17 18:40:18 [iNFO] Updating shorcut file

2015-12-17 18:40:18 [iNFO] Updating application directories

2015-12-17 18:40:18 [iNFO] Updating application config file

2015-12-17 18:40:29 [ERROR] Start failed: No PID created

 

Dec 17 22:11:52 Tower kernel: Out of memory: Kill process 12085 (python) score 880 or sacrifice child

Dec 17 22:11:52 Tower kernel: Killed process 12085 (python) total-vm:8970492kB, anon-rss:6726692kB, file-rss:2476kB

Share this post


Link to post

Hey PhAzE, we've been talking about you (all good of course!), over here - Forum etiquette inconsistencies.  It's mainly about the problems of managing support, whether in huge consolidated threads or in individual dedicated support threads.

 

The beginning of a new year (an arbitrary construct but useful) is often a time for review and analysis of what's fine and what could be better.  You have one monster of a topic here, with 178 or more pages.  Right now, it's a support catch-all for all of your plugins, and does work fairly well.  And many of your plugins are interconnected, so support requests often involve multiple plugins (e.g. "plugin A isn't talking to plugin B", "plugins A, B, and C all have problem X", etc).

 

Having it all in one place is easier for you in some ways, and is less confusing for users when first figuring out where to post.  It becomes a little more confusing for them though, when others then create posts that are completely irrelevant to them and their problem.  And it makes it easier for responders to confuse the issues, to get the facts and issues of the support requests mixed up.  And occasionally posts are forgotten.  With care, and careful use of quoting, it can work though, and I think you've done a great job with that.  I and others do think though that separate dedicated threads may be helpful, to both you and the users.

 

One idea is to create a separate thread for each plugin, but that may not work well for you, with all the interconnected possibilities.  Perhaps start with one more thread for the most popular and related plugins, and another as a catch-all for the rest (retiring the current monster, except for searching back).

 

But only you can really decide how you want it, and in no way are we wanting to tell you what to do.  I believe whatever is done here should remain under your control, and whatever you decide is fine.  We mods will be happy to help, if there are changes you'd like to make that require our assistance.  If you do make changes, you would need to add prominent notes in your first post about where to ask for support for each plugin, and how to search back for answers (with a link back to this monster), and Squid would make the same changes in Community Applications, and I would adjust the upgrade guide.

Share this post


Link to post

If you do make changes, you would need to add prominent notes in your first post about where to ask for support for each plugin, and how to search back for answers (with a link back to this monster), and Squid would make the same changes in Community Applications, and I would adjust the upgrade guide.

One of my jobs for today (in between cleaning house for an XMas party) is to bang together some templates for these plugins so that

 

- They show up within CA (and the App Thread) (with all the advantages and extras that that entails)

- PhAzE can then fork it and change any / all support threads for each plugin in a matter of seconds as he desires

Share this post


Link to post

Can't seem to update Sonarr to the update pushed out a few days ago? I've always done it via the plaze plugin GUI. However, the latest update the plugin doesn't seem to detect that Sonarr is out of date, and gives no button to update.

 

Updating via Sonarr itself doesn't work, it just launches with the same out of date version after "successfully" updating.

Share this post


Link to post

I'm still having an issue with installing Sonar.  Any thoughts?

 

2015-12-19 06:20:46 [iNFO] Installing Sonarr...

2015-12-19 06:20:47 [iNFO] Updating dependencies

2015-12-19 06:20:47 [iNFO] Dependency install file has correct MD5

2015-12-19 06:20:47 [iNFO] Using /mnt/cache/.PhAzE-Common for dependency directory

2015-12-19 06:20:48 [iNFO] Dependencies updated successfully

2015-12-19 06:20:48 [iNFO] Updating Mono

2015-12-19 06:20:53 [iNFO] Mono install file has correct MD5

2015-12-19 06:20:53 [iNFO] Mono updated successfully

2015-12-19 06:20:53 [iNFO] Updating export file

2015-12-19 06:20:53 [iNFO] Updating shorcut file

2015-12-19 06:20:57 [WARNING] Unable to get latest version from online - Checking USB for any install file

2015-12-19 06:20:57 [ERROR] Install failed: Install file missing

Share this post


Link to post

Having some issues with sickrage plugin, all was working fine and dont believe anything changed other then possibly the sickrage software being updated. Tried to reinstall plugin with same results. Seems to start then gets killed and cant access. When it does load only able to access the main page everything else times out.

 

2015-12-17 18:33:51 [iNFO] *** Button Start Initiated ***

2015-12-17 18:33:51 [iNFO] Syncing application and plugin config files

2015-12-17 18:33:51 [iNFO] Updating plugin config file

2015-12-17 18:33:51 [iNFO] Starting SickRage...

2015-12-17 18:33:51 [iNFO] Updating dependencies

2015-12-17 18:33:51 [iNFO] Dependency install file has correct MD5

2015-12-17 18:33:51 [iNFO] Using /mnt/cache/.PhAzE-Common for dependency directory

2015-12-17 18:33:53 [iNFO] Dependencies updated successfully

2015-12-17 18:33:53 [iNFO] Updating export file

2015-12-17 18:33:53 [iNFO] Updating shorcut file

2015-12-17 18:33:53 [iNFO] Updating application directories

2015-12-17 18:33:53 [iNFO] Updating application config file

2015-12-17 18:33:59 [iNFO] Start OK!

2015-12-17 18:40:15 [iNFO] *** Button Start Initiated ***

2015-12-17 18:40:15 [iNFO] Syncing application and plugin config files

2015-12-17 18:40:15 [iNFO] Updating plugin config file

2015-12-17 18:40:15 [iNFO] Starting SickRage...

2015-12-17 18:40:15 [iNFO] Updating dependencies

2015-12-17 18:40:16 [iNFO] Dependency install file has correct MD5

2015-12-17 18:40:16 [iNFO] Using /mnt/cache/.PhAzE-Common for dependency directory

2015-12-17 18:40:18 [iNFO] Dependencies updated successfully

2015-12-17 18:40:18 [iNFO] Updating export file

2015-12-17 18:40:18 [iNFO] Updating shorcut file

2015-12-17 18:40:18 [iNFO] Updating application directories

2015-12-17 18:40:18 [iNFO] Updating application config file

2015-12-17 18:40:29 [ERROR] Start failed: No PID created

 

Dec 17 22:11:52 Tower kernel: Out of memory: Kill process 12085 (python) score 880 or sacrifice child

Dec 17 22:11:52 Tower kernel: Killed process 12085 (python) total-vm:8970492kB, anon-rss:6726692kB, file-rss:2476kB

 

Any thoughts on what I should try?

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.